- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
válasz
optimus123 #560 üzenetére
.....a gyári fólia ami rajta van az csak védő fólia. Én az Obostore-ról rendeltem 1 dolláros fóliát. Nagyság rendekkel áttetszőbb annál ami rajta van. A gyári bemattult a Swype használattól, ez eddig nem, plusz egy kitámasztós Nilkin tok 12 dodó. Ezért összesen magyar Huf-ban 3700 vonódott le.
-
dauphin
aktív tag
válasz
Én rakattam rá, méghozzá mattfényűt, ami elvileg nem gyűjti az ujjlenyomatokat (de sajnos ezen is látszódnak a tapizás nyomai, és ráadásul még nehezebb tisztítani, mint a sima üveget! Van valakinek ötlete, hogy miképpen lehetne gyorsan és hatékonyan eltüntetni a fóliáról ezeket a foltokat?) Valóban tompítja a színeket (a mattfényű igencsak, a fényesről nincs tapasztalatom), ez kissé visszavesz az élményindexből!
Tehát, aki erre háklis, annak nem ajánlom. Elvileg Gorilla Glass üveg van rajta, tehát strapabíró konstrukció, de hogy mennyire karcolódik arról fogalmam sincs (ezért is van a telómon fólia, megelőzősképpen). Ez segített valamennyire?
-
Brockey
csendes tag
válasz
Nekem van rajta, kb. egy hetet vártam rá, én anélkül el sem tudnám képzelni. Amíg nem jött meg, addig rajta hagytam a gyári védőfóliát, ami a jobb felső saroktól kezdve elkezdett lejönni és lifegett rajta.
-
DanQuijote
csendes tag
válasz
Nekem nincs rajta, mindig leszedem. Szerintem tompít a kijelzőn, (nem csak ennél) inkább kockáztatok de teljes pompájában szeretném látni. Épp most rendeltem meg egy tokot hozzá, így már biztosan nyugodt leszek, gorilla glass ide vagy oda.
-
dauphin
aktív tag
válasz
optimus123 #555 üzenetére
Én meg ezt az app-ot használom: My Data Manager.
-
Nigér
őstag
válasz
optimus123 #555 üzenetére
Üdv a csapatban!
Én ezt az appot használom és ajánlom:
3g Watchdog
[link] -
Brockey
csendes tag
válasz
optimus123 #426 üzenetére
Ma beszéltem a helyi Telenoros üzletvezetővel. Az ő információja (központból származó) az, hogy biztosan lesz még kapható a készülék a Telenornál, meg van rendelve, csak azt nem tudják, hogy mikor fog érkezni. Szerinte kb. 1 hetet kell rá még várni. Hogy ez a szállítmány független lesz-e, azt nem mertem megkérdezni. Ha a kezemben lesz a teló (nejemé lesz), akkor megírom majd.
-
szabioister
csendes tag
válasz
optimus123 #416 üzenetére
Én sem tartom logikusnak, de a telefonba ezt mondták. Nem is vesznek fel előrendelést.
Az is lehetséges, hogy egy másik szolgáltatónál majd feltűnik. -
szabioister
csendes tag
válasz
optimus123 #412 üzenetére
Kifogytak teljesen.
Azt mondták telefonon, hogy nem is lesz több, nem forgalmazzák tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged