- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
Nekem nem volt rajta fólia, nem is nagyon áll szándékomban rakni rá. Ha karcolódik, akkor karcolódik. A fóliát amúgy sem cserélném havonta, és az biztos hogy karcolódna. Tokot a gyárit használom, nem szeretem a kihajtható tokot, mert egy hívás fogadás is két kezet igényel vele.
-
sonice
tag
Sziasztok
A kepernyozar hatterkepe beallithato hogy automatikusan valtozzon?
Foliat, tokot milyet hasznaltok?
Koszi
-
TeeBeee
tag
Régi Galaxy SII-ről váltottam, csak pár szóban:
Gyönyörűen szól, brutál az üzemidő, villámgyors a rendszersebesség.
Szerintem aki szolgáltatónál 50-60 körül hozzá tud jutni annak bestbuy ez a telefon!Kovicska: nekem első lépésem volt megtisztítani a sallangoktól, semmi problémád nem lesz belőle.
-
kovicska
aktív tag
Szerintetek a gyárilag telepített játékokat lehet törölni minden következmény nélkül ?
-
sonice
tag
Sziasztok
Zenék eseteben milyen a készülék hangzása illetve kihangositasnal? Üzem idő tapasztalatok?
Szoftver gyors, nem szaggat?
Köszi
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #191 üzenetére
Békés Karácsonyt
-
TeeBeee
tag
Ahogy porterocka is írja ez a rázogatás már az "asztalra teszem és csörög" hozadéka.
De lehet hagyom az egészet a picsába, ha ezzel a panasszal bemegyek Vodáékhoz igen kikerekedik a szemük. Jegelem a problémát és inkább élvezem ezt a remek telót...merthogy egyébként nagyon pöpec.Hopp, de ha már itt járunk: tudja valaki, hogy hol lehet beállítani, hogy mikortól számolja (dátum) az adatforgalmat és hogy mennyinél (Mb) járok éppen. Ezt a MIUI-nál remekül megoldották pl.
-
migabi24
nagyúr
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #102 üzenetére
Ne nevettesd már itt magad légyszi szappantartó laggoló S4 készülékkel.
-
törölt tag
Szerintem arra gondol, hogy amikor leteszi egy keményebb felületre (pl. asztalra, sarkával, nem durván), akkor hall egy rözzenést.
Ez általában a kamera szokott lenni. Bár így, ha a gombokat lefogja és nem csinálja... akkor nem lehet más csak az.
Szerk.: Na meg főleg úgy, hogy a gomb piszkálgatásánál is hallja.
-
TeeBeee
tag
válasz
kovicska #182 üzenetére
Most már egészen biztos, hogy a Volume gombnál jön a hang.
Ha nagyon finoman, ujjbeggyel "kopogtatom" a gombot akkor is hallatszik, hogy alatta valami lötyög. És ez az elején még nem volt ilyen. A tesztben is írták, hogy lötyögős egy picit, ezért ezt már a Vodánál csekkoltam és akkor még nem kísérte zörej.
Szerintem januárban megpróbálom gariztatni, csak le ne ejtsem addig vagy valami, mert biztos egyből arra fognák.Egyébként köszönöm, hogy megnézted/ néztétek.
-
TeeBeee
tag
válasz
#86973952 #175 üzenetére
Nem hiszem, hogy az objektív felől jön. Ha négy ujjal megpróbálom az oldalsó gombokat lefogni, akkor nehezebb ezt a hangot előcsalni. De például egy sima, óvatos asztalra letételnél is hallatszik a csörgés, most hogy észrevettem nagyon idegesítő. Olyan mintha eltört volna benne valami.
-
törölt tag
-
TeeBeee
tag
Sziasztok!
Pár napja van nekem is egy ilyen készülékem és nagyon meg vagyok vele elégedve. Viszont most vettem észre, hogy ha megrázom, akkor lötyögő hangot ad benne valami. Mintha egy alkatrész rázkódna a házban.
Ez a lötyögő oldalgombok hangja? Nálatok van ilyen hang?
Rázzátok már meg légyszi! -
Hajnii20
tag
Sziasztok!
Ha minden jól megy ma boldog tulaja leszek ennek a telónak.
Remélem nem fogom megbánni -
kokyt
senior tag
Hogy-hogy megváltál a mate-től? Nem úgy volt, hogy nem érzel késztetést a cserére?
(#163) mcimre:
Nem lesz az akkuval semmi baj. Telepítések, próbálgatások, folyamatos wifi, majdnem folyamatos gps, most 3 és fél óra kijelzőidőnél tart. Cirka 40%-ról kezdtem, 15% van hátra, és még nem volt töltve. Nem várok csodát, de egy stabil 8-9 óra kijelzőidőt bírni kell neki. -
mcimre
újonc
Én is vettem egy ilyen készüléket. Ma délután hozta a futár. Nagy nagy örömömre szintén független:
Nagyon pozitiv a vodától. S3 után használva semmi csalódást nem okozott eddig. Ha az üzem ideje is tényleg jó lesz akkor azt hiszem sokáig fog maradni.
-
Lecs@
addikt
Na pár órája nyomogatom. Nincs itt akadás, és elég ez a HD / Snapi 410 kombó. Szerethető telefon ez ! ( egy hónap Mate 7 használat után írom )
-
törölt tag
Igen, a középső gomb modhatni fix. Alapjáraton, mókolás nélkül ennyit lehet kihozni. Nekem mondjuk nem volt szükség a módosításra, mert így szoktam meg, nem Huawei készülékemen is így van. Bár a 2 szélső gombot így is lehet cserélni.
Én leginkább a gombok kinézetét szeretem variálni, az engem jobban zavar. Vagy a status bart, az azon lévő ikonokat, kicserélni az akkumulátor vagy a térerő jelzését...stb. Én nem vagyok oda az 5.0 stílusért, bár tudom még új dolog, aztán szeretik az emberek.
-
kokyt
senior tag
válasz
#86973952 #158 üzenetére
A navigációs sáv sorrendet lehet variálni, de nincs lehetőség egyéni sorrendet készíteni. Nem hiányzik annyira, csak jó lenne ha tudná. Az egyes programok adatfogyasztása külön-külön megvan, de nem találok összesítőt ezekről.
Chrome-ot használok, gyárit utoljára 2.3 alatt láttamLecs@:
Köszi, beállítottam. Elég okos dolog. -
törölt tag
Csinálj egy gyári visszaállítást. Az igen hasznos. Meg nézd meg, hogy nem jelez -e frissítést (hozzám még nem érkezett meg...).
Gyári böngészőt amúgy ne használd, az hulladék módon működik, sajnos.
Beállításokban ennél nem került bele a Navigációs sáv rész? Abban lehet variálni a sorrendet is.
Net fogyasztás pedig a Hálózati alkalmazások menü alatt található. Külön jelzi, hogy wifi vagy mobilnet.
Hozzám még nem érkezett meg a készülék, de más EMUI 3 -on amúgy így van. Gondolom csak nem változtattak ezen?!
-
kokyt
senior tag
Ma megkaptam a telefon, egyelőre még csak ismerkedek vele, de azért leírom az első tapasztalatokat:
Ami biztos, hogy az anyagminőség remek, nagyon tetszik a csatlakozók kidolgozása. Negatívum nem sok van: a két fiók kicsit az oldallap síkjából befelé el van tolódva (nem tudom mennyire szokott más gyártóknál pontos lenni, ez az első "fiókos" amit használok), valamint a gombok rögzítése lehetne tényleg picit passzosabb, kicsit mozognak. Ez utóbbi biztos, hogy nem szerelési, hanem tervezési dolog. Nálam nagy szó, hogy csak ennyi, mert elég hepciás vagyok az ilyen dolgokra. Nyomkodva, kamerát használva kicsit érezni a kamera alatt egy kis melegedést, de nem vészes.
A sebesség rendben van, minden szépen fut, amit eddig néztem, csak az időjós app lapozásánál akad csúnyán.
A kijelző fényereje megfelelő, nem sok, nem kevés. Szépek a színek, jó, hogy lehet állítani a színhőmérsékletet, és az automatikus fényerőt is van mód szabályozni. Piros pont, hogy a háttérvilágítás IPS-hez képest meglepően homogén. Meglátjuk, majd idővel ez változik-e.
A csipogója jobb mint vártam, kicsit élesen szól, sima felületre, vagy ágyra rakva is jól hallható.
Az EMUI úgy néz ki marad egy darabig, elég jól működik, szoftveresen is szépen el van látva hasznos dolgokkal, nem nagyon találtam felesleges dolgokat eddig (a gameloft 100% marhaságon kívül). A navigációs sávnál jó, hogy lehet választani a lehetőségek közül, de nem lenne rossz, ha szabadon lehetne személyre szabni a sorrendet. Ami egy kicsit hiányzik (vagy még nem tudom hogy lehet megnézni), hogy külön-külön bontva mennyi adatot forgalmazok wifi-n és mobil hálózaton.
Ja, és a telefon független -
Lecs@
addikt
Ha valakit érdekel, akkor Extreme Digital - ban 15 % kupon van minden egyes Huawei készülékre. Mivel én eladtam a Mate 7 készülékem, és Január elején jön meg a Dual Simes Mate 7, simán be mertem vállalni 84 800 Ft - os áron
Megyek érte. És tuti biztos vagyok benne, hogy a Mate 7 atomerőmű után sem fogok benne csalódni.
-
Whiteangel87
újonc
Sziasztok!
Egy hete vettem, azóta csak jó véleményem van róla.Kijelző szerintem szép, és az aksija valóban sokat bír.
Nekem pici kezem van, és mégis kényelmesen használom, a mérete még pont megfelelő számomra. -
törölt tag
Nálam nagyon bevált anno. 2.0 -tól kezdve a 2.3 -on át egészen a 3.0 -ig. Én is próbálkoztam launcher -rel, aztán 1-2 hét után váltottam vissza.
Persze több hasonlóság van a MIUI -val, bár azért más a két rendszer. Leginkább kinézetben vannak hasonlóságok.
Meg jól optimalizált. Relatíve kisebb akksikkal is szép üzemidőt csinál. ÉS nem zabálja meg az összes memóriát.
HA jól emlékszem G7 -nél is 900 mega és 1,1 giga között mozog a szabad (remélem jól emlékszem?!). Bár kevés ideig volt nálam, de holnap jön amit rendeltem unokaöcsémnek. Így még dec. 25 -ig nyúzhatom.
-
kokyt
senior tag
válasz
kovicska #151 üzenetére
Hopp, azt el is felejtettem megkérdezni, hogy a szilikon tok jár-e a szolgáltatós csomaghoz, de akkor egy úttal meg is válaszoltad. A fólia is nagy piros pont.
(#152) porterocka:
Nekem is idegen volt az y300-on. Nova-t használok most, minimálisan módosított icon pack-el, szóval lesz mit szoknom, de ahogy mozgás közben elnéztem a 3.0-t, érdemes lesz egy próbát tenni. A tabomat úgy vettem meg, hogy valószínűleg órákon belül repül róla az lg saját felülete. Tévedtem, mert annyira kézre áll, hogy még ha gyorsabb is lenne egy alternatív felület, akkor sem váltanám le. -
törölt tag
válasz
kovicska #151 üzenetére
Huawei -nél az utóbbi időben minden szolgálatótól függetlenek kerülnek ki. Valamikor csak első pár hónapban, valamikor később is. Legalábbis elég jellemző.
kokyt:
Én az elején nagyon idegenkedtem az EMUI -tól, aztán nagyon megkedveltem. EMUI 3 meg már egy óriási ugrás, szerintem. 2.3 -hoz képest is.Szerk.: Amúgy én mindig meg szoktam nézni, hogy független -e, mielőtt megveszem. Szokták engedni, persze személyes vásárlákor. Amíg nem írsz alá semmit, addig nem vetted meg.
-
kovicska
aktív tag
Samsung Galaxy S3 Neóm volt, azt a feleségemnek adtam, soha nem volt vele problémám, csak nagyobb kijelzős telóra vágytam.
Első nekifutásra nagyon tetszik, igaz kicsit fura az EMUI a samu után, de eddig számomra jobbnak tűnik.
Ma éjszaka ügyeletes leszek, ha nem lesz munka biztosan nyomkodom majd, holnap már többet tudok mondani róla.
Amit eddig tapasztaltam az a hangminőség, tiszta és hangos, 3 betűs navigáció szépen fut rajta.. Számomra az még nagyon fontos hogy kikapcsolt állapotban ébresszen, és ébreszt.Szerintem a tiéd is független lesz, bent a vodánál amikor látták hogy kártyát teszek bele, mondták hogy hiába mert minden telefonjuk függő, de bekapcsolás után azonnal ráált a ( telenyomorra ) ezt látva az eladó hölgy, akinek szintén ilyen telefonja van, már kapcsolta is ki a sajátját és kérte a kártyámat, az övé is független volt.
Holnap írj hogy a tiéd milyen, ja és adtak hozzá egy szilikon tokot, benne volt a dobozában, és a telefonon van fólia, a hangszórónál lehet észrevenni, patentul van ráhelyezve.
-
kokyt
senior tag
-
kovicska
aktív tag
Tehát ma bementem a vodához, teljesen független a telefon, meg is vettem.
-
GSPLR
senior tag
Általánosságban a Huawei-ről tudok információval szolgálni. Az eszközök támogatása szerintem jobb, mint az átlag (sokat változott, régebben hajlamosak voltak leszarni mindent), bár nem szoktak semmit sem elsietni. Az utóbbi időben olyan is történt, hogy például közösségi nyomásra tovább támogattak olyan készüléket, amiről előtte eldöntötték, hogy nem foglalkoznak vele, ez szerintem plusz pont lehet. A G7 benne van az 5-ös droid pakkban (várható rá a következő év első felében), de például még most sem értem, hogy mi ez a hype a Lollipop körül. Én a saját készülékemre nem várom (pedig jön), nincs semmi egyelőre, ami azt indokolná, hogy frissítenem kéne... Ennél a készüléknél már alapból az EMUI3.0 fut, na ezt viszont sokkal jobban várom, a piac egyik legjobbja (persze ez is ízlés kérdése).
Ha bővebb infót szeretnél és figyelemmel szeretnéd kísérni akár ezt a készüléket is, akkor íme két oldal (általában minden lényeges infót lehoznak):
Huawei News - angol nyelvű nem hivatalos
Huawei Blog - német nyelvű nem hivatalos
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van már ilyen készüléke, mik a tapasztalatok vele napi használat mellett?
Korábban írtam hogy sokallom az árát, de r@hadtul tetszik maga az eszköz, és a fém hátlap.
Illetve a Huawei támogatása milyen, mekkora esély van arra, hogy ez a készülék megkapja az 5.0-ás androidot?
Köszönöm a válaszokat! -
Napfénysüti
nagyúr
De kár az árért, ezt az egyet leszámítva remek készülék. De remélhetőleg ez a hibája meg majd mérséklődik.
-
Janika-1982
tag
Nemsemmi készülék!Jól sikerűlt!
-
aelod
veterán
Hibátlan. Remek készülék. Én nem vagyok a nagy telefonok híve (4-4,5" felett) de ezt minden teketóriázás nélkül elfogadnám. A kijelző megfelelő, a 2gb RAM dícséretes, OTG szuper (nem mellesleg miért nem alapkövetelmény a középkategóriában az értesítő LED-el együtt) és hát az akksi az vmi felüdülés.
Az árat meg majd a szolgáltatók belövik. Nem sokan vesznek kártyafüggetlen telefont szerintem...öláne újat. -
zoltan77
aktív tag
Egy dolgot észrevettem, néha elálítódik a csengő hangerő. Beállítom egy adott hangerőre és eltelik egy bizonyos idő akkor ha hívják full hangerőn csörög a telefon.
-
kokyt
senior tag
Köszi az infókat! Ha minden igaz legkorábban jövőhéten tudom csekkolni. Nálunk komplett flotta megy át vodához január 1-től, de hogy ne legyen fennakadás előbb kapjuk meg a telefonokat és a sim-eket. Nem életbe vágó, de marha nagy piros pont lenne a készülék mellett, és jól jönne ha addig is tudnám használni a mostani sim-emmel.
-
bodeesz
tag
Igen működik más szolgáltató SIM-jével is, illetve csekkoltam szerviz menüben és nincs sim lock.
Eddig nem voltak nagy durr telóim (xperia mini pro és galaxy xcover2), de ez az első telefon amivel maradéktalanul elégedett vagyok. Ahogy a tesztben is, úgy én sem találok szinte semmi hibát.
A szinte az azt jelenti hogy egy olyan jelenség van, hogy csak 2G-n néha szakadozva hallanak. Ezt nem tudom eldönteni hogy a teló szoftvere vagy a voda háló okozza-e.
Az emui launcher nekem elég szokatlan de megszokható.
A redszer sebessége az tökéletes. Nagyon reszponzív, azonnal nyílik amit indítasz, nincs lag.
Szabad memória a gyári állapotában kb 1.2-1,3GB, de általam belekva is tartja az 1 GB +-200 mega.
32GB-s samu SD-t raktam bele, ezt még simán kezeli, de úgy tudom 32GB a max amit kezel.
A képek terén az én szubjektív véleményem, hogy nekem valahogy nem jönnek be.
USB-s kezelésben egér billentyűzet kezelése rendben van, viszont OTG-vel volt egy kis kixer. Lecsatolásnál kicsit összecsuklott az egész rendszer. (reboot), szóval hogy pontosítsam magam, eddig ez a 2 hiba van, amit találtam.
No és a legfontosabb számomra az akkuidő...
Sikerült 10 órás SOT-ot is összehozni.
De egyébként nagyon átlagban azt mondanám kb 1,5-2 nap egy töltéssal. -
bodeesz
tag
válasz
Chuzzlee803 #118 üzenetére
Szerintem az árával semmi gond. Legalábbis vodánál. Én kb 3 hete vettem vodánál, 55-ért, flottában (van kedvezőbb árral is), és !!FÜGGETLENÜL!! Egy bitnyi voda szoftver sincs a kütyün.
A belső tárhelyről annyit hogy én galaxy xcover2-ről váltottam. Abban a beígért 4 GB-ból 0,98 GB volt használható, SD-re pakolás lehetősége nélkül. Szóval ez nem gyártó specifikus sajnos. -
Chuzzlee803
aktív tag
Egész jó kis kütyü, de az ára nem tetszetős
(Végre a Huawei elszakadt attól, hogy mindig csak egy hangyavesényi tárhelyet ad a felhasználóknak, és ez minden szempontból pozitív
)
-
kokyt
senior tag
válasz
voyager4.4 #114 üzenetére
Ha teljes áron kellene vásárolni, valóban elgondolkodtató a Honor 6, de szolgáltatónál veszem előfizetéssel. Snapdragon 400 van a tab-omban, és MT6589 a telefonomban. Bármit vehettem volna, nem a kényszerűség vagy az anyagiak vezették a vásárlást. Azért ezt a telefont vettem, mert ha szembeállítottam egy S4-et vagy xperia Z-t a MT6589-el, akkor hétköznapi dolgokban nem jött ki semmilyen előnye sem a felbontásnak, sem a fejlettebb belsőnek. Tab vásárlásnál teszt eredmények és felhasználói véleményekre alapozva elégnek tűnt a snapi 400, és úgy is lett.
Ami számomra hardveresen jelenleg fontos a belső tárhely mérete, memória, GPS (az MTK-ban nálam használhatatlannak bizonyult, a tab-ban viszont nagyon jó, navinak is azt használom) és a fényképezőgép (bár ez csak az utóbbi néhány hónapban, és nem tudom meddig)
Itt egy szemelvény a voda árlistából, hogy lásd Te is azt, ami alapján döntök:
[Teljes lista]
Van az a ritka helyzet, hogy a szolgáltatói ár jó. -
törölt tag
Sokaknak még mindig nem tűnik fel, hogy másképp áraznak szolgáltatós készülékeket...mint a szolgáltatón kívülieket.
Kifutó modellek ára meg hogy jön ide (vagy akár a használtaké)? Azért abba gondoljatok már bele, ha a gyártók mindig néznék a kifutó, régi modellek árát, akkor folyamatosan csökkenne az új készülékek ára. Ráadásul a dollár vagy az euró viszonya, értéke sem mindig annyi. Hogy jön ez ide?
-
voyager4.4
senior tag
Van 16-os is értelmes áron.
Honor6-ot meg nézd meg, hogy mennyivel drágább és mennyivel jobb, aki már 90k magasságában néz telefont nem hiszem, hogy azt mondaná, hogy azt a plusz 15k-t nem fizeti ki egy klasszisokkal jobb telóért.
Ötletem lenne még de lehet nem kéne erőltetni.
Hogy érdemben is szóljak: szerintem inkább a kifutó modellek ellenfele lehetne, aminél megint csak az árán hasal el.
-
Skorpio.59
aktív tag
Teljesen korrekt . Jó teszt, jó telefon.Persze...rá lehet izgulni +100 k-ért snapi 805 -re is/márkát nem írok/és nézni,hogy milyen szépen akad,lefagy másodpercekre...Persze nem vagyunk egyformák ,mindenkinek más a fontos.Nekem a telefon használati tárgy és mint ilyen ,a G7 mind árban,mind szolgáltatásban teljesen jó alternatíva.
-
Juliuska
senior tag
Bámulatos ez az akkuidő és simán el is alélnék a gyönyörtől, ha nem tudnám, h a 4G szinte csodát tesz az okostelókkal. Eléggé rossz akkuidőket produkálnak a hTc termékei, de úgy tapasztalom, h olyan +20%-os üzemidő növekedésre azért számíthatunk majd állandó LTE kapcsolat mellett (bár az itt mért eredményem távolról sem releváns: mert gyakorlatilag "2 napra elvesztettem" a telómat, ami a képernyőidőből, a WiFi-időből, stb. azonnal levágható), de a tesztben közölt 7,5 órás kijelzőidőt olvasva, nem is kicsit gondolkodik el az ember egy esetleges vásárláson, mert meglátásom szerint a Huawei termékei (is) egyre jobban ki vannak hegyezve az üzemidőre...vééégre
Köszönjük szépen a tesztet.szerk:
Csapoati (#16): nem engem is..hm.. hol is láttam ilyet legutóbb...? -
kokyt
senior tag
válasz
mediumgecso #107 üzenetére
"Ha netán a gyári hiba miatt le kell adnod a G7-et gariztatni, szerinted meddig fognak "ülni rajta"?? Úgy gondolod hogy fogsz tőlük kapni cseretelefont arra az időre, amíg javíták a telódat?? Csak kérdezz rá a szervíznél....."
Szolgáltatónál tapasztalatom szerint nem divat, hogy "ülnek rajta", amíg megjön tevepostán az ebay-en rendelt legolcsóbb cserealkatrész. Eddig T-nél voltam, ott max 3 hét volt amíg visszaért a szervizből. Azt tényleg nem tudom, hogy üzleti előfizetés esetében a vodánál hogy működik valójában, de a törvények rájuk is vonatkoznak. Csere telefon nem nagyon érdekel, van mindig egy itthon. A fontosabb az, hogy megjavítsák és lehetőleg szakszerűen.
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #108 üzenetére
Hobby szinten ( vagy egyfajta betegség
) tesztelgetem a telefonokat, de most leragadtam
-
mediumgecso
őstag
Nem félévente veszek telefont, nem a szülők fizetik, nem pesti vagyok, hogy ha gond van beugrok
Rám sem igaz egyik sem (én ajándékba kaptam az öcsémtől az S5-öt)
Én eddig mindíg gyári garral vettem telefonjaimat, ha nincs rá pénzem, akkor GSM garival nem veszek....
Csak példaként tettem oda az S4 Snapi800-as verzióját, és tapasztalatból írtam, hogy a Partnero jó...Egy kérdést engedj meg: Ha netán a gyári hiba miatt le kell adnod a G7-et gariztatni, szerinted meddig fognak "ülni rajta"?? Úgy gondolod hogy fogsz tőlük kapni cseretelefont arra az időre, amíg javíták a telódat?? Csak kérdezz rá a szervíznél.....
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #105 üzenetére
Itt írtam pár készüléket, de szerintem mindez nem ide tartozik.
-
mediumgecso
őstag
-
kokyt
senior tag
válasz
Nem hőbörögni kell, hogy "és ne gyere azzal", hanem olyat linkelni, ami megfelel a feltételeknek. Ez nem felel meg. Nem félévente veszek telefont, nem a szülők fizetik, nem pesti vagyok, hogy ha gond van beugrok, és még sorolhatnám. Nem véletlen, hogy nem bízok a bolti garanciában.
Egyébként igazad van, simán alázza hardverben. A lepattogó műanyag keret és a hátlap viszont nem épp prémium.(#99) ctvagyok:
Nem megkerestem a drágábbakat, hanem a külső-belső minőségben legközelebbi ellenfeleket adtam meg. Tulajdonképpen ha csak a hardvert nézzük, akkor a 30k Op3n dott-tól kezdve a 130k-s One mini 2-ig bezárólag minden az ellenfele, és akkor még nem számoltuk a kínai rendeléseket. Szűkíteni kell. A hardver csak egy paraméter, és nem mindenkinek az a legfontosabb. A g7 bőven hozza a kötelezőt, néhány paraméter alapján és anyagminőségben meg úgy tűnik, hogy csak egy-két árkategóriával feljebb van ellenfele. -
Lecs@
addikt
válasz
És mit akarsz egy szappantartó, laggoló, divattelefon S4 - el itt ? Még ha normális, árában korrekt telefonnal akarnád összehasonlítani. Felpofozza oda-vissza a döcögős, röcögős, laggoló Samsung UI mi ? ( nem eggyel volt szerencsém, tudom mit beszélek )
S5, Note4, amiben talán már használható, és nem élvezhetezlen menü lakozik. Kinézetről még nem beszélek....
-
mediumgecso
őstag
Olcsóbbat kértél, hát tessék:
Samsung I9506 Galaxy S4 Fekete
93 000Ft
Samsung I9506 Galaxy S4:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900
-HSDPA850 /HSDPA900 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-LTE800 /LTE850 /LTE900 /LTE1800 /LTE2100 /LTE2600
-13.66x6.98x0.79 cm, 130g
-Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M szín, 1080x1920 pixel
-Corning Gorilla Glass 3
-TouchWiz UI
-3.5mm jack
-2GB RAM
-GPRS, EDGE, HSDPA, LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC, Infra, USB, GPS
-13MP, 4128x3096 pixel, autofocus, LED, Videó
-Chipset: Qualcomm MSM8974 Snapdragon 800
-CPU: Quad-core 2.3 GHz Krait 400
-GPU: Adreno 330
-SMS, MMS, Email, Push Mail, IM, RSS
-HTML5
-Java
-Dropbox (50GB)
-TV-kimenet
-SNS
-MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263
- MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC
-Word, Excel, PowerPoint, PDF
-Google Search, Maps, Gmail
-YouTube, Calendar, Google Talk, PicasaEz partnero-s ár, és ne gyere azzal, gsm bolt, több ismerősöm is vásárolt már ott, soha semmi gond nem volt....ettől még van olcsóbban is, bár tegyük hozzá az igazsághoz, hogy nem gyári garos...Ez például gyakorlatilag felpofozza, oda-vissza.
-
Dominó85
addikt
Én MIUI V6 theme-vel használom a Hongmimat és az alapján rengeteg a hasonlóság. Amúgy ha nem is ugyanúgy vannak elnevezve funkciók (akár külön apk-ként az Emotion és MIUIban) mind megtalálható. (Biztonsági zóna, Adathasználat, Energiagazdálkodás). Azt elhiszem, hogy az Emotion UI letisztultabb, mint a MIUI, de hogy több funkciója lenne, kétlem. A telefonnal amúgy semmi bajom, mert spexiel tetszik és nekem hardveresen is elég lenne, csak ezek az oda-vissza majmolások ne lennének. Aztán aki fel akar törni azt ott gáncsolják, ahol csak lehet. (Lásd Indiában az Ericsson kontra Xiaomi koncepciós perek a buzi szabadalmak miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Honda topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest