- Telekom mobilszolgáltatások
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Magazine feloldásit válaszd ki a témázóban. Az "előfizetés" mindig szokott frissülni, így jönnek időnként új tartalmak is.
Szerk.:
Illetve kis "mókolással" bele lehet nyúlni a képekbe is.Kb. hasonló a téma fájlok felépítése a MIUI -hoz szerkesztési szempontból.
Nekem van néhány dolog, amit hiányolok, de összességében szinte mindent meg lehet oldani. Csak kicsit nyúlkálni kell a témázóban. Elsősorban nekem ez "kevesebb" MIUI -hoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi, hát felnőttként sokkal durvább... Én nem kaptam el gyerekként. gyuri2008 köszi.
Mi az, amit hiányolsz, vagy nem tetszik MIUI után? Én mindkettőt használom, csak kíváncsi vagyok más véleményére is. Elég sok hasonló felületet használtam\használok. Jó lenne őket összegyúrni. Color, Lewa, Baidu, MIUI, EMUI...stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Banana Pi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest