- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1210 üzenetére
Nem lopott. Inkább úgy fogalmaznék, hogy kétes a származása. Ebben benne van az is, hogy használt a készülék. Esetenként utólag függetlenítve.
Huawei -nél (ahogy több márkánál is) abban az országban érvényesíthető a gyártói garancia, ahol forgalomba lett helyezve. Tehát nem mindegy, hogy melyik disztribútortól kerül ki. Illetve nem ritka az úgymond szatyros vásárlás sem, amikor minden nélkül szerez be valaki készüléket és utólag szerez hozzá tartozékokat. Vagy az angol menüs készülékek nem ritkán Angliából, amit utólag újra SW -znek. Vagy még azt sem. Meg még lehetne sorolni.
Természetesen nem általános, de nem is ritka.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1207 üzenetére
Huawei -nél csak 2 év gyártói garancia van. Amúgy furcsának tartanám, ha azokra nem bolti lenne. Lehet akár gyártói is a 2 év, csak senki nem fogja kiküldeni pl. Németországba, mert oda szól. Esetenként meg a tartozékot utólag pótolják, de a doboz nélküli készülék sem ritka.
Vagy csak szimplán használt készülék, amiből már ketyeg le a garancia.
-
Bailey
senior tag
válasz
dragonfx #1189 üzenetére
Nincs. A Samsung Galaxy A5 ami megegyezik hardverben szinte teljesen, és minőségben is, de annak a kijelzője kisebb és persze sokkal drágább. Vagy az LG G2 van már hasonló árban, viszont az már régi modell, és nem bővíthető a memóriája, de hardverben erősebb meg persze az nem fém.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #1082 üzenetére
Én 620s -t is használtam.
- G7 sokkal jobb anyaghasználat. 620s -nél sem rossz, de nem egy kategória a két telefon.
- 16/2 giga nagyon hasznos dolog. Manapság, amit a mostani programok csinálnak, meg ha valaki FB -zik is, akkor hamar el tud fogyni az 1 giga. Főleg, hogy még a system/UI is levesz belőle.
- Maga a rendszer gyorsaságában szerintem nincs különbség. Főleg, hogy ugyanaz a SoC van bennük. Itt tényleg csak a RAM/ROM, ami nagy előny és szerintem fontos.
- G7 jobb képeket lő (szerintem).
- Üzemidő G7 -ben ütős.Ami hiba:
Érdekes módon mindkét telefonnál a B248 -as FW -vel van gond. G7 -nél lassulást okoz, nem annyira gördülékeny a használat. 620s -nél a GPS -nél vannak gondok ennél az FW -nél, van akinél eldobálja a jelet (nem mindegyiknél). Snapdragon 410 -ben egyébként megbízható, jó GPS modul van. -
törölt tag
válasz
dragonfx #1052 üzenetére
Hamarosan rendelhető státuszban, de az árlistából már kivették.
Korlátozottan elérhető készülékek között még bent van, ami azt jelenti, hogy ahol még akad 1-2 darab, azt eladják. Csak az a baj, hogy általában szinte sehol nincs.
Valakinek szüksége van előfizetésre, akkor jó ár.
Egyébként csak az határozza meg, hogy milyen garancia van a készülékre. Én ahogy láttam 80-90 között van "hivatalos" helyről, de nem bogarásztam át a netet. Kisebb GSM boltok kínálatát meg főleg nem.
HA valahol jó áron van, akkor meg kell kérdezni, hogy hova szól a garancia. HA azt mondják gyártói, de csak rajtuk keresztül lehet intézni, az valószínűleg nem gyártói garanciás. 1 éves garanciával, vagy doboz nélküli készülékekkel meg nem érdemes foglalkozni.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
dragonfx #488 üzenetére
Voda Go -nak szerintem nem sok értelme van. Az ilyen kötelezed el magad 2 évre a semmiért csomag, 100 perc/sms -sel és 150 mega nettel. Ráadásul a 4G korában (4G telefonnal) már vicc, ami Magyarországon megy mobilnet adatforgalom néven. Szerintem az nagyon kevés embernek éri meg, mert van akinek jó lehet.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #458 üzenetére
Még 630 -nál? Lehet korábban máshogy volt, ezt nem tudom.
Viszont gyári garanciában mostanában 1 év, de jellemzőbben 2 év szokott lenni az akksira a garancia. Olyan esetben, amikor nem eltávolítható az akkumulátor, nem tartozéknak minősül, így 2 év jár rá.
Tehát ha gyári garancia van a termékre, akkor 1, de nagyobb valószínűséggel 2 évet kell adniuk. Amúgy ha FB -n ráírsz a magyar Huawei Device -re, akkor nagyon készségesek. Pontosan szoktak válaszolni, hétköznap 24 órán belül.
-
-
törölt tag
válasz
dragonfx #443 üzenetére
Nem gagyi. Én rosszabbra számítottam. Meglepően jó a minősége, felső kategóriában sem szoktak így építkezni. Vagyis a legtöbb márkára, készülékre nem jellemző.
Amúgy P6 óta szerintem már elég jó minőségnek mondhatók anyaghasználat és összeszerelés tekintében a Huawei (és Honor) készülékek. Szép telefonokat csinálnak, jól össze vannak rakva. ÉS középső kategória középső/felső szegmensétől kezdve már prémium érzése lehet az embernek e tekintetben. Ez pedig G7 -re is nagyon igaz.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #433 üzenetére
Azonos SoC van bennük, nagyjából azonos képernyő minőséggel. G7 mellett szól mindenképp a 2 giga RAM, meg a jó anyaghasználat. 620s -nél is jó az anyaghasználat, de nem egy kategória ebből a szempontból, G7 szerintem lényegesen jobb.
Az EMUI 3.0 is a G7 mellett szól, bár ez lassan meg fog változni, mert röviesen a 620s is megkapja. Lényegesen jobb a 2.3 -hoz képest, bár azért van néhány hiányosság, ami a 2.3 -ban meg volt.
A képernyő mérete meg egyéni preferencia. Annak ellenére, hogy 5.5 col a G7, egyáltalán nem nagy készülék.
Szóval összességében a G7 a 620s fölé helyezhető. Mindegyik járt nálam, illetve tovább vándorolt 1-1 családtaghoz.
Szerk.:
Na és a belső tárhely sem elhanyagolható különbség, szintén a G7 javára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest