- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1160 üzenetére
Nem is tudod megnyitni, mert .hwt a fájl kiterjesztése.
Csinálj az SD kártyán egy HWThemes mappát, abba másold bele. Ezután nyisd meg a témázót és ott lesz a listában. Ki lehet választani.
TaylorPro:
Nincs rá még Lollipop, és egyelőre nincs róla hivatalos információ, hogy mikor lesz.Alapvetően nincs a telefonnal probléma. A B248 -as FW -vel van egy kis gond, amivel nem túl simulékony a rendszer. HA az előtte lévő FW -vel kapod, akkor nem ajánlott frissíteni, amíg nem jön rá a javítás.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1154 üzenetére
Most töltöm, de rettenetesen lassan jön. Gondolom van korlát az oldalon. Regisztráció után nekem simán leszedi. Próbáld meg szerintem. 250 kb/s -mal szedi csak...
Persze majd holnap feltöltöm egy másik helyre, talán 2-3 részre is szétbontom, mert ez már embertelen méret.
pulguinha:
A B248 -as legújabb FW -vel van egy két gond. Nem annyira simulékony a rendszer, mint az előzőnél. Persze nincs azért meghalva, de engem mondjuk zavar. Majd jön rá egy javítás.Kijelző szerintem jónak mondható.
Én mindig azt szoktam javasolni, hogy ha valahol ki van téve, akkor érdemes kicsit megnyomkodni, megnézni. Persze a kitett telefonok általában szét vannak használva, meg szoftveresen is minden bajuk van, mert nem frissítik őket, nem indítják újra, nem zárogatják be a programokat, meg össze-vissza nyomkodják.
DE a képernyőt látod, főleg ha max. fényerőre rakod. Illetve a rendszert is át tudod látni, meg hogy mennyire tudsz azonosulni a készülékkel. Szerintem jó anyaghasználat, prémium érzést tud nyújtani a középső kategóriában.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1115 üzenetére
Használtam "1-2" telefonon, P7 -en is az van jelenleg. Keretet is szoktam venni, szintén ezt a márkát.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1113 üzenetére
Én ha kintről rendelek, akkor általában a Nillkin -t (G7 kínálat) szoktam keresni, választani.
Amúgy itthon érdemes megkérdezni az Arénában lévő mobil boltot is. Ott sok minden szokott lenni (talán van telefonszámuk is, ezt nem tudom). A földszinten van a folyosón egy "kis sziget".
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1109 üzenetére
Van, unokaöcsémnek vettem, előtte meg én használtam durván 2 hétig. Születésnapjára, Karácsonyra, Névnapjára kapta egyben.
G2 -t használt előtte, annak meg más gondjai voltak... DE már nem játszik a telefonon, így tökéletesen megfelel neki. Persze nem mintha nem menne el rajta a FIFA vagy a GTA, csak nem max. beállításon.
Néztük FPS emulátoron is, ott azért volt 1-2 játék, aminél padlón volt az FPS. Abban be lehet állítani, hogy jelezze a játék mellett.
Ezért nem akartam Neki még mókolni, mert nincs semmi hivatalos infó róla. Pedig ki akarok próbálni néhány dolgot. Pl. hívókép növelés.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1107 üzenetére
HA tudok segítek.
A fenti módszer ROOT után menni fog, szerintem. A build.prop módosítással.
Bootloader -t szerintem a kutya nem veszi észre, persze biztos ami biztos.
Pl. P7 -nél csak a Vodától származóknál van néhány zárt, a többi az mindegyik nyitott. Telenor, Telekom, független.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1103 üzenetére
Hozzám közel van, kb. 5-10 perc kocsival a Syma.
Meg gondolom kint lesz a P8 is, ami várhatóan ott lesz elsőként Magyarországon, mivel másfél héttel előtte mutatják be Londonban. Megjelenni (hivatalosan) szerintem csak május, de talán csak júniusban fog.
Ott már ki tudom őket faggatni a bootloader -ről is, aztán jelzem itt is, hogy mi újság vele. Persze leírhatom a bootloader nyitást, ha valaki kíváncsi rá, de persze csak saját felelősségre.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1101 üzenetére
Akkor az lesz a bibi. ROOT hiányában nem fog menni a build.prop módosítás... Sajnálom.
EU -s ROM -oknál ezt ki szokták venni, mert jogi aggályokat vet fel a használata a hívásrögzítőknek.
Szerk.:
Következő hónapban megyek ki a Veletech -re, aztán beszélek a Huawei -vel a bootloader témáról, mert neten keresztül nem igazán adnak érdemleges választ. Utána egy kicsit nagyobb szabadság lesz. -
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1099 üzenetére
Újraindítást próbáltál?
Lehet nem módosítja a program a build.prop -ot...
ROOT -nál egyébként úgy lenne, hogy a build.prop -ban át kell írni ezt:
ro.config.hw_voicerecord=false
erre:
ro.config.hw_voicerecord=trueVagy ha nincs ilyen sor, akkor csak simán be kell írni. Root Browser -rel.
Gondolom ez hiányzik neki, ha újraindítás után sem megy.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1097 üzenetére
SD kártya van beállítva elsődleges mentési helynek, akkor ott kell keresni a record mappában.
Persze ehhez működnie is kell, tehát amikor létrejön a kapcsolat, beszélgetés, akkor a kibontásban ott kell lennie. Egy újraindítás persze ajánlott a telepítés után, de az sem kizárt, hogy nem fog működni.
-
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #1092 üzenetére
HA gondolod próbáld ki ezt: [link]
Telepíteni kell, .apk fájl.
G7 -en még nem próbáltuk! Hívás közben (tehát már beszélgetés alatt) a kibontás gombbal hozható elő. Arra a tárolóra ment, ami elsődleges mentési helynek van beállítva. Tehát HA az SD, akkor oda menti. EU -s ROM -okból az direkt van kihagyva.
dragonfx:
Nem meglepő, a szolgáltatók mindent össze-vissza írkálnak.Most a T -nél véletlenül megint kint van a P6. Rendelhető, alá meg az van írva, hogy már nem lesz.
-
-
Bailey
senior tag
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #860 üzenetére
sziasztok. nekem neha kicsit rendetlenkedik a telefonom. belepek a beallitasokba,s par funkcional Ott marad,lefagy...a Viber allapotikon egy nap utan eltunt,(nem beallitasi problema)s az uzeneteket sem jelzi allapotsavban.csak hangjelzes van.vmint eddig ketszer atrendezte a beallittot oldalaimat..(az ikonok mashova kerultek reggelre....) lehet leszedem a vibert,s felrakom ujra...csak ugye akkor elveszik az issz. uzenetem....a szoft frissitesre azt irja,h a legfrisebb van a keszuleken...
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #835 üzenetére
Nekünk is van néhány dolog, ami miatt jó lenne. Pl. AdAway. Vagy a tárcsázó programban a kontakt képének növelése...stb.
Bár ez is érthető. Nekik nem jó az, ha ROOT jogot szereznek a készüléken, meg mókolnak, esetleg gyári ROM -ot tesznek fel.
Pl. P7 -nél az összes készülék nyitott bootloader -rel érkezett. A hálózat függők is (ami elég ritka). Csak 1-2 esetről tudok, de van olyan FW, ami flash után már nyitja is (hivatalos). Vagy egy másik Huawei készülék, ami bár zártan érkezett, de nyitás után nem is lehet visszazárni.
Addig nincs ezzel gond, amíg nem megy el olyan irányba, mint a Sony -nál.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #833 üzenetére
Igen. Vagy felhúzod a képernyő tetejére és berakod a kukába.
-----
Mi még nem ROOT -oltuk a G7 -et, így attól kérdezném, aki már nyitott bootloader -t:
Vissza tudta zárni? Mert egy másik Huawei -nél nem ment, csak nyitni lehetett.
Nem lehet ennél sem visszazárni, akkor rákérdezek a Huawei -nél, hogy jár -e garancia vesztéssel a nyitás. Mert ez nem teljesen egyértelmű. Főleg, hogy sok Huawei termék eleve nyitottan érkezik, más típusból.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #831 üzenetére
Nem. DE a user error lehetősége fennáll. Itt igazából nem az alkalmazásokat állítod, hanem a jogosultságait.
Tehát ha pl. a letöltött billentyűzetnek nem engedélyezed, hogy hozzáférjen az SMS -ekhez, akkor annál a műveletnél nem tudod majd használni.
Annyiból tart visszaállítani, mint amennyiből beállítani. DE ha ilyenre gondolsz, hogy lesz -e rendszer leállás, system ui -val összeakadás, vagy bootloop, akkor nem.
Mellesleg olyan gyorsan törölhető az app, mint ahogy feltetted. Ez csak egy sima visszaállításos telepítés.
Szerk.:
Én már használom egy ideje, nálam bevált. Természetesen olyat nem szoktam ajánlgatni, amit én magam nem teszteltem. Ettől függetlenül nem mindenkinél van ennek a programnak létjogosultsága, de nem is kötelező telepíteni, vagy megtartani installálás után.Play -ről is ha leszedsz egy programot, és nem tetszik, vagy számodra nem hasznos, akkor letörlöd. Ez ugyanaz a téma.
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #829 üzenetére
Szerintem ebben minden benne van, amit leírtam:
"- Indításkezelő
A telefon elindításakor az egyes alkalmazások automatikus futtatása állítható.
- Jogosultságkezelő
Egyes alkalmazások jogosultságai állíthatók. Pl. hozzáférhet -e a hívásnaplóhoz."Indításkezelő -ben állíthatod, hogy melyik alkalmazás indulhasson el. A programból idézve:
X "alkalmazás automatikusan lefuthat a telefon indításakor".Jogosultságkezelő -ben kiírja az adatvédelmi jogosultságokat, illetve hogy melyiknek engedélyezed.
Pl. alapjáraton a telefon azonosítójához 9 applikáció fér hozzá. Ezen belül állíthatod, hogy az alkalmazás hozzáférhet, értesít (tehát csak utána férhet hozzá), vagy korlátoz. Ez ugyanúgy állítható pl. SMS -eknél, névjegyeknél, wifi -nél...stb. -
-
törölt tag
-
TommyNagz
senior tag
válasz
gyuri2008 #611 üzenetére
Letoltod a rar fajlt es a tartalmat rarakod a belso memoriara. Nekem ket mappa volt, az egyik "dload" a masikra nem emlekszem. Sd kartya gyokerbe menjen mindket mappa. Ezutan a frissito alkalmazasbol helyi frissiteskent fel tudod majd tenni es nem torol le semnit. En tegnap csinaltam meg.
-
kokyt
senior tag
válasz
gyuri2008 #608 üzenetére
Jött ki a Te fw-edtől újabb OTA, annak a build száma: V100R001C00B248
Szerintem az lesz amit linkeltél. A telefonon a frissítővel is meg lehet oldani elvileg, ha még azon a csatornán elérhető az újabb fw.(#610) porterocka:
Nem minden gyártó engedi a programok blokkolását, ott jól jöhet a root. Korábban én főleg emiatt, és a bloatware-ek eltávolítása miatt csináltam. A hozadékait (Gravity Box, Xposed, WiFi ADB, stb) meg örömmel fogadtam."Egy custom ROM csak színesíti a lehetőséget és a kínálatot."
Ez igaz, ebben egyetértünk.
"Xposed -del meg EMUI 3.0 alatt vannak bajok, nem kevés. Egyelőre..."
Van azzal mindenhol
Mondjuk azért nem lenne rossz, elég szép dolgokat lehet csinálni vele egy stock droid-on, de azért ott is volt amitől hanyat vágta a rendszert.
Annyi apró finomság van az EMUI 3.0-ban, hogy itt még nem érzem szükségét. Eddig ez a rendszer tetszik a legjobban. Szép, egységes, gyors. Nem tudom még, hogy hol tudnék belenyúlni gravity box-al, hogy jobb legyen az összhatás. -
törölt tag
válasz
gyuri2008 #524 üzenetére
Kiesik az ázsiai piacról, akkor lesz is miért izgulnia. Márpedig ezen az úton halad. Én régen nagyon szerettem őket, de sok olyan dolog van már, ami nem igazán vonz.
Huawei is lerakott önkézből egy elég frankó kis szoftvert EMUI néven, és a 3.0 már igen erősen kapaszkodik a felhasználói visszajelzésekbe. Ráadásul a Kirin szép lassan kezd felkapaszkodni, megérni a feladatra.
Ezen a piacon szerintem sokáig nem lehet az élen maradni, és ez nem csak a beáramló márkák miatt van. Illetve nem csak az élen maradást lehet elveszteni, hanem az életben maradást is: Motorola, Nokia, Sony, Siemens, Ericsson...stb. Többiről ne is beszéljünk, mint pl. a Panasonic (szerintem régen jó telefonjai voltak).
Lehet, hogy a G7 kezdő ára több ember számára nem a legoptimálisabb, de mellé kap egy tényleg stabil droidot, egy jó felülettel, kategóriából kiemelkedő anyaghasználattal, összeszereléssel, kamerával. ÉS azért az akksi sem a rossz kategóriába tartozik, amire még szintén ráerősít a szoftver optimalizáltság, vagy a kijelző mérete.
VAGY akár vehetjük azt is (ami lehet nem mindenkinek fontos), de a weboldalt kezelő Huawei csapat is elég korrekt, gyors és pontos. Ez meg nem jellemző sajnos a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest