- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is ez a véleményem. Meg ha valami szoftveres gond van, azt 99% -ban biztos kijavítom. Leejteném, vagy hasonló okból sérülne, azt meg úgysem javítják garanciában, szóval tök mindegy. Főpanel csere, vagy egyéb hasonló gond esetén ez meg indifferens probléma.
Én sem nagyon hiszem, hogy a BL nyitás garancia vesztéssel járna, és saját telefonnál nem is érdekel. DE ott a de.
Más készülékével meg nem akarok játszani, a Huawei meg mondhatni hárított erről mail -ben. Szóval inkább futok egy kört a központtal is, aztán a szervizzel. Majd ha egyik sem eredményes, akkor elkapom őket a Veletech -en.
-
gyuri2008
veterán
Kijelöltem a két fájlt,és bemásoltam a telefon gyökér könyvtárba,majd a telefon saját frissítőjével felraktam.
Automatikusan megtalálja és már frissíti is.novinyul nem jó sajnos
Lehet,hogy visszarakom a régebbi fw.V100R001C00B239SP01 régi fw
ez az új V100R001C00B248 ú fwDe sajnos még mindég nem a névjegyhez csatolt csengőhang csörög,hanem a telefon beállított hang.
-
törölt tag
Nem dolgozott még cmd -ben adb -ből, akkor szerintem ez magas lesz neki.
Bár majd megírja.
Szerk.:
bodeesz
Amint linkelt oldalt, ott van a G7.rar, annak a tartalmát másold bele a c:/ meghajtón egy adb nevű mappába. Akkor tudsz start menüből a cmd parancssorral dolgozni (bár nem tudom csináltad -e már?). -
törölt tag
Akkor lehet angol
Ma én is elmentem és megnéztem, megnyomogattam ( szigorúan a telefonról van szó ) Tetszik. Van még 1,5 éven amíg hozhatok ki készüléket de jelenleg ez tetszik.Persze addig még sok térerő elmegy az éterben addig lejjebb is megy az ára gondolom ha majd lehet még kapni egyáltalán de az irány jó.és reméljük a többi készülékük is hasonló tudással, energiafelhasználással,és akkumulátorral jön ki.Majd olvasgatom, hogy a későbbiekben mik az esetleges tapasztalatok a készülékkel kapcsolatban.
-
TeeBeee
tag
Ahogy porterocka is írja ez a rázogatás már az "asztalra teszem és csörög" hozadéka.
De lehet hagyom az egészet a picsába, ha ezzel a panasszal bemegyek Vodáékhoz igen kikerekedik a szemük. Jegelem a problémát és inkább élvezem ezt a remek telót...merthogy egyébként nagyon pöpec.Hopp, de ha már itt járunk: tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy mikortól számolja (dátum) az adatforgalmat és hogy mennyinél (Mb) járok éppen. Ezt a MIUI-nál remekül megoldották pl.
-
migabi24
nagyúr
-
törölt tag
Szerintem arra gondol, hogy amikor leteszi egy keményebb felületre (pl. asztalra, sarkával, nem durván), akkor hall egy rözzenést.
Ez általában a kamera szokott lenni. Bár így, ha a gombokat lefogja és nem csinálja... akkor nem lehet más csak az.
Szerk.: Na meg főleg úgy, hogy a gomb piszkálgatásánál is hallja.
-
kokyt
senior tag
Hogy-hogy megváltál a mate-től? Nem úgy volt, hogy nem érzel késztetést a cserére?
(#163) mcimre:
Nem lesz az akkuval semmi baj. Telepítések, próbálgatások, folyamatos wifi, majdnem folyamatos gps, most 3 és fél óra kijelzőidőnél tart. Cirka 40%-ról kezdtem, 15% van hátra, és még nem volt töltve. Nem várok csodát, de egy stabil 8-9 óra kijelzőidőt bírni kell neki. -
mediumgecso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest