- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz SzJoco_ #1799 üzenetére
Kiváncsi vagyok hozzánk mikor jön.BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SzJoco_
csendes tag
válasz sanyika34 #1752 üzenetére
Néhány európai országban ("Region: Germany, Italy, Spain, Switzerland, France, Belgium, Netherlands") kijött a végleges 5.1 (Version: B331)
Ha valaki kipróbálja, elmondhatja a tapasztalatokat.
Én még egy kicsit beleásom magam a google-ös biztonsági mentéses dologba, mielőtt felteszem. Vagy van valamilyen javaslat? -
ricsike81
aktív tag
kérem segítségeteket az alábbiak maitt Huawi g8 tmobilos 130-as rommal ellátott telóm van.Hiába szinkronizáltam gmail fiókkal, és a gmail fiókba másoltam a névjegyeket, hívásnál nem jeleneti meg a névjegyhez rendelt képet, és csengőhangot, sőt volt olyan amikor sikerült hozzárendelni, telefon ki be kapcs után elfelejtette a csengőhangot. Mi a probléma, mit tegyek, hogyan rendeljem a névjegyhez a képet, és csengőhangot, hogy megjelenítse. Csináltam gyári programmal tisztítást, névjegyekben gyorsító tár törlést, de hiába hívás közben az adott névjegyhez rendelt kép nem jelenik meg, csengőhang nem szólal meg. Várom privátban a segítségeket. A reset sem oldotta meg a problémát.Még egy kérdés, wifin keresztül frissíthető e 150-es romra, mert még nekem nem jött meg. mikor várható android 6.0 Valaki tapasztalt fentiekhez hasonló hibát?
-
J&P
aktív tag
Sziasztok!
Ezt találtam,szerintetek felrakjam,vagy várjak még a véglegesre?
Ha nem válik be vissza tudom rakni a 248-as romot?
http://www.carbontesla.com/2015/11/download-huawei-g7-b320-lollipop-ota-zip-beta-europe/ -
J&P
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy feltettem az oldalról származó 248-as gyári romot,azóta eltűnt a mozgásvezérlés menüben a beállítások,azaz csak egy fehér üres képernyő van,felül fekete sávban kiírja hogy mozgásvezérlés,pedig tuti hogy itt lehetett állítani a két koppintású ébresztést is.Találkozott valaki ezzel a jelenséggel?
-
illesildi
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy az alapértelmezett várost hogy lehet beállítani? Helymeghatározás van bekapcsolva (aktuális helyszín, nem adtam hozzá várost), de mindig csak egyetlen egy várost ír, sosem változik magától, akárhol is vagyok. Több hónapig jó volt, most pár napja bolond. Köszi előre is!
-
csreni
csendes tag
válasz SpeedHUNGARY #1787 üzenetére
Ha visszagörgetsz megtalálod pár hozzászólással feljebb a törött telóm képét. Sima fólia volt rajt, mert míg el nem tört nem tudtam, hogy van üveg is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz SpeedHUNGARY #1787 üzenetére
Nekem mindkettő van, ha jóminőségű a sima fólia és nem dobálod a telefont akkor természetesen azzal sem lesz semmi gond. A G7-emen üvegfólia van, a Spiriten meg a sima, semmi gond nincs vele.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csreni
csendes tag
válasz SpeedHUNGARY #1785 üzenetére
Viszont ha veszel, ne sima fóliát vegyél hanem üvegfóliát.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Köszi a gyors válaszokat blakey és otto14!
Akkor a fóliát intézem. A tok meg jó lesz addig, amíg meg nem jön az e-bay-es.
[ Szerkesztve ]
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
otto14
őstag
válasz SpeedHUNGARY #1782 üzenetére
Szia! Egy vékony műanyag védőtok van, karcolásoktól védi a házat, de ütésektől annyira nem, nem túl rugalmas. Fólia nincs rajta. leglaábbis az enyémen nem volt
asd
-
blakey
titán
válasz SpeedHUNGARY #1782 üzenetére
Védőtok van, fóliáról nem tudok, enyémbe nem volt.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy ilyen telót. Kérdésem csak annyi lenne, hogy tényleg van-e a dobozban védőtok, illetve, hogy a készüléken van-e védőfólia? Mert akkor külön nem vennék.
A válaszokat előre is köszönöm!
"Aki hülye, haljon meg!" - De mi van, ha én még nem akarok? GamerTag: Seedcop
-
SzJoco_
csendes tag
Szombat délután megkapom a telefont....
Minél kevesebb idő van vissza, annál izgatottabb vagyok.... -
SzJoco_
csendes tag
-
sanyika34
csendes tag
Nem rootolt, gsm boltban vettem
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1777 üzenetére
Honnan van a telefonod? Nem rootolt a teló?
-
sanyika34
csendes tag
Mi lehet az oka ennek a hibának?
-
sanyika34
csendes tag
Ujra megprobáltam feltenni és nem akarja..fekvő robot piros felkiáltójellel és kiírja h installation aborted. Aztán ujraindítás és az fogad h az utolsó rendszerfrissítés sikertelen volt
-
sanyika34
csendes tag
Ezt is jo tudni Mondjuk ezt leszámitva nincs vele bajom származik ebből valamilyen hátrány?
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1772 üzenetére
Ha OTA-n érkezik akkor nem, de ezek szerint neked nem EU-s telefonod van.
-
sanyika34
csendes tag
Ma megprobálom ujra felrakni az új SWt. Ezek a régio kódok jelentenek vmit az én esetemben? Ha sikerül telepíteni okozhat problémát?
-
TeeBeee
tag
Nem tudom. Én nagyon meglepődtem, hogy egyáltalán jött frissítés még idén. Igaz, hogy ez nem európai régiós frissítés, de akkor is.
Kiadták tesztelni az 5.1.1 bétát, de úgy volt, hogy ugranak és 2016 első negyedévében 6.0 lesz inkább.
Franc se tudja, de ha más régió kapott, akkor szerintem mi is kapunk. A build szám meg biztos, hogy nagyobb lesz a bétáénál, szóval rá lehet majd frissíteni OTA-n is. (mély telepítéssel meg úgy is ugrálhatsz eltérő régiókódú fw-ek között)
Egyébként ahogy fentebb taglaltam jó a béta is, eddig semmi anomáliát nem tapasztaltam.
Persze nem foglak rá buzdítani. -
blakey
titán
válasz TeeBeee #1766 üzenetére
C432-re nem is lesz? Érdemes betával foglalkozni?
-
sanyika34
csendes tag
Szoval, a frissítés nem sikerült valamiért...miután véget ért a frissítés kiírta h a telepítés nem sikerült, és minden maradt a régiben..esetleg ötlet h mi történhetett?
-
TeeBeee
tag
Én a B320-as bétát használom napok óta és teljesen jó. Bár az EMUI 3.1 alatt nem sok Lollipop dizájn jön elő, de összességében szebb, könnyedebbek az animációk.
A kamera szerintem jobb lett. Van HDR, nem olyan zajosak a képek, jobb lett az előlapi kamera is.
A lock screenen felbukkanó értesítések is szebbek. Végre nem szaggat a felső értesítési sáv bal-jobb elemei közötti váltás. Viszont a névjegy szerkesztésnél lévő animációt még mindig nem sikerült javítani. -
sanyika34
csendes tag
Remélem h jó lesz egyébként teljesen elégedett voltam a gyárival, ugyanakkor kiváncsi is vagyok az uj funkciókra, meg haladni kell a fejlődéssel
-
sanyika34
csendes tag
Szia! Sajnos még nem most kezdtem letölteni de elég lassan jön. Ha megvan leírom az első tapasztalataimat!!
-
sanyika34
csendes tag
Ezt én forditva olvastam, de ettől lehet h igazad van
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1756 üzenetére
Általában a szolgáltatói telefonok kapják meg először. Enyém független, de egyelőre semmi.
(#1758) sanyika34
Azért részesítik őket előnybe, mert ők a "prémium ügyfelek", de mindegy, mert teljesen vegyes a kép, mivel nagyon altípus szerepel.[ Szerkesztve ]
-
sanyika34
csendes tag
Ugy tudom nem egyszerre jön hanem folyamatosan. Ha szolgáltató függő a telefonod akkor még ott is keresztül megy egy ellenőrzésen, átalakításon.
-
sanyika34
csendes tag
Nekem csak kiírta a telefon h van frissítés, megnéztem a részleteket és ott volt leírva h mit tartalmaz.
-
sanyika34
csendes tag
Megérkezett az 5.1 és az EMUI 3.1 holnap ha lesz időm letöltöm és leírom az első tapasztalataimat!
-
blakey
titán
válasz SzJoco_ #1750 üzenetére
OTA-n frissítettem, nem tudom, hogy zip-ből hogy megy ennél a készüléknél, még nem próbáltam, viszont a 263-as telepítése után nem árt egy gyári reset (wipe). Előbb nézd meg, hogy mivel érkezik, próbálgasd és csak később frissíts, szerintem.
-
SzJoco_
csendes tag
A 6.0-ról én is olvastam. Nem tudom, milyen firm-el jön az enyém, de gondoltam akkor rögtön felfrissítem, mielőtt elkezdeném belakni.
Jól gondolom, hogy ezt a letöltött firm-et SD kártyára kell másolni, és onnan 3 gombossal tudom telepíteni?!
utána meg recoveryben wipe és újraindítás? -
blakey
titán
válasz SzJoco_ #1748 üzenetére
Nálam a 263-as van fent, elvileg hamarosan jön egy nagyobb frissítés ami már nem KK. Nincs vele különösebb gond, használom és kész.
-
SzJoco_
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén hozzám is megérkezik ez a "kicsike". Már nagyon várom.
Az szeretném tudni, melyik a legfrissebb firm verzió az, amit használtok?
A korábban linkelt német huawei blogon ezek vannak fent:offizielle Firmware
Android 4.4.4 KitKat B248 EMUI 3.0 Huawei | Mirror
Android 4.4.4 KitKat B254 EMUI 3.0 VODAFONE Huawei
Android 4.4.4 KitKat B256 EMUI 3.0 Huawei
Android 4.4.4 KitKat B263 EMUI 3.0 Huawei
Beta Firmware
Android 5 Lollipop B320 EMUI 3.1 MEGAPróbálom végigolvasni a hsz-eket, de elég sok van (még csak 400 körül járok), és képbe kerülni a tapasztalatokat illetően.
-
esztuus
csendes tag
valaki tudja mikor lesz valami frissítés vagy EMUI frissítés?
-
blakey
titán
válasz Cruzolka #1744 üzenetére
Egyelőre 4.4.4 de állítólag hamarosan itt a 6.0., Lollipop kimarad, úgy tűnik.
-
Cruzolka
aktív tag
Üdv
Talán erre a készülékre esik a választásom Mivel nagyon szimpatikus hardver/software, optimalizáltság terén (esélyes még: Sony m4, P8 lte, Moto g3gen).
Ezért megköszönném, ha segítenétek abban, hogy jelenleg mi a legfrissebb hivatalos Droid verzió
a készüléken?Előre is köszönöm!
Zolka
-
-
p2pp
őstag
Megjött a G8.
Elsőre jónak tűnik.
Nem lassú. Nagy belső tárhely. 32GB.
A wifi sajnos nem dual, nem ac.
De ettől még teszi a dolgát.
Minőségi nagyon jó benyomást keltő nem kis dolog.
Nagynak tűnik, de gyorsan meg lehet szokni.
Az újjlenyomat olvasó nagyon hatékonyan teszi a dolgát.
Első benyomás nagyon jó így első Huawei mobilnak.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy mit ajánlottak, de most megnéztem mik vannak és ez nem tűnik rossznak. Gyártói gari is van, szóval ezzel nem lehet gond.
-
blakey
titán
Nekem még nem fagyott le, így nem tudom, hogy gondot okoz-e vagy sem. Típushiba? Talán az ára, bár mostanában nem követem, de nyáron közel 100e volt függetlenül, annyit meg nem ér. Szeretem a telót, mert egyszerűen működik, nem kell semmi különösebb varázslat, hogy tudjon valamit. Szerintem jó kis telefon, ha meg valóban 6.0-át kap 5.1 helyett akkor nagyon naprakész lesz.
-
ZBO
tag
Sziasztok!
Olyan telót szeretnék választani, amivel a többség meg van elégedve és kb fél éve már kapható.
Úgy látom ezt az Ascend G7-et csak dicséritek. Tetszik is, árban is elfogadható.
Érdekelne, hogy nem okozott még gondot, hogy az aksi nem kivehető? Van olyan telefon, ami lefagyás után csak az akku kivételével lehet újra indítani.
Van valami típushibája esetleg? Még nem olvastam minden Hsz-t.
Köszi! -
blakey
titán
-
zsoltix
tag
http://www.telefonguru.hu/mobil/hir/Ezek_a_Huawei_es_Honor_mobilok_frissulnek_hamarosan!_2015-10-16
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
blakey
titán
-
lajos75
senior tag
Ha esetleg valakit érdekel, akkor lenne 2db. felesleges H9 Edzett üvegem.
Érdeklődni Privátban.
-
illesildi
csendes tag
Sziasztok! Frissített a telefonom és a képernyőkijelzőn új, tök jó képek váltakoznak, viszont ezeket nem találom sehol a telefonon. Meg tudja valaki mondani, hogy hol lehet ezeket megtalálni a telefonon is? Köszi!
-
p2pp
őstag
Nem láttam sehol Mobilarena Tv tesztet röla.
Létezik ilyen?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
MollMaundrel
újonc
Sziasztok!
Decemberben lejár a hűségem a vodánál és szeretnék új telót, viszont nem vagyok nagy telefon szakértő
2db telót néztem ki az egyik ugye a Huawei Ascend G7, a másik pedig a Sony Xperia T2 Ultra.
Aki jobban ért a telókhoz segítene nekem pár mondattal?Igazából nincsenek nagy igényeim egyik telefonhoz sem, jelenleg Alcatel One Touch Pop C7-em van és teljesen meg vagyok elégedve vele, kivéve a belső memóriáját,mert sajnos az kicsinek bizonyult.
Nem akarok nagyon drága telefont sem venni,mert "csak alap dolgokra" kell nekem:
-telefonálás
-facebook
- jegyzetek olvasása
-1-2alkalmazás telepítése
- oldalak böngészése csak ritkánKöszönöm előre is a válaszokat!
-
TeeBeee
tag
A kérdésedre kb. 6 mp alatt találtam választ.
-
blakey
titán
-
m.zso
aktív tag
-
blakey
titán
Jó kérdés, már nem emlékszem a samura meg a sonyra. Ha ennyire fontos a hangminőség akkor érdemes lenne meghallgatni valahol saját fülessel és anyaggal. Mivel van otg így könnyen megoldható, csak egy kábel kell meg a pendrive. Egy Sony Z2 fülessel és egy htc fülessel jasználom, azokkal nagyon kellemes, tisztán, kellően dinamikusan szól. Nekem ennél több nem hiányzik.
-
blakey
titán
Szerintem nagyon jól szól. Van benne DTS.
-
csreni
csendes tag
Sziasztok. A telefon szervizben azt mondták nagykerböl nem tudnak rendelni új kijelzőt, ebayröl tudnának rendelni, de azt én is meg tudom tenni. Nem tudja valaki hogy csak a plexit lehet-e cserélni? Ebayen lehet rendelni de nem akarok úgy járni hogy kiderül mégsem lehet. (Nem én akarom cserélni, a szervizben megcsinálják csak én rendelnék hozzá kijelzőt).
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1709 üzenetére
Nincs semmi,ez akár jó is lehet. az üzemidő lassan áll helyre, minn más működik ahogy kel
-
m.zso
aktív tag
Halihó !
Erre a telóra esett a választásom, mivel a múlt héten összetört az Xperia sp Elég szépen lement az ára ... EEsküdjetek meg, h nem megy bele a 64GB-os sd kártya!!! Az sp már majd másfél éve simán kezelte.
Esetleg próbálta valaki hasonló méretűvel ? Egy ilyen telefon "csak" a 32 GB-osat eszi meg ?
Még a kölcsönbe kapott samsung galaxy s3 mini is simán kezeli.
Ha valaki esetleg 64 gb-os sdvel működteti, akkor kérem szépen hogy jelezze.
KöszönömXiaomi Redmi Note 8 MIUI Global12.5.2 (RCOMIXM) 11 RKQ1.201004.002
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1705 üzenetére
Én is elégedett voltam a 248-cal, elovastam a hozzászólásokat ls úgy döntőttem, hogy felteszem, rosszabb nem lett, főieg ha az üzemidő is helyrejön, van rá esély.
(#1707) sanyika34
Igen, általában OTA-n frissítek, ha valami nem sikerülne akkor jöhet a gép, de miért ne sikerülne.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz sanyika34 #1703 üzenetére
Semmi extra, akkuidő lassan beáll uh. arról még nem nyilatkozom. Frissítés után mindig egy kicsit jobban merül, remélem hozza a 248-as üzemidejét. Rendszer stabilitással nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Active 2
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest