Hirdetés
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Juleshu #1043 üzenetére
Ezért írtam, hogy egy darabig nézd meg úgy wipe után, hogy nem teszel vissza semmit, nem telepítsz.
Van egy időjárás app (+widget), amit nagyon szeretek. Folyamatosan lőtte a system ui -t, de azt hittem a SoftKeyZ piszkált bele rossz mérettel a system -be. Aztán rájöttem, hogy nagyon nem. Másik 2 telefonon (más felület, más márka) ugyanúgy hazavágja a system -et. Lefagy a kép, nem reagál semmire (csak az értesítő sávot tudom le- és fel húzni.)
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #1041 üzenetére
Remélem nem untatok senkit a problémámmal, de hátha másnak is lesz ilyen gondja, és akkor talán segít az, amit leírok.
Szóval valószínűleg nem az alacsony töltöttség
. Újraindításnál megint előjött. Viszont második kikapcsolás-bekapcs után helyreállt.
Ezután kipróbáltam ismét: nem kikapcs, hanem csak újraindítás. Megint előjött a hiba. System UI cache ürítés és Kikapcs után helyreállt.
Ok. Sd-kártyát kivettem, pc-ben leformáztam, vissza telóba. ÉS letöröltem az egyik adatfigyelő progit (sokmilliós letöltése és magas pontszáma volt, viszont ezelőtt a teló előtt nem használtam), amelyik az értesítési sávban folyamatosan ott figyelt és nem lehetett onnan kiszedni.
Ezután teszteltem a restartot. Nem jött elő a hiba.De gyanítom, még nincs vége
-
törölt tag
válasz
Juleshu #1034 üzenetére
Nahát, mindig látok valami új érdekességet az FB -ról. Gyakorlati tapasztalatom nem nagyon van, mert ez szokott elsőként repülni minden telefonról. Azért nem véletlen az sem, hogy igen erős csökkenő tendenciát mutat az FB regisztrálók száma. Már többen törlik magukat, mint amennyien regiszrálnak. Persze ez nem csak az alkalmazás minősége miatt van. Arról nem is beszélve, hogy a reklám díjakat több helyen tízszeresére emelték fel.
sanyika34:
Általában a frissítések lényeges javításokat tartalmaznak, tehát érdemes. Szerintem ezzel a B248 -as FW -vel valami nincs rendben. Ugyanakkor ez nem jellemző a Huawei -nél, majd jön egy újabb javítás.(#1036) Juleshu:
SD kártya, mindegyik telefonon. -
sanyika34
csendes tag
válasz
Juleshu #1034 üzenetére
Én is azzal kezdtem, hogy mikor bekapcsoltam azonnal letöröltem a fb applikációt. Egyrészt mert feleslegesen használ egy csomó erőforrást, másrészt mert az adatforgalmat is megnöveli jócskán. Régebbi telefonoknál is csak a bajom volt vele.
Ismerősöknél is voltak gondok miatta, és az adatforgalom magas használata a legkissebb gond
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #1033 üzenetére
Illetve profibbaknak ez is segíthet, de mondom, sok más helyen is írnak a hibáról, bár elsősorban csak kérdések vannak a megoldásra vonatkozóan, kevés megoldás-lehetőséget találni és a hiba pontos okáról sehol nem találtam egyértelmű leírást.
https://daviddesmet.wordpress.com/2013/07/26/android-avd-unfortunately-system-ui-has-stopped/
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #1031 üzenetére
Na, ideiglenesen vagy sem, de egyelőre sikerült reset nélkül "megjavítani".
Ahogy látom, a neten számos topik foglalkozik a "system ui has stopped" problémával, és ez egyáltalán nem Huawei-specifikus probléma, más gyártóknál is előfordul. Hasznos tanácsok olvashatóak pl. itt:http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-10-1/270371-galaxy-note-10-1-unfortunately-system-ui-has-stopped.html
Amit én csináltam - másoknak még hasznos lehet:
Alkalmazások kezelésénél leszedtem a Facebook app frissítését, töröltem a cache-jét és az adatokat, illetve aztán letöröltem az egész sz*r facebook applikációt, restart. Ettől még nem jött helyre, ugyanúgy feldobta restart után is az ablakokat, de mivel mások egy részénél ez megoldotta a problémát, megtettem. Ezután ismét az alkalmazáskezelőben megkerestem a rendszer ui alkalmazást - "android" feliratú ikonja van - (mondanom sem kell több percig eltartott, mivel 2 secenként mindig jött a képernyőfrissítés és a hibaüzenet-ablak), cache ürítés, kényszerleállítás, ismét cache ürítés. Ne törődj vele, hogy ne mcsinál semmit a kényszerleállítás, hiszen pont állandóan fagy, én párszor rányomtam mindenre. Ezután ismét restart. És most - lekopogom - egyelőre jó.Nem tudom, mi akasztotta ki, lehet hogy tényleg a Facebook app, hisz wifin keresztül automatikusan frissítette magát; a jövőben kiderül, ha ismét jelentkezik, akkor nem ő volt a ludas (ugye leszedtem).
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #1030 üzenetére
Tovább tudósítok
.
Kivettem az sd-kártyát, nem segít. Ha egyszer valamiért bekattan a "Sajnáljuk. A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt", akkor kész, behalt a teló. Menükbe befelé tudok lépni, kifelé értelemszerűen nem, mert a szoftveres gombok teljesen eltűnnek.
Mivel még senkitől sem hallottam ezt a hibát itt, arra gyanakodom, hogy nem a szoftververziótól függ (2.39), illetve elképzelhető, hogy hardveres gond lesz... -
törölt tag
válasz
Juleshu #1025 üzenetére
Szerintem szoftverfrissítés, telepítés során fellépő probléma miatt. Ami valamilyen program hatására léphetett fel, vagy helyesebben: jött elő. Nekem korábban akkor volt ilyen, amikor még volt merszem OTA -n frissíteni.
Általában egyébként úgy szoktam kezdeni kibontás után, hogy wipe -ot tolok neki, aztán frissítem a fent lévő FW general verziójával a telefont (vagy ha van újabb, akkor azzal). Ilyenkor nem szokott később gond lenni.
-
törölt tag
válasz
Juleshu #1018 üzenetére
Valami nagyon be van akadva, szerintem a wipe helyre fogja hozni, de veszteni valód amúgy sincs.
Sok mindent úgy sem tudsz csinálni, bár nem tudom van -e olyan dolog, amit fontos lementeni wipe előtt.
Nem telepítettél valamit, ami ezt eredményezhette? Launcher, stat bar vagy navi bar kezelő? Gondolom ROOT nincs rajta, tehát moddolás szóba sem került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínai gyártó egy olyan középkategóriás készüléket alkotott, amibe nagyon nehéz belekötni. Prémium minőség, remek szoftver, szuper akkumulátor, de mindezért túl sokat kérnek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest