- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Magazine feloldásit válaszd ki a témázóban. Az "előfizetés" mindig szokott frissülni, így jönnek időnként új tartalmak is.
Szerk.:
Illetve kis "mókolással" bele lehet nyúlni a képekbe is.Kb. hasonló a téma fájlok felépítése a MIUI -hoz szerkesztési szempontból.
Nekem van néhány dolog, amit hiányolok, de összességében szinte mindent meg lehet oldani. Csak kicsit nyúlkálni kell a témázóban. Elsősorban nekem ez "kevesebb" MIUI -hoz képest.
-
törölt tag
Köszi, hát felnőttként sokkal durvább...
Én nem kaptam el gyerekként. gyuri2008 köszi.
Mi az, amit hiányolsz, vagy nem tetszik MIUI után? Én mindkettőt használom, csak kíváncsi vagyok más véleményére is. Elég sok hasonló felületet használtam\használok. Jó lenne őket összegyúrni.
Color, Lewa, Baidu, MIUI, EMUI...stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged