-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t.imi
addikt
Lehet, hogy ez lesz nálam is. Mondjuk az fura, hogy nálam meg ezekkel nincs gond.
Azt szerettem volna még kérdezni, pl FB, Gmail-nál, stb, ha érkezik hsz v. levél, nincs rá mód, hogy az ikonon jelezze azt, ne az értesítési sávon? Jól emlékszem GO launchernél volt ilyen. Odabiggyesztett egy (1), (2) -t.
Többi oldalon a parancsikonokat sem lehet abc rendbe rendezni, ez a menü hiány miatt van. Nem tévedek? -
sirkan13
aktív tag
A rom újra rakás előtt sikerült 82%-os töltöttséggel csinálnom 5 1/2-órás akku időt 9%-ra ment le.Mint írtam korábban készenlétben merült nekem sokat 3-4%-ot. Úgy hogy összesen 5-alkalmazás futott lezárt képernyőnél.Van egy Concord 5500-am az folyamatos mobilnet és kb.5-6 alkalmzás futása a háttérben úgy hogy nem nyúltam hozzá egy nap alatt 10%-ot esett nem tudom hogy csinálja de megy,hot spotként használom úgy elmegy 16-17órát egy töltéssel.
-
törölt tag
Azt mondjuk tegyük hozzá, hogy nem teljesen hiteles a % -os kijelzés. Tehát pl. simán előfordul, hogy 50%, vagy inkább 30 % alatt sokkal gyorsabban kezd el merülni. Ez minden telefonnál így van. Persze az eredmény ennek ellenére is jó, csak "felszorozni" nem lehet, mielőtt valaki neki állna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest