-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Juleshu #1633 üzenetére
Első körben, mentsd le a kártyán lévő dolgokat és telefonnal formázd le, teszteld, hátha csak megsérült valami amit egy formázás megold.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Juleshu #1043 üzenetére
Ezért írtam, hogy egy darabig nézd meg úgy wipe után, hogy nem teszel vissza semmit, nem telepítsz.
Van egy időjárás app (+widget), amit nagyon szeretek. Folyamatosan lőtte a system ui -t, de azt hittem a SoftKeyZ piszkált bele rossz mérettel a system -be. Aztán rájöttem, hogy nagyon nem. Másik 2 telefonon (más felület, más márka) ugyanúgy hazavágja a system -et. Lefagy a kép, nem reagál semmire (csak az értesítő sávot tudom le- és fel húzni.)
-
Juleshu
tag
válasz Juleshu #1041 üzenetére
Remélem nem untatok senkit a problémámmal, de hátha másnak is lesz ilyen gondja, és akkor talán segít az, amit leírok.
Szóval valószínűleg nem az alacsony töltöttség . Újraindításnál megint előjött. Viszont második kikapcsolás-bekapcs után helyreállt.
Ezután kipróbáltam ismét: nem kikapcs, hanem csak újraindítás. Megint előjött a hiba. System UI cache ürítés és Kikapcs után helyreállt.
Ok. Sd-kártyát kivettem, pc-ben leformáztam, vissza telóba. ÉS letöröltem az egyik adatfigyelő progit (sokmilliós letöltése és magas pontszáma volt, viszont ezelőtt a teló előtt nem használtam), amelyik az értesítési sávban folyamatosan ott figyelt és nem lehetett onnan kiszedni.
Ezután teszteltem a restartot. Nem jött elő a hiba.De gyanítom, még nincs vége
(Huawei G7) --> Honor 8
-
törölt tag
válasz Juleshu #1034 üzenetére
Nahát, mindig látok valami új érdekességet az FB -ról. Gyakorlati tapasztalatom nem nagyon van, mert ez szokott elsőként repülni minden telefonról. Azért nem véletlen az sem, hogy igen erős csökkenő tendenciát mutat az FB regisztrálók száma. Már többen törlik magukat, mint amennyien regiszrálnak. Persze ez nem csak az alkalmazás minősége miatt van. Arról nem is beszélve, hogy a reklám díjakat több helyen tízszeresére emelték fel.
sanyika34:
Általában a frissítések lényeges javításokat tartalmaznak, tehát érdemes. Szerintem ezzel a B248 -as FW -vel valami nincs rendben. Ugyanakkor ez nem jellemző a Huawei -nél, majd jön egy újabb javítás.(#1036) Juleshu:
SD kártya, mindegyik telefonon.[ Szerkesztve ]
-
sanyika34
csendes tag
válasz Juleshu #1034 üzenetére
Én is azzal kezdtem, hogy mikor bekapcsoltam azonnal letöröltem a fb applikációt. Egyrészt mert feleslegesen használ egy csomó erőforrást, másrészt mert az adatforgalmat is megnöveli jócskán. Régebbi telefonoknál is csak a bajom volt vele.
Ismerősöknél is voltak gondok miatta, és az adatforgalom magas használata a legkissebb gond
[ Szerkesztve ]
-
Juleshu
tag
válasz Juleshu #1033 üzenetére
Illetve profibbaknak ez is segíthet, de mondom, sok más helyen is írnak a hibáról, bár elsősorban csak kérdések vannak a megoldásra vonatkozóan, kevés megoldás-lehetőséget találni és a hiba pontos okáról sehol nem találtam egyértelmű leírást.
https://daviddesmet.wordpress.com/2013/07/26/android-avd-unfortunately-system-ui-has-stopped/
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
válasz Juleshu #1031 üzenetére
Na, ideiglenesen vagy sem, de egyelőre sikerült reset nélkül "megjavítani".
Ahogy látom, a neten számos topik foglalkozik a "system ui has stopped" problémával, és ez egyáltalán nem Huawei-specifikus probléma, más gyártóknál is előfordul. Hasznos tanácsok olvashatóak pl. itt:http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-note-10-1/270371-galaxy-note-10-1-unfortunately-system-ui-has-stopped.html
Amit én csináltam - másoknak még hasznos lehet:
Alkalmazások kezelésénél leszedtem a Facebook app frissítését, töröltem a cache-jét és az adatokat, illetve aztán letöröltem az egész sz*r facebook applikációt, restart. Ettől még nem jött helyre, ugyanúgy feldobta restart után is az ablakokat, de mivel mások egy részénél ez megoldotta a problémát, megtettem. Ezután ismét az alkalmazáskezelőben megkerestem a rendszer ui alkalmazást - "android" feliratú ikonja van - (mondanom sem kell több percig eltartott, mivel 2 secenként mindig jött a képernyőfrissítés és a hibaüzenet-ablak), cache ürítés, kényszerleállítás, ismét cache ürítés. Ne törődj vele, hogy ne mcsinál semmit a kényszerleállítás, hiszen pont állandóan fagy, én párszor rányomtam mindenre. Ezután ismét restart. És most - lekopogom - egyelőre jó.Nem tudom, mi akasztotta ki, lehet hogy tényleg a Facebook app, hisz wifin keresztül automatikusan frissítette magát; a jövőben kiderül, ha ismét jelentkezik, akkor nem ő volt a ludas (ugye leszedtem).
(Huawei G7) --> Honor 8
-
Juleshu
tag
válasz Juleshu #1030 üzenetére
Tovább tudósítok .
Kivettem az sd-kártyát, nem segít. Ha egyszer valamiért bekattan a "Sajnáljuk. A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt", akkor kész, behalt a teló. Menükbe befelé tudok lépni, kifelé értelemszerűen nem, mert a szoftveres gombok teljesen eltűnnek.
Mivel még senkitől sem hallottam ezt a hibát itt, arra gyanakodom, hogy nem a szoftververziótól függ (2.39), illetve elképzelhető, hogy hardveres gond lesz...(Huawei G7) --> Honor 8
-
törölt tag
válasz Juleshu #1025 üzenetére
Szerintem szoftverfrissítés, telepítés során fellépő probléma miatt. Ami valamilyen program hatására léphetett fel, vagy helyesebben: jött elő. Nekem korábban akkor volt ilyen, amikor még volt merszem OTA -n frissíteni.
Általában egyébként úgy szoktam kezdeni kibontás után, hogy wipe -ot tolok neki, aztán frissítem a fent lévő FW general verziójával a telefont (vagy ha van újabb, akkor azzal). Ilyenkor nem szokott később gond lenni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Juleshu #1018 üzenetére
Valami nagyon be van akadva, szerintem a wipe helyre fogja hozni, de veszteni valód amúgy sincs.
Sok mindent úgy sem tudsz csinálni, bár nem tudom van -e olyan dolog, amit fontos lementeni wipe előtt.
Nem telepítettél valamit, ami ezt eredményezhette? Launcher, stat bar vagy navi bar kezelő? Gondolom ROOT nincs rajta, tehát moddolás szóba sem került.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest