Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Megjelent a OnePlus 13T
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Space Monkey
csendes tag
Help!
Urak segítség kellene- hogyan, milyen beállításokkal tudnám a hívófél képét megjelentetni csengetéskor?
Képet, csengőhangot társítok a névjegyekhez , híváskor a csengés a beállítás szerint szól de hívókép nem jelenik meg / csak a szürke kocka / .
Én megvolnék nélküle de a páromnak vettem a P6-ot ő ragaszkodik hozzáköszönöm
-
Nimda
addikt
Megrendeltem én is a T-től,de legalább egy hét mire mehetünk érte.Kicsit mintha nehézkes lenne beszerezni
-
espista
senior tag
Én egy "bumper"- szeretnék. Remélem fő valaki árulni idehaza is.
-
Manta62682
csendes tag
Nem tudjátok, nálunk lesz valaha dupla sim-es változat?
-
maki12
senior tag
válasz
carlosca #591 üzenetére
Minimum 7-ből
Egyébként mindenkinek izlése,pénztárcálya szabb határt,ha valaki nem tud vagy nem akar/szeretne elviselni 120 grammnál többet,akkor azok a készülékek kiesnek
Én nagyon szeretem hogy csurran-csöppen itt-ott egy kis fém,és érezni hogy nem egy Galaxy Y
De természetesen ez mind személyes dolog!
-
carlosca
tag
Hát igen szintetikus program tesztek miatt (antutu) nem veszünk azért telefont. (Főleg hogy a gyártók éppen csalni tudnak ezekkel a programokkal. pl: s4 I9505).
Viszont ha nagyon nehéz (155g) azért meg "már sokan nem veszünk telefont".Igazságtalan ez az egész telefon piac :-) vagy 7 telefonból lehetne egy jót összeállítani. :-)
-
maki12
senior tag
Ez a Soc van a Mate-be is ha jól tudom,ő Antutuba 15k-t dobált,néha 16-ot..(Egyébként nem vagyok ilyen bench b*zi,csak ne nézzük le a két magot
SP 17 alatt még nem adott..
gabancs: Teljes mértékben igazad van, IPSnek százszór jobb színei vannak,fényerőbe talán korrekt ez a TFT..S2ről váltottam,szóval nagy átálállás
De simán tűrhető,N7 kijelzőt csapkodja néhól
-
gabancs
addikt
Miért van az, hogy az SP vagy az S4 Mini topic úgy ahogy pörög, de itt semmi élet? Ennyire nem megy ez a telefon?
-
djbelo
senior tag
Értesítési led van benne?
Ja már meg van! -
murdoq
tag
Üdv én is beléptem a tulajok közé tegnap. Egy dolgon csodálkoztam hogy hivóképnél nem adja be a full képet csak kicsibe.
-
gpeeter
csendes tag
Most már én is boldog P6 tulaj vagyok.
-
carlosca
tag
-
PeteePeti
őstag
Sziasztok
A kijelző színeiről és fényerejéről írhatna valaki pár gondolatot! A tesztben keveslik a maximális fényerőt! Tényleg gyenge napfényben? Köszi
-
djbelo
senior tag
Most egy Sony P van annak szeretem (megszoktam) a menürendszerét félek egy kicsit az Emotion UI-tól, bár lehet, hogy ezt is megkedvelném egy idő után.
-
djbelo
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdezem. Azt láttam,hogy menü külön nincs benne, de a kezdőképernyőről
el lehet tüntetni a gyári widgetset? Erre gondolok:
Bármilyen más widgetset kihelyezhetek,helyette?
Gyors hívás van benne? -
-
-
SityiSXT
őstag
Ennyire voltam kíváncsi: megy-e és ha igen, szaggat-e. Köszi, hogy megnézted.
@Csocsesz75: Itt a GPU típusát nem tüntették fel, azért kérdeztem.
-
paquita
tag
Folyamatos nyomkodassal 4-5-6 ora, nem tul sokaig a kijelzo miatt, de masfel napot elment most nekem, radiozas (online), 1-2 telefonbeszelgetes, babralas, netezes, yotube kozott, es volt egy kis jatek is...
Nem olyan rossz szerintem, igaz ejszakara night modba tettem, de nappal egesz nap ment a net, vagy a wifi. -
gabancs
addikt
Az aksi, hogy bírja?
-
carlosca
tag
Üdv.
Van itt olyan aki be áldozna egy S4 Minit egy ilyen P6 -ra ? tetszik de azért nem merném lehet. -
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #552 üzenetére
Koszonom a segitseget, lehet kiprobalok majd egyet, kettot, szeretek kiserletezgetni
koszi a segitseget elore is!
-
SityiSXT
őstag
válasz
Csocsesz75 #546 üzenetére
Más a felbontás, VGA ismeretlen - ezek fényében azért kíváncsi vagyok.
-
Csocsesz75
őstag
Igen, lenne egy külön úgynevezett appfiók ahol az applikációk sorakoznak mondjuk abc sorrendben. De többnél lehet variálni más szempont szerint is őket illetve lehet innen kitenni widgeteket is.
Én azt mondom próbálj ki párat, maximum ha nem tetszik letörlöd és kész, visszaáll a gyári vagy ami előtte alapértelmezett volt. El lehet velük pepecselni ha kísérletezős kedvű vagy.
Ha segítség kell keress nyugodtan. Annyira profi én sem vagyok, de amit tudok segítek.
-
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #550 üzenetére
aaaaa, ertem.
Kezdo androidos vagyok, de nem ertem ezzel a felulettel mi a gond, mert a my widgetet ki lehet torolni, es ugyanugy mukodik szerintem, mint a masik android telefonaknal, azt teszel ki, marmint widgetet, amit akarsz, annyi, hogy nincs menud, egy oldal az ikonokkal van tele. De ez engem mondjuk nem zavar.
Es akkor masik launcherrel lenne menu is? -
Csocsesz75
őstag
Launcher = Indítóprogram. Az EmUI-t tudod vele lecserélni. Illetve nem lecseréli hanem ha akarod haszálhatod ezt is meg azt is attól függ melyiket teszed meg alapértelmezettnek.
Playen van rakatszám.
-
Csocsesz75
őstag
Akkor nemtudom, lehet amikor kiadták őket tesztelni még béta szoftveresen, abba bent volt ez a lehetőség.
P1 végleges 4.2 előtti 4.1.1 béta szoftvereknél is asszem van online letöltési lehetőség, kivéve amit kiadtak 4.1.1 B315 International verziót, abban szintén csak helyi van. Fene se érti.
-
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #539 üzenetére
Ez a launcher micsoda, mire jo, es honnet lehet ra feltenni?
-
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #545 üzenetére
En rengeteg temat letoltottem, 2-3 fajta ikon jott be, meghagyta a gyari my widget-et, abba kontaktok vannak, zenelejatszo, kepek, idojaras, ora kb ennyi...
Az alap temakbol a masodik jo nagyon, de van par letoltott, ami jo, de ami a legjobb, hogy ossze tudod varialni, nekem mindegyik masikbol van. Az egyiknek az idojaras kijelzese jobb, a masiknak az ikonjai, a 3-nak a feloldasa, es egy masik hatterkep van bent, de majd csinalok screenshot-ot. -
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #541 üzenetére
nekem olyan kis nyilam sincs a 3 erintogomb mellett, egyedul a fruit ninja nevu jateknal lattam, de nem tudtam vele mit kezdeni, es en is lattam, hogy tobb videoban azzal rejtik el a kezelogombokat.
-
SityiSXT
őstag
Valaki megtenné, hogy egy próbakör erejéig feltenné a Real Racing 3-at, csak hogy kiderüljön, egy komolyabb grafikájú játék esetén mire elég? Gondolkodom én is egy P6 beszerzésén (novemberben lenne aktuális), és bár nem fő szempont a játék, azért nem volna nagy baj, ha gépigényesebb játékok is jól futnának rajta...
-
Csocsesz75
őstag
Többen kérdeztétek hogyan lehet letölteni hozzá témákat, akkor dobtam hozzá linket.
Viszont láttam ITT egy videót amiben van online letöltési lehetőség is. Akkor most a tiétekben ilyen nincs ?
-
paquita
tag
válasz
Csocsesz75 #538 üzenetére
Mire lennel leginkabb kivancsi?
-
szente
addikt
Aki a T-nél vette, beírná, hogy melyik FW van rajta?
-
paquita
tag
válasz
kelly416 #516 üzenetére
A Nexus 4-es dolog, nem neked szolt, bocsi, ha felreertettel, itt irta valaki a forumon, hogy inkabb nexus 4-et vett p6 helyett, azert irtam.
A telefonom meg mindig nem indult ujbol, ugyhogy tiszta happy vagyok
A naprakeszseg engem sem erdekel, en csak azert frissitettem le, mert ezzel a reboottal en nem tudtam megbaratkozni, es ha ez sem oldotta volna meg a dolgot, akkor elkoszontem volna a telefontol. Napi 1-2 nekem sok!!
Szoval azt mondhatom, hogy teljesen elegedett vagyok igy mar a telefonnal, en atlagos felhasznalo vagyok, nekem tokeletes mindenre. Fenykepezni eleg surun szoktam, szoval nekem kell a hely.
Jatszani nem surun szokta, csak neha, a melegedesrol annyit, ahogy mas is irta, hogy kb sony s is ennyire melegedett.
Tenyleg elegedett vagyok, kepe szep, hangszoroja eros, nekem az emotion ui bejon, hogy tudom varialni az ikonokat, nincs vele gondom amugy, nem akad, nem fagyott le azota egyszer sem.
En ebayrol rendeltem tokot, meg kepernyovedo foliat hozza. Tok tobbnyire meg csak Kinabol, Hong Kong-bol rendelheto, de par het alatt megjott. -
atomo
csendes tag
-
espista
senior tag
Igaz én még csak egy napja használom, de az alábbiakat tapasztaltam:
- Irreálisan vékony és nagyon kicsi. Az Xperia T-m egy 198-as Ericsson hozzá képest.
- 1x volt egy újraindulásom. AnTuTu teszt közben, de másodikra végigfutott rendesen. Azóta semmi gond.
- MotionUI kuka. Nem egy agyonparaméterezhető felület, viszont az a leg gördülékenyebb. Az Apex és a Nova is kicsit röcögős. A Nova még elmegy.
- GPS erős és gyors
- Wifi erős (Xperia T-hez képest is)
- Terhelés alatt melegszik kissé, de szerintem ebbe a fém hátlap is belejátszik erősen, hogy rögtön érezni.
- A kijelzője szép.
- Összeszerelés és kidolgozás minősége nem egy Apple, de nincs gond vele, ténylen csak nüanszok.
- A 3G nekem ma egy kicsit (nagyon) lassúnak tűnt, de azt még nézegetem, amint lesz egy kicsit több időm rá.
- Szilikon tok OK. A hátlapról le se vettem a fóliát, úgy raktam rá. A headset csatlakozóját ízlésesen leragasztottam, BT fülessel használom.
- Kéne rá egy kijelző védő fólia. -
gabancs
addikt
válasz
Killerrokino #517 üzenetére
Ebben az iszonyat napfényben, hogy látszik a kijelző? Valami negatívum, amit ugye csak a használat alatt tudtál meg?
-
Killerrokino
csendes tag
Hali!
Én már 3ik napja nyüstölöm a P6-at és semmi olyan hibát nem tapasztaltam amit sokan írtak vagy amitől féltek.Hardveresen gyors,nem fagy,nem indul újra.Torrenteztem is már rajta és amit a régi Sony Xperia S-em torrent közbe belassult mint állat a P6 kb meg se érzi.
3 nap alatt csak pozitív tapasztalatom van eddig nem csalódtam és nem bántam meg hogy belevágtam az ismeretlenbe
Külsőleg meg kifogástalan mindenki besza-behu aki meglátja,megfogja -
kelly416
veterán
Nekem csak akkor kevés, ha elkap a fotózhatnék, amúgy megvagyok ennyivel is. De szeretek fotózni.
Én is gondolkoztam Nexus4-en, de azért lett Optimus G, mert jobb az akkuidő és a fényképek minősége. Amióta elolvastam a P6 tesztet, azóta próbálom magam lebeszélni róla, de valószínűleg nem fog menni.Akkor is lesz egy P6-om, mert kíváncsi vagyok, mit tud alkotni a Huawei "nagyban". Amúgy meg a frissítés csak opcionális. Én biztos nem tenném fel az első héten.
Majd, ha jók a vélemények. Annyira nem izgat a frissesség, mint a megbízható kütyü.
Sajnos a G sem bővíthető, de 32giga az már valami. Ott férni fognak szerintem a nemsokára következő kéthetes nyaralásunk képei is.
De amúgy nem tudom, honnan veszed, hogy inkább N4-et veszek, mint P6-ot, de én nem emlékszem ilyen kijelentésemre. N4-et vagy G-t vacilláltam, de ott is a G mellett tettem le a voksomat.Ahhoz meg szorítok Neked, hogy a továbbiakban se legyen gondod az appokkal és ne indulgasson újra a készüléked. Az nekem is jó hír, ha minél többen vagytok elégedettek.
-
gabancs
addikt
Vajon Bog megvette már?
-
Platina113
csendes tag
válasz
Platina113 #510 üzenetére
Megrendeltem, lesz ami lesz.
-
ESP23
senior tag
-
Cruzolka
aktív tag
válasz
Platina113 #510 üzenetére
Nem az összeszerelési minőség aggaszt, hanem a hardware
-
Platina113
csendes tag
Én most voltam a T-mobil-ban. Tényleg jól néz ki. Nagyon tetszik, tényleg masszív és szép. Nincs nagy kezem, de még átérem egy kézzel az egész kijelzőt. Eldöntöttem megveszem.
-
Cruzolka
aktív tag
Ma lesz a napja, hogy bemegyek a T-be, és remélem láthatom és foghatom a P6-ot.
Az előrendelést anno lemondtam, bevállalom: Besz*rtam...
hirtelen sok lett a negatívum a készülékkel kapcsolatban(...itt a Fórumon is) Két évet fogok aláírni, ezt nem cseszhetem el! Ha mégsem P6, akkor Samu S4 mini
-
BITBOYS
addikt
Kollégám ma vett egy ilyen csodát, nagyon tetszik. Ha valaki esetleg elcserélné egy SP-re én vevő lennék rá.
-
gabancs
addikt
Én is arra várnék már mióta, hogy valaki beszámoljon, milyen együtt élni ezzel a telefonnal. Mert más egy tesztet olvasni, ahol gyakorlatilag csak bemutatják a készüléket, és más mondjuk egy hónapja kitapasztalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest