- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika34
csendes tag
Látom a kamera körüli krómozás nálad is eltűnik lassan
-
nofera
csendes tag
Sziasztok.Olyan gondom akadt feltettem a lolit az imént ujrainditottam a telót de a fényérzékelő,dupla koppintás sem mükődik azóta.tudnátok valamit tanácsolni mi lehet a baj ?
-
nofera
csendes tag
Azt hogy is kell mármint a wipeot?Mert ugye feltettem használtam a lolit kb.két hete raktam fel eddig minden mükődőtt is de ma reggel újra inditottam a telót majd azóta nem mükődik mióta újraindult a mozgásvezérlésben semmi hiába állitom be és a fényérzékelő sem.
-
pizzas84
tag
Kiakapcsolod a telót. Hangerő fel és bekapcs gomb nyomva tart míg be nem jön a szürke menü. Ott pedig válaszd a wipe cach, aztán reboot. Ha eddig jó volt lehet valami program okozta nála a galibát. Nekem is fent van több hete, de a lockscreenen kívül semmi más bug nem jött elő.
-
d.sophie
csendes tag
Sziasztok, átfutottam pár oldalt, de nem láttam hogy valaki írt volna erről, ha mégis, akkor bocsi!
a B263 van fent, és a bluetooth-szal (így írják helyesen? ) vannak problémáim. Ez frissült valamikor télen ugye "központilag".
Azóta ez a nyomorult kékfog egyfolytában bekapcsol magától, akármit csinálok vele.
Van tippetek, mit lehet tenni ellene, valaki találkozott már ezzel a hibajelenséggel?
Gyári visszaállítás nem segített... -
blakey
titán
válasz d.sophie #1860 üzenetére
Nincs bekapcsolva valami automatikus csatlakozás? Nekem is az a ROM van és nincs ilyen gondom, sőt, semmilyen gondom nincs, csak használom.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Doblós
aktív tag
Üdv!
Feltettem én is a nyalókát,viszont szopóka lett.
Sehol sem találom a sim kapcsolatokat,minden telószámom a kártyán van,nincs szinkronizálva gúgűl fiókkal.
Lehetőséget sem kinál fel,hogy import sim kártyáról.
Ötlet esetleg?Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
thoomee
tag
Sziasztok!
Én is feltettem a Lollipop-ot viszont nekem vannak vele problémáim, ezért úgy döntöttem visszateszem a kitkat-et.
Na itt ütköztem a legnagyobb problémába.Leszedtem a magyar huawei oldalról mind a két kitkat verziót, viszont nem tudom helyi frissítéssel feltenni, mert amikor újraindul a telefon azt mondja nem tudja telepíteni.
Próbáltam bemenni a recorvery módba ott meg olyan üzenet fogad, hogy phone Locked.Másnak volt / van hasonló problémája? Esetleg valami ötlet, merre induljak el.
Üdv, thoomee
-
otto14
őstag
válasz thoomee #1863 üzenetére
Szia!
Nekem már nincs ilyen telefonom, de a Phone Locked. üzenetből a bootloader nyitása fele indulnék el ez egyáltalán nem biztos, hogy megoldja a problémád, de elsősorban megkérdezném a Huaweit, hogy ők mit mondanak. [link] -> korábban az egyik fórumtárs azt ajánlotta, hogy gmail fiókból írjak nekik, és nekem a második nap érkezett a kérdésemre a válasz.
asd
-
d.sophie
csendes tag
Szia!
Nem, nem tudok róla.
Egy program van fent, ami használta a bluetooth -t, a huawei wear egy B0-ás órával.
De ezt is töröltem már, és ugyanúgy produkálja, szóval én már nem tudom...Hol kéne esetleg megnéznem nincs-e bekapcsolva?
Eleinte nekem sem volt, egy hónapra kezdte el ezt a szórakozást, előtte ment tökéletesen... Az órával is...
-
J&P
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltam egy flip tokot,mit kell beállítanom hogy becsukáskor megjelenítse az órát mint a videón,jelenleg csak egy kék háttér van.[link]
Előre is köszönöm válaszotokat!! -
blakey
titán
Feltettem az 5.1.1-et, egyelőre minden frankó. Sőt, jobb, mint a 4.4.4.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Beállítottad, hogy legyen duplakopp? Nekem működik.
-
patyiboy82
csendes tag
válasz pizzas84 #1851 üzenetére
Sziasztok!Sajna betont fogott a szeretett G7 telefonom.Már sok helyen érdeklődtem a kijelző csere felől de a legjobb ajánlat is 22e ft volt! Őszintén szólva ennyit nem költenék rá!A ebay-en talátam hozzá "eredetinek" írt koplett kijelzőt 7000ft ért! Van benne ragasztó csíktól kezdve csavarhuzón át minden ami a szét és össze szereléshez kell!Néztem videót is a szétszerelésről.Szeretném házilag megoldani a cserét csak félek el rontom!Valakinek tapasztalata esetleg tanács,hogy mire vigyázzak???
-
pizzas84
tag
válasz patyiboy82 #1880 üzenetére
Akksi kivételre. Bele van ragasztva, ha sérül a "csomagolása" az akksinak, akkor felpúposodik és nyomni fogja a kijelzőt.
A beleragasztós kijelző helyett, pár ezressel drágábbért vegyél inkább komplett keretest. Azt nem kell ragasztani, csak össze csavarozod és kész.A kijelző nem gyári. Bár felbontás, szinek, betekintési szög rendben van, de ezen nem üveg van mint a gyárin, hanem műanyag plexi.
-
patyiboy82
csendes tag
válasz pizzas84 #1851 üzenetére
Sziasztok!Sajna betont fogott a szeretett G7 telefonom.Már sok helyen érdeklődtem a kijelző csere felől de a legjobb ajánlat is 22e ft volt! Őszintén szólva ennyit nem költenék rá!A ebay-en talátam hozzá "eredetinek" írt koplett kijelzőt 7000ft ért! Van benne ragasztó csíktól kezdve csavarhuzón át minden ami a szét és össze szereléshez kell!Néztem videót is a szétszerelésről.Szeretném házilag megoldani a cserét csak félek el rontom!Valakinek tapasztalata esetleg tanács,hogy mire vigyázzak???
-
pizzas84
tag
válasz patyiboy82 #1883 üzenetére
Nem. Ragasztott. Még szerviz se vállalja csak az üveg cserét.
-
esztuus
csendes tag
mennyiért lehetne egy év használat után továbbadni a telefonon kb?
-
Oneill90
csendes tag
Sziasztok!
Huawei oldaláról letölthető gyári B331-es ROM-ot hányan tettétek fel és milyen szempontból jobb vagy rosszabb, mint a B263.
Van értelme a nyalókának erre a készülékre? 4.4.4-hez képest bugos az 5.1.1 vagy megcsinálta normálisan a Huawei ezt a 5.1.1-es ROM-ot?
Illetve akku üzemidőben 4.4.4-hez képest hol van az 5.1.1?
Esetleg lehet tudni, hogy ez a 5.1.1-es ROM 64 bites-e? Mert a Soc tudja a 64 bitet. -
blakey
titán
válasz Oneill90 #1886 üzenetére
Van, én feltettem, előtte, utána CWM-be reset és nálam hibátlan, minden működik, üzemidő meg sokkal jobb lett. Nekem bevállt. Több mint 1 hónapja van fent
-
-
blakey
titán
válasz Oneill90 #1888 üzenetére
Lehet, legalábbis térképet én is SD-re telepítettem.
-
Keccs26
csendes tag
Nekem egyetlen egy problémám van vele, hogy nem tud a wifire csatlakozni automatikusan. Régen átváltott mobilnettről most meg kézzel kell mindig felcsatlakoznom rá illetve sokszor nem akar működni rendesen, lecsatlakozik róla. Ennek mi lehet az oka?
-
-
blakey
titán
válasz Keccs26 #1890 üzenetére
Nekem csatlakozik, első alkalommal nem ment, kitöröltem a WIFI-s elérést majd újból rácsatlakoztam és azóta hibátlan, eddig.
-
Cosmograph
tag
válasz pizzas84 #1881 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is kijelzőcserém volt, komplett keretes és az a problémám, hogy amíg feláll a rendszer, kijelzi a logót semmi gond de amint bejön a főképernyő 3 másodperc múlva becsíkosodik a kijelző aztán elhalványul és se kép se hang...
Nem értem mert például szerviz vagy Recovery módban tökéletesen működik...
Valami ötlet? Lehet rossz kijelzőt küldtek a rízsevők?"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." Albert Einstein
-
pizzas84
tag
válasz Cosmograph #1892 üzenetére
Lehet gyári hibás, bár én kettőt is rendeltem kínából, mindkettő jó volt. A másiknál nekem akkor volt csikozódás és fakulás mikor megsérült a szalagkábele a sok szerelgetéstől, ami ugyebár a rossz púpos akksi miatt volt.
Más: Kaptam ma egy frissítést. B340, felraktam, elvileg a lockscreen bugot javítaná, most annyi van hogy lockscreenen nincs is értesítő
-
veterán
Hogyan tudom kikapcsolni azt hogy töltés közben ne világítson a led a telefonon?
Az előlapi hangszóró jobb oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Miért van az hogy az otthoni wifiröl lecsatlakozik,vagy ha haza érek nem csatlakozik automatikusan.
-
blakey
titán
válasz gyuri2008 #1899 üzenetére
El kell felejtetni vele majd újból csatlakozni és akkor nem fogja csinálni. Én fix IP-vel használtam és nem volt csatlakozási gondom 2 esetet eltekíntve, de az említett módszerrel minden működött.
-
J&P
aktív tag
Sziasztok!Ma ezt találtam,Törököknél már ott van a Marshmallow!
[link] -
blakey
titán
válasz gyuri2008 #1907 üzenetére
Nem, mert a törököknél C464D004 van.
-
MrX
kezdő
Sziasztok!
Frissítés óta nálam is a dupla koppintással való feloldás nem megy. Wipe-oltam is, de semmi. Merre induljak? -
jani32
tag
Sziasztok!
kb másfél éve vettem a G7-t és azóta soha semmi problémám nem volt vele. Nem frissítettem, nem raktam újra a rendszert egyszer sem. Csak használtam, és ment.
Ma reggel böngészés közben hirtelen sötét képernyő (78%-os akkunál). Azóta se kép se hang, bármit nyomkodok, bármilyen variációban: semmi. Reset gombra semmi.
Esetleg valakinek van ötlete? Vagy ennyi volt és búcsúzzak el? (Nem is vicces)
-
esztuus
csendes tag
sziasztok. valaki tudna egy kb árat mondani arra hogy mostanság mennyiért lehetne eladni ezt a telefont? előre is köszi.
-
mgyalu
csendes tag
Üdv
Adott egy Huawei G7-L01 telefon, ami bekapcsol és el is indul... De a nyelv kiválasztásnál nem lehet tovább lépni. A nyelvet ki tudom választani, szóval a kijelző működik.
Valami szoftveres probléma lesz ...A kérdés az, hogyan tudom ezt a készüléket meg szoftverezni?
Download menüjébe be tudok lépni.
Milyen szoftverrel és milyen firmware-t tudok rá varázsolni?Előre is köszi!
mgyalu - 1 nap kitiltás - warezre valo felbujtas (iGO for android)... Ki érti ezt!?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Óra topik
- VMware
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT