Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csinálj egy biztonsági mentést, aztán recovery -ben egy wipe -ot. Nagy valószínűséggel meg fog szűnni.
Szerk.:
Természetesen a wipe minden felhasználói és beállítási adatot törölni fog, tehát ezért érdemes előtte mindent menteni. Pl. mappák, beállítások...stb.Viszont mélyebb, mint a gyári visszaállítás, így tisztáz néhány felesleges fájlt is, ami problémát okozhat frissítés után.
[ Szerkesztve ]
-
bodeesz
tag
Én speciel arra nem emlékszem hogy lett volna, vagy csak nem szúrt szemet. Most kipróbáltam és az első névjegyet megnyitva akadt egyet, utána viszont már nem. Kicsit jobban megvizsgálja ha kilövöm háttérből és újra nyitom bizony ott a lag. lehet hogy nekem is wipe lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elvileg lesz a tömörítésben egy dload mappa, azt kell átmásolni az SD kártyára a benne lévő update.app fájlal, aztán 3 gombossal indítani a készüléket. Azzal automatikusan fog frissíteni, telepíteni. Én előtte és utána is wipe -olnék, de ez már az én fetisem.
Unokaöcsémét még nem frissítettem, ezért nincs lent a fájl. Gondolom így van benne? Talán még egy Vendor mappa?
Természetesen csak saját felelősségre!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Wipe miatt. Meg ilyenkor nem árt utána egy újraindítás, illetve hogy "magához" térjen a rendszer. Tehát jól csináltad. 1-1 fájlt, funkciót ilyenkor újra felépít, beállít.
AnTuTu -nál egyébként batár nagy különbségeket lehet hozni apróságokkal is, mint a 100% akksi állapot, újraindítás utáni tesztelés, töltőre van -e dugva, milyen a net közben...stb. Az sem mindegy, hogy mennyire van belakva a készülék, milyen programok futnak a háttérben...stb. Persze hiteles mérésre még mindig nem alkalmas, de egy-egy frissítés vagy mókolás után meg lehet nézni, hogy mennyi változást hozott.
Szerk.:
Pl. egy telepített és használatba vett FB, illetve a Messenger -e is nagy hatással tud lenni a pontozásra, negatív értelemben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes, hogy ez 2.3 -ban benne volt, nem értem miért hagyták ki az EMUI 3.0 -ból. Majd hétvégén kicsit megbuherálom a régi UI -st megpróbálom kiszedni, mert másnak is lenne rá igénye. Én mondjuk nem használom.
Szerk.:
Persze még nem tudom, hogy ki lehet -e szedni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TeeBeee #1315 üzenetére
Nem.
Ezeknél mi a helyzet? Alkalmazza őket? (akár újraindítás után.)
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz TeeBeee #1325 üzenetére
Abban a témában amúgy van egy-két hiba, de orvosolható. Pl. ami zavaró, hogy az SMS -ben a szöveg és a felület háttere is szürke, alig látszik amit írsz. Persze ki lehet cserélni a hátterét, vagy a szöveg színét (vagy akár is-is).
Nekem egyébként fel sem tűnt, mert soha nem írkálok SMS -t. Más "döbbentett rá".
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TeeBeee #1352 üzenetére
Következő hét szerdán vagy csütörtökön "jövök haza", utána hétvégéig teljesen szabad vagyok. Szóval lesz időm mindenre, addig nem.
Néhány rendszer apk -ba majd belenézek, abból talán kiderül mi az oka. Azt viszont nem tudom előre, hogy megodlható -e. Feltételezem más az EMUI felépítése, mint mondjuk Mate 7 vagy P7 esetében, ami egy kissé fura.
Vannak olyan fájlok (apk, xml, egyebek), amik a grafikai kinézetért felelőssek. Azt feltételezem, hogy nem úgy néz ki, vagy nincs benne minden. Ezért nem változtatja.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz TeeBeee #1766 üzenetére
C432-re nem is lesz? Érdemes betával foglalkozni?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest