- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
sirkan13 #1505 üzenetére
Eddig szép folyamatos a működése, kivéve az értesítési sáv lehúzását, meg az abban elvégzendő dolgokat, az valamiért nagyon darabos. De szerintem elég hektikus az egész, mert valakinek a B248 is jó gyors volt, valakinek meg laggolós sz@r. Nekem eddig bejön ez a B250.
Az akksi problémáim viszont valószínűleg nem oldotta meg pedig már nyomtam FR-t is..mintha egyik napról a másikra 40%-ot esett volna a kapacitása még B239 alatt egy töltés után, mert semmi beragadó folyamatot nem látok... Egyetlen egy dolog tud igazán felidegelni egy telefonban, ha szar az akksija.. ennek a legjobb volt, most meg hirtelen átlagos lett....
-
törölt tag
válasz
sirkan13 #1311 üzenetére
Igen, azt tudom. Csak a korábbira írtam, amikor arról volt szó, hogy hány program fut a háttérben. (nem írtam hozzá, hogy melyik hozzászóláshoz való..)
Szerk.:
Kezelésre nem feltétlen javasolnám, mert az EMUI 3.0 elég sokat fejlődött e tekintetben. Kijelzést viszont jól csinálja, aztán mehet a kukába.Gixxer88:
Igen, simán ki lehet. 1-2-3 óra kijelző idő különbség is lehet egy-egy tevékenységtől függően. Pl. a fotózás és a videózás halálra gyilkolja az akksikat. Persze csak fogyasztásban értve. -
törölt tag
válasz
sirkan13 #1309 üzenetére
Persze, G7 -re.
Igen, az már jobb. Én amúgy az Advanced Task Manager -rel szoktam megnézni, hogy mik futnak a háttérben. Saját/gyári alkalmazásokat és kijelzéseket nem tartom túl hitelesnek.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
sirkan13 #1270 üzenetére
Most néztem/néztük meg, de rendesen működik. Vissza kellett állítani, mert ez az egyik első program, amit letiltok egy készüléken (vagy törlök). Böngésző és a Play szolgáltatások frissítéseinek eltávolításával is próbálkozhatsz. Bejelentkezéskor az utóbbit használja, illetve a telefonodra beállított elsődleges gmail címet kellene felajánlania.
Újraindítás után is megmarad nálunk.
-
törölt tag
válasz
sirkan13 #1267 üzenetére
Desktop nézetből is próbáltad? Mert mobilos nézetnél ez nem ritka.
tetobau:
Gyártói garanciás? Első körben szerintem kérdezd meg, hogy van -e bevizsgálási díj a szervizben. Nem tudom van -e még a TeleMax -nál, korábban volt. Ennek mondjuk csak akkor van jelentősége, ha nem náluk csináltatod, mert ellenkező esetben jóváírják a javításból. -
válasz
sirkan13 #1227 üzenetére
Az összes keménytok ilyen,szóval annyira nem szar,örüljünk hogy ha ideiglenes használatra,de mellékeltek egy tokot,a,legtöbb gyártó nem gondol ilyesmire,sőt van amikor már a fülest is kispórolják...
Addig is véd valamit amíg az ember szerez magának egy jobbat.
De az biztos hogyha komoly védelem kell,akkor nem ez a tok lesz rajta a pályafutása végéig! -
válasz
sirkan13 #1225 üzenetére
Ettől ezt ne várd!
Ez a hátulját és az oldalait védia karcoktól,de kijelző széléig nem ér,az alu ház szélébe "kapaszkodik",a kijelzőt nem óvja meg a pofára eséstől.
Mivel kialakításra elég iphone-os,így ezek a kemény hátlaptokok hasonló kialakításuak és kb annyit is érnek mint az almás telónál.
Ideiglenesen több mint a semmi. -
kokyt
senior tag
válasz
sirkan13 #1223 üzenetére
Annyira azért nem jó. Az alja és a teteje védtelen benne, és ahogy mondták elég merev is. Nekem 4-5 levétel után elrepedt, de meg előtte nem védte meg egy eséstől, így szedett össze 1-2 karcot a burkolat is. Soft gel tok sokkal jobb, és ebay-ről egész jó áron beszerezhető.
-
kokyt
senior tag
válasz
sirkan13 #1217 üzenetére
Nálam legalább 2 nap az általános, ebben 2 óra telefonálás, 4-5 óra kijelző idő van, folyamatos wifi, mobil net és szinkron három email fiókra. Zene elvétve, inkább film, net és youtube a jellemző, face gyakorlatilag soha. Most épp 2 nap 4 óra az állás 38%-al, 4 óra kijelző idő, és 40 perc telefonálás mellett.
-
válasz
sirkan13 #1213 üzenetére
Én 1 napja vagyok csak tulaj,így sok tapasztalatom még nincs,de eddig jónak tűnik.
13óra használat,ebből 2ó40p kijelző fél fényerőn,így most 63%-on van az akku.
Egész éjjel fotóztam olyan 30-40 képet,csináltam pár rövidebb videót,folyamatos wifin lógott a teló,ment a közösségi kommunikáció is és zseblámpáztam vele olyan 15percet.
Ezzel a használattal nem rossz hogy még 63% van az akkuban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest