- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Egy G2-est cserélnék egy ilyen kütyüre, ha valakit érdekelne.
Megnéztem az MM boltban egy ilyen G7-et, és nekem a mérete miatt bejön.
A kijelzőn sem érezni a FullHD hiányát.Egyedül az zavart benne, hogy low light video esetén a felvétel leesik 30 fps alá.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TeeBeee
tag
válasz #86973952 #1295 üzenetére
Sajnos nem segít. Korábban is akartam már írni (annál a több gigás packnál), hogy nekem egy se működött abból amit próbáltam. A tárcsázó és az állapotsáv maradt, vagy olyan volt még, hogy az állapotsávban a betűszínek (a kapcsolóknál) fehérek lettek, de maga a lehúzott sáv nem lett sötét, hanem maradt fehér. Tárcsázónál úgyszintén.
Én egyébként azt szeretném, mint ami P8 gyári theme-nél van, fekete felület az állapotsávban és szinte mindenhol és rajta fehér betű. (G7-nél minden fehér és sötét betűvel van)
Szóval pont fordítva szeretném. Kevesebbet fogyasztana a kijelző és vagányabb is sokkal. -
TeeBeee
tag
válasz #86973952 #1287 üzenetére
Szia!
Az miért van, hogy ezt vagy bármilyen más témát állítok be, csak az ikon/háttérkép változik, a fenti állapot sáv/tárcsázó/beállítások menü pedig mindig marad ugyanolyan.
Konkrétan, ha ezeket a képeket nézem, akkor nálam csak az első kép állja meg a helyét, a többi soha nem változik. -
törölt tag
Átlátszó gyári óra widget. Ki lett mókolva a háttere. Semmi mást nem kell tenni, mint az adott .hwt kiterjesztésű téma fájlba bele kell másolni. HA van már benne ilyen, akkor azt érdemes előtte törölni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Még néhány téma:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz sirkan13 #1277 üzenetére
Ezt nem fogják Neked külön javítani. Gondolom nem egyedi hiba, tehát majd egy következő frissítésben lesz benne.
Amúgy ha biztonsági mentés után újrateszed a mostani FW general verzióját az is megoldás lehet. Nem biztos, hogy eredményes lesz, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
válasz #86973952 #1276 üzenetére
De vázoltál alternatívát.Ők csak másik böngészőt javasoltak.Mondjuk wipe után nemsok remányt fűztem hozzá de ki tudja.Igen imei szám alapján vették fel a hibát mert kivertem a balhét hogy ha gyári alkalmazás az igen is működjön rendesen és ne kelljen már esetlegesen alternatív programmal helyettesíteni,vagy akkor ne rakjon bele semmit és megoldom akkor én a hiányát. Várom a válaszukat adok nekik két hetet utánna megint felhívom őket.Más a Death Trigger2-őt próbalta valaki?Nekem betöltéskor kilép el sem lehet indítani.
-
sirkan13
aktív tag
-
törölt tag
válasz sirkan13 #1270 üzenetére
Most néztem/néztük meg, de rendesen működik. Vissza kellett állítani, mert ez az egyik első program, amit letiltok egy készüléken (vagy törlök). Böngésző és a Play szolgáltatások frissítéseinek eltávolításával is próbálkozhatsz. Bejelentkezéskor az utóbbit használja, illetve a telefonodra beállított elsődleges gmail címet kellene felajánlania.
Újraindítás után is megmarad nálunk.
-
sirkan13
aktív tag
válasz #86973952 #1269 üzenetére
Teljesen mindegy hogy asztali,vagy mobil nézet.A gmail fiókhoz tartozó jelszót nem jegyzi meg,mindig kéri a jobb felső sarokban a bejelentkezést,belépek betölti a fiókhoz tatozó képet majd ha végeztem és kilépek az böngésző ablaknàl már megint kidobja a bejelentkezést.
-
törölt tag
válasz sirkan13 #1267 üzenetére
Desktop nézetből is próbáltad? Mert mobilos nézetnél ez nem ritka.
tetobau:
Gyártói garanciás? Első körben szerintem kérdezd meg, hogy van -e bevizsgálási díj a szervizben. Nem tudom van -e még a TeleMax -nál, korábban volt. Ennek mondjuk csak akkor van jelentősége, ha nem náluk csináltatod, mert ellenkező esetben jóváírják a javításból.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok.
sikeresen leejtettem a telefont. esetleg nem tudna vki segiteni elolapi uveg rendeleseben? mukodik a telefon szepen,csak az uveget kell kicserelnem,de en nem tudok kinntrol rendelni... -
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Miért van az hogy a telefon gyári böngészője nem jegyzi meg a bejelentkezésnél a jelszavamat?Ahányszor belépek ottvan a bejelentkezés és mikor rámegyek újra kéri a jelszavamat,visszaállítás megvolt,wipoltam és factorystam ennekellenére ezt csinálja a jelszó megjegyzés bevan kapcsolva.
-
thoomee
tag
válasz #86973952 #1261 üzenetére
Köszönöm a választ!
De. Próbáltam amit írtál, viszont még mindig nem játssza le a videókat, próbálja elindítani, aztán visszaugrik az alkalmazás adatlapjára.
Amit tudtam törölni az a play áruház frissítései
jelenlegi verzió: 5.4.12A play-szolgáltatásoknál szürke a frissítések törlése
jelenlegi verzió: 7.3.29Esetleg valami más ötlet?
Amúgy ilyenkor milyen lejátszóval próbálja elindítani a videókat?[ Szerkesztve ]
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem én is egy ilyen készüléket. az edigitalban, eredetileg z3-t akartam de az eladó rábeszélt .
Tegnap este és mai nyomkoddás után tetszik a készülék. Egyedül egy kérdés hogy play storeban nem játssza le a videókat. Valakinek van ötlete hogy miért?Üdv: thoomee
-
törölt tag
Magazine feloldásit válaszd ki a témázóban. Az "előfizetés" mindig szokott frissülni, így jönnek időnként új tartalmak is.
Szerk.:
Illetve kis "mókolással" bele lehet nyúlni a képekbe is.Kb. hasonló a téma fájlok felépítése a MIUI -hoz szerkesztési szempontból.
Nekem van néhány dolog, amit hiányolok, de összességében szinte mindent meg lehet oldani. Csak kicsit nyúlkálni kell a témázóban. Elsősorban nekem ez "kevesebb" MIUI -hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
válasz #86973952 #1253 üzenetére
Azt írtam hogy tetszik, sőt a miuihoz képest valahogy kicsivel "összerakottabbnak" érzem.
Sajnos a Redmi Note-től nem úgy váltunk el ahogy én terveztem kedveltem azt a telót, de úgy érzem kárpótolni fog a G7.Rögtön egy kérdés:
Hogy tudom visszaállítani hogy lezárt képernyőnél mindig más képet mutasson, arra gondolok ami alapból ment, csak beállítottam mást és most nem találom hogy lehetne visszaállítani. -
törölt tag
Köszi, hát felnőttként sokkal durvább... Én nem kaptam el gyerekként. gyuri2008 köszi.
Mi az, amit hiányolsz, vagy nem tetszik MIUI után? Én mindkettőt használom, csak kíváncsi vagyok más véleményére is. Elég sok hasonló felületet használtam\használok. Jó lenne őket összegyúrni. Color, Lewa, Baidu, MIUI, EMUI...stb.
[ Szerkesztve ]
-
tonerz
aktív tag
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba egy feketével, Redmi Note-ról váltottam és eddig kellemesnek tűnik a készülék.
Mindenképp 5.5-ős kijelző kellett és a G7-et minőségibbnek és kompaktabbnak érzem mint a Note-ot.
Az emuiról 2 nap használat utáni csak annyit, hogy miui után meglepetést nem okozott de van pár dolog benne ami nekem tetszik.
Összességében tetszik a teló és most korrekt az akciós ára is. -
otto14
őstag
Mi a helyzet a B248as firmware-el?
asd
-
törölt tag
-
otto14
őstag
-
borbas666
aktív tag
Hali.
Aki esetleg most áll vásárlás előtt, Edigitalnál 75.000Ft -
otto14
őstag
-
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.Melyik menüpont alatt lehet a letöltött launchert alapértelmezetté tenni?Mert valahogy nemtalálom.Köszi a válszokat előre is
-
veterán
válasz sirkan13 #1227 üzenetére
Az összes keménytok ilyen,szóval annyira nem szar,örüljünk hogy ha ideiglenes használatra,de mellékeltek egy tokot,a,legtöbb gyártó nem gondol ilyesmire,sőt van amikor már a fülest is kispórolják...
Addig is véd valamit amíg az ember szerez magának egy jobbat.
De az biztos hogyha komoly védelem kell,akkor nem ez a tok lesz rajta a pályafutása végéig! -
veterán
válasz sirkan13 #1225 üzenetére
Ettől ezt ne várd!
Ez a hátulját és az oldalait védia karcoktól,de kijelző széléig nem ér,az alu ház szélébe "kapaszkodik",a kijelzőt nem óvja meg a pofára eséstől.
Mivel kialakításra elég iphone-os,így ezek a kemény hátlaptokok hasonló kialakításuak és kb annyit is érnek mint az almás telónál.
Ideiglenesen több mint a semmi.[ Szerkesztve ]
-
sirkan13
aktív tag
Ez nem volt benne.Nekem annyi az elvárásom a hátulját és az oldalait védje alul felül és a kijelző fölé érjen,mikor ritka alkalmakkor pofára ejtem lehetőleg ne a kijelzőre essen.A mostani samsungomon is egy egyszerű szilikon tok van ami kőrbe öleli és kb.1mm a kijelző fölé magasodik,minden telímon ilyen volt és megfogta a töréstől karctól.
-
kokyt
senior tag
válasz sirkan13 #1223 üzenetére
Annyira azért nem jó. Az alja és a teteje védtelen benne, és ahogy mondták elég merev is. Nekem 4-5 levétel után elrepedt, de meg előtte nem védte meg egy eséstől, így szedett össze 1-2 karcot a burkolat is. Soft gel tok sokkal jobb, és ebay-ről egész jó áron beszerezhető.
-
sirkan13
aktív tag
Mégegy kérdés,a tok ami van a gyári dobozban az milyen?
-
sirkan13
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az infót akkor cserélni fogok.
-
kokyt
senior tag
válasz sirkan13 #1217 üzenetére
Nálam legalább 2 nap az általános, ebben 2 óra telefonálás, 4-5 óra kijelző idő van, folyamatos wifi, mobil net és szinkron három email fiókra. Zene elvétve, inkább film, net és youtube a jellemző, face gyakorlatilag soha. Most épp 2 nap 4 óra az állás 38%-al, 4 óra kijelző idő, és 40 perc telefonálás mellett.
-
veterán
válasz sirkan13 #1213 üzenetére
Én 1 napja vagyok csak tulaj,így sok tapasztalatom még nincs,de eddig jónak tűnik.
13óra használat,ebből 2ó40p kijelző fél fényerőn,így most 63%-on van az akku.
Egész éjjel fotóztam olyan 30-40 képet,csináltam pár rövidebb videót,folyamatos wifin lógott a teló,ment a közösségi kommunikáció is és zseblámpáztam vele olyan 15percet.
Ezzel a használattal nem rossz hogy még 63% van az akkuban. -
sirkan13
aktív tag
Sziasztok.A telefon üzem idejével mennyire vagytok elégedettek?Mert hétfőn cserélném a samu a5-et erre.
-
törölt tag
válasz dragonfx #1210 üzenetére
Nem lopott. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kétes a származása. Ebben benne van az is, hogy használt a készülék. Esetenként utólag függetlenítve.
Huawei -nél (ahogy több márkánál is) abban az országban érvényesíthető a gyártói garancia, ahol forgalomba lett helyezve. Tehát nem mindegy, hogy melyik disztribútortól kerül ki. Illetve nem ritka az úgymond szatyros vásárlás sem, amikor minden nélkül szerez be valaki készüléket és utólag szerez hozzá tartozékokat. Vagy az angol menüs készülékek nem ritkán Angliából, amit utólag újra SW -znek. Vagy még azt sem. Meg még lehetne sorolni.
Természetesen nem általános, de nem is ritka.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv emberek!
Ma én is beléptem a G7 tulajok közé egy fekete példánnyal.
Iphoneról jöttem,így még kell egy kis idő míg visszaszokom hogy a visszalépés már nem a bal felső sarokban van,hanem lent!
Elsőre ami mellbe vágott,az a mérete,de pont ezért váltottam,de akkor is...
Ár/érték arányban szerintem igen korrekt "kis" teló,főleg hogy most az edigitálnál -15% volt kuponkóddal,így 85-be sikerült elhoznom.Szerintem ezen az áron most nincs jobb ajánlat a kategóriájában.
Kíváncsi leszek hogy üzemidőben hogyan muzsikál. -
Juleshu
tag
A google naptár teendő listáját lehet valahogy szinkronizáltatni az előre telepített naptárral? Nem találok ilyen lehetőséget... Vagy inkább keressek egy külön appot a todo listeknek?
(Huawei G7) --> Honor 8
-
törölt tag
válasz dragonfx #1207 üzenetére
Huawei -nél csak 2 év gyártói garancia van. Amúgy furcsának tartanám, ha azokra nem bolti lenne. Lehet akár gyártói is a 2 év, csak senki nem fogja kiküldeni pl. Németországba, mert oda szól. Esetenként meg a tartozékot utólag pótolják, de a doboz nélküli készülék sem ritka.
Vagy csak szimplán használt készülék, amiből már ketyeg le a garancia.
-
törölt tag
válasz illesildi #1205 üzenetére
Van igen. HiSuite a neve, amit a gyártó weboldaláról le lehet tölteni. DE ugyanazt tudja, mint e tekintetben, mint a gyári frissítő app, ami a telefonodon van.
dragonfx:
65 -be nem hiszem, hogy gyártói garanciás.Szerintem még doboz sem jár hozzá. Hol találtad annyiért?
[ Szerkesztve ]
-
illesildi
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Huaweinek van e olyan gyári app-ja, ami a gyári alkalmazásokhoz kérés frissítéseket, mint pl. Sonynál az Xpedia update Center? Köszi!
-
dragonfx
veterán
láttam már 65ért lehet kapni függetlenbe 2 év garival a telot ez már igencska bíztató. de vajon ezek gyári garanciák?
ha azt írják forgalmazoi?
érdemes ehhez ragaszkodni? mert ugye a huawei telemax szervizről elég sok rossz hír van vagyis kb semmit nem ér....
néztem alternativákata telora.
Samsung e7 szinte 1:1be gyanez...de 110e...
vagy az A7 az meg 125e....
ennyivel többet érne a samu márka?
miközbe ugyanugy hallani note4, s5, s4 folyamatos kijelző, panellehalásokrol..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
törölt tag
válasz Sanyi.mTs #1199 üzenetére
1.
Szerintem igen, de attól is függ, hogy mit keresel.2.
Igazából szerintem minden márkánál ajánlott, illetve jobb a general. Viszont nem minden márkánál létezik ilyen változat, mert van ahol ugye desktop programmal lehet újratenni a szoftvert.OTA az Huawei -nél a legtöbb esetben 300-600 mega között szokott lenni. A generál verzió azt jelenti, hogy több fájlt tartalmaz, illetve bootloop -ból is vissza tudja hozni a telefon (kivéve ha nem végezted ki teljesen). Vagy akár custom ROM -ot, recovery -t is gyorsan vissza lehet így állítani, ahogy a ROOT -ot is.
Tulajdonképpen azért generál, mert regenerálja a rendszert. Több fájlt telepít a frissítés során, így kb. esélytelen, hogy telepítés során hiba lépjen fel. Amúgy a generál verzió mérete (kicsomagolva) 2 giga környékén szokott lenni.
Maga a művelet nagyon egyszerű, meg segítünk is, ha valamit nem értesz.
3.
Nem tudok ilyenről. Hibás darabról hallottam már, de mondhatni normális dolog, hogy néha becsúszik egy-egy, de széria hibáról nem tudok. Sárgulás nincs, ahogy a melegedést is mellőzi a készülék.4.
Huawei szervize a TeleMax, ami nem lehet ismeretlen a piacon, mert elég sok márkát lát el. Weboldal.5.
Év végén várható rá Lollipop, utolsó negyedévben fog érkezni.6.
Erre válaszoltam feljebb.(#1201) vegytek:
Attól függ mit keresel, mi a fontos.G7 javára írható a nagyobb, 5.5 colos kijelző (ha valakinek ez fontos), illetve jobb üzemidőben. A többi a P7 felé hajlik, szerintem.
sonice:
Azt nem csinálják meg garanciában.Hogy sikerült Nillkin ellenére is betörnöd?
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest