- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22707 üzenetére
Osztán honnét?
-
func93
senior tag
válasz
randras_83 #22706 üzenetére
köszi szépen. hát sajnos most otthon maradt.
-
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #22706 üzenetére
Már tárgytalan, kemény 607 HUF-ért rendeltem egyet.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22657 üzenetére
Akkor nem szóltam..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22653 üzenetére
Megcsinálja az aroma telepítés után..
Vissza dobtam a sharkdroid-ot, mert szinte ugyanaz mint a revelation, csak alapból pl a "power menü" már bővítve van benne (meg a tweak, stb)
A kamera ebben a romban a lehető legjobb, még sosem volt ilyenem, kijelenthetem, több, mint 10 droid utánAmíg ki nem jön a Venom teamtól a sense 5, addig nem váltok.
-
Attila_26
aktív tag
válasz
randras_83 #22653 üzenetére
Szia Bandi
a hard reset se működik..
előzmény?utcán vette egy spanom gyurma....
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22649 üzenetére
sajnos a "power menü" kibővítése nem megy..
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22649 üzenetére
megnézem!
A megfelelő rom ízlés dolga.
Kinek mi jön be. Én nem kövezlek meg érte! -
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #22643 üzenetére
Te melyikre gondolsz?
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #22606 üzenetére
én is
-
cserkész
tag
válasz
randras_83 #22603 üzenetére
Köszi, még egyszer megpróbáltam és másodikra már müködött tökéletesen. Nem tudom miért nem ment elöszőr.....már fent van az új rom és müködik,egyenlőre hibátlanul. Viszont a Venom által készített romot nem volt hajlandó telepíteni pedig azt szerettem volna elöszőr kipróbálni,de az is lehet hogy kihagytam valamit....
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22593 üzenetére
Még betudom annak, hogy szénné volt terhelve a sok új telepítéssel.
Aztán majd tesztelem.. Pl. a gyári romon, ha feltettem a Chrome böngészőt, és netezem egy kicsit mondjuk 2 fülön, akkor szinte tuti újraindult a sense. Ezen még nem próbáltam.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22589 üzenetére
Jópofa ez az Inspiration rom, de kicsit hiányzik a 3.6-os Sense körhintás asztala. Fura most ez, hogy mindig megakad a végén.
A régi data rámentése nem működött. Azonnal összeomlott minden. Persze ez logikus is, csak kicsit reménykedtem a csodában.
Amúgy gyorsnak tűnik meg minden, és igaz hogy még csak telepítgetem rá a dolgokat, de már kétszer sikerült újraindíttatnom a Sense-t ezzel is. -
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22589 üzenetére
A swap már nem izgat annyira.
Most rápróbálok a romokra.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22578 üzenetére
Kérdés... biztos ostobaság, de mielőtt nekivágok.
Ha felrakok pl. egy Inspiration romot ami igényel egy full wipe-ot, és mondjuk nem tetszik, akkor a meglévő belakott stock rom mentésem recoveryből ugyanúgy visszatolható, és ott fojtatom ahol abbahagytam, vagy ez nem ilyen egyszerű?
Továbbá az járható út, hogy a friss Inspiration romra rátolok egy régi data mentést, hogy ne kelljen minden programot telepítgetnem, vagy attól behülyül?
-
gatto_
senior tag
válasz
Nos leírom érdekességképp, hogy mire jutottam.
Leszedtem a linkelt stock rom zip-et. Felraktam, simán felment, de behalt a wifi. Amúgy a linkelt XDA fórumon a hozzászólások jelentős része erről a wifi hibáról szól. Megoldásként javasolták az új kernel felrakását, de nem mindenkinek működött.
Tehát felraktam a Bricked kernelt, ami csodák csodájára simán felment. Működött, de a wifi hibát nem orvosolta.
Ekkor visszaraktam a régi mentést amitől minden helyrejött.
Aztán megtaláltam ezt a fórumot. Itt van egy kernel csere előtti hibajavító cucc, amit lefuttattam, és így a régi rendszeremre is simán felment a Bricked.
Viszont a Turbo Boost, amiért az egész projektet elkezdtem, még mindig nem megy.Felrakom, látszólag hiba nélkül települ, aztán mikor terminalban megnézem akkor csupa nullát ír a swap-ra.
Most itt tartok..
-
gatto_
senior tag
válasz
Köszönöm!
Akkor ennek estefelé nekiugrok.
Ó SuperCid(a) az megy, mást se csinálok egész nap.Azzal nem lesz, már úgy kaptam, hogy az volt rajta.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22575 üzenetére
Csepegteted az infókat.
Tudsz ilyen stock zip-es ICS-t amit felrakhatnék? Ha csak az adatokat mentem le, akkor is ugyanígy visszaáll minden mint ahogy most van? Vagy ha nem jön össze, akkor a mostani biankó mentésemet, amit már kétszer visszaraktam, bármikor az új romra is ráereszthetem?
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22572 üzenetére
Root van, azzal nem lehet baj. Akkor rámegyek a 4ext-re.
Nem lehet, hogy a HBOOT -1.29-es verzió miatt van? Annak idején mikor rootolgattam akkor ez volt a téma. -
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22566 üzenetére
Ez nem akar összejönni. Leszedtem a SebastianFM-et és Bricked kernelt. A Sebastian indulás után azt írja, hogy Installation aborted, a Bricked pedig látszólag gond nélkül lefut, mindent beállítgattam rajta telepítés közben, de újraindulás után annyi történt, hogy hazavágta a wifit. Nem indul el, csak villog egy darabig a widget, aztán abbahagyja. A szoftververzióknál nem változott meg a kernel, látszólag az a gyári van rajta, amit fentebb leírtam. Mi lehet a probléma? Mégsem lenne s-off a telefon? Pedig a recoveryben azt írja, bár van legfölül egy "locked" felirat.
Tanácsodra először csináltam egy backupot, amit most visszaállítottam, és minden visszaállt szerencsére.
A wifi is megjavult. -
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #22568 üzenetére
Kamera hulladék alatt mit értesz?
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22564 üzenetére
Köszönöm szépen a törődést.
Akkor asszem belevágok. Kipróbálom ezt a SebastianFM-et első körben.
Bár a Brickedben tetszik az az alsó gombokon való simogatással képernyő ki-be kapcsolás.Majd jelentkezem ha tégla lett a cucc.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22562 üzenetére
S-Off és ClokworkMod Recovery van fent. Szóval mondjuk letöltöm innen az utolsó stabil ICS kernelt, a zip-et felrakom a kártyára és lefuttatom a recovery-ben? Ez így működik egy belakott gyári rendszeren? Nem kell majd újraraknom utána a romot?
Milyen különbségek vannak a kernelek közt? Nekem olyan kéne, ami legközelebb áll a gyárihoz, csak támogassa a swap dolgot. -
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22558 üzenetére
Kivancsisagbol lottem egy videot. Nekem nem tunt fel, hogy baja lenne. Fokuszalt es hangja is volt.
Mi is a bibi?
Amugy akksiban is jobb lett szepen a 3.1.1 -
Beri
addikt
válasz
randras_83 #22552 üzenetére
Bug a hangokkal?
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22554 üzenetére
Az asszem fent van. Mikor az s-off-ot csináltam másfél éve, akkor azt feltettem. A többi leírásom stimmel? Így kell csinálni?
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22550 üzenetére
Ez felmegy egy rootolt gyári romra is? Nem szeretném hazavágni a telót.
Letöltöm a zip-et, felteszem a memóriakártya gyökerébe mondjuk, aztán újraindítom recovery módban, ott kiválasztom a zip fájlt, lefut, újraindítom és kész? Utána mi történik? Lesz egy új program amin állítgathatok valamit? Ha nem tetszik hogy szedem le?
Bocsánat a sok kérdésért, de nem nagyon csináltam még ilyet, és nem akarok adatvesztést, újrahúzást, téglásítást, stb...Az XDA meg nagyon szakmai angol nekem. Magyarul sem értem nagyon, nemhogy egy google translate fordításban.
-
Beri
addikt
válasz
randras_83 #22545 üzenetére
Tehát a vájperess egy tisztességesen elvégzett munka. Ha megoldják, hogy működjön a kamera, konkrétan nincs több hátránya a romnak a jégkrémesekkel szemben.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22547 üzenetére
Utána kérdezek, hátha van megoldás rá..
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22547 üzenetére
És ez a swap segítene valamit? Mert az gondolom lassú a ramhoz képest. Bár jobb lehet mint a semmi. Tudsz adni egy linket, hogy hogyan kell azt csinálni?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22545 üzenetére
A belső memória bővítésre nincs trükk?
Xperiákon fel lehet cserélni a belső memóriát az sd-vel -
Beri
addikt
válasz
randras_83 #22540 üzenetére
Az 3.1.1-es vájperess semmivel sem rosszabb, mint az ícéeses volt, ilyen szempontból. Egyszer sem láttam újraindulni a launchert, viszont mégis visszahúztam az jégkrémszendvicset, mert a kamera még mindig random hasraesik.
-
gatto_
senior tag
válasz
randras_83 #22540 üzenetére
Ez sajnos nem csak a JB-s romoknál fordul elő. Nekem full gyári ICS van rajta, és ha hosszabban netezek, netán több fülön, vagy megnyitok egy képszerkesztő programot ami kicsit több ramot eszik, akkor rendszeresen újraindul a sense. Elég bosszantó tud lenni. A következő telefonomban a sok ram lesz az első számú prioritás. :-)
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22531 üzenetére
sebastian
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22529 üzenetére
Asszem nem volt mellette de nem tudom. Amúgy nekem is ezért tetszik az inspiration is mert stock nekem bőven elég
-
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #22527 üzenetére
Nekem is produkál olyat hogy üres a képernyő majd betölti...
Elegancia rom ennyire gáz hogy már senki nem használja? Miben jobb az insp. ?:-)
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22525 üzenetére
Revelation de most inspirationt tettem vissza, mert mintha elfogyna a ram vagy nem tom mi van, mert újra indul az óra meg időjárás kijelző.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22520 üzenetére
az rc8asra gondolsz?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22503 üzenetére
Az a jó, hogy vannak benne tweak-ek, és a kamera valami überfrankó.
Komolyan mondom, az őrületbe kergetnek ezek a romok, a Revalation is elkezdte, hogy az értesítési sávot nem engedi lehúzni! Vissza (fel) szalad azonnal,amint lehúznám- mintha egy virtuális gumiszalag tartaná..
De abban a romban nem találtam képernyő kalibrálást.Azt szeretném kérdezni azoktól, aki ebben tapasztaltabb, hogy ilyenkor mit csináljak?
Szedjem szét, nézzem meg, tényleg nincs-e benne egy gumi, ami visszahúzza az értesítéseket, vagy más kernel..?
Vagy csak én voltam olyan ideges, hogy nem találtam meg a revelation képernyő kalibrálási menüpontját..?Nagyon
a segítséget!
Bár a sense kötöttebb, mint egy cm10 rom, főleg a vizuális dolgok módosításában, de azért valahogy csak szeretném a "gyári" csapás irányt megtartani. Ezért van most a "cápás" romom, de azért izgat a revelation, mert azt legalább többen dicsérik, olyan rossz nem lehet
-
peetyo
csendes tag
válasz
randras_83 #22507 üzenetére
És töltőn is csinálhatja a hülyeséget a gyenge akksi?
-
peetyo
csendes tag
válasz
randras_83 #22507 üzenetére
Akkor kezdek egy akksival...
Köszi a tippet! -
peetyo
csendes tag
válasz
randras_83 #22505 üzenetére
Elvileg tavaly májusban vásárolták a készüléket, az akku gyári. Most kártya nélkül van készenlétben, bekapcsolt wifi-vel, délelőtt frissített 11 progit, meg lejött egy szoftverfrissítés is és tegnap 5 óra után vettem le töltőről. Jelenleg 3/4-ig mutatja. Az elvileg bőven jó.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
randras_83 #22488 üzenetére
Igen-igen, ez segített. Először nem vágtam, hogy mit értetek fastboot alatt, ezért kérdeztem meg. Majd "véletlenül" rájöttem
De köszönöm.
-
swapout
tag
válasz
randras_83 #22462 üzenetére
Hali!
Az Inspiration romhoz tudnál esetleg egy linket adni?! Köszi!!Közben megtaláltam!
-
nimfas
addikt
válasz
Te mint régi motoros... Hogy lehet ebben a romban beloni hogy az akksit %osan jelezze mint az elegancia rom ?
-
csipuka
senior tag
válasz
Kozben jo dolgomban feltettem a Vipers 3.1.0-t. Akksiban kicsit gyengebb mint az Inspiration, nem veszesen.
Ami gondom van vele, hogy ami vidot lovok azt a TV-n szoktam megnezni, es most ez a lejatszas nem megy a wifin keresztul.
Ami teccen a HDR kepek, egesz ugyes.
Amiert kiprobaltam az a BT fagyas a kocsiban hivas kozben idonkent. Egyelore itt most jonak tunik.
Az S2W ami hianyzik. -
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22457 üzenetére
De viszont elég sokáig bírná
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22453 üzenetére
Köszi, megnézem azt is
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22409 üzenetére
Ad valami pluszt a JB?
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #22398 üzenetére
Majd irjal mar 1-2 toltes utan velemenyt lecci, foleg az Inspiration-rol valtas utan milyen ez az uj ROM?
-
swapout
tag
válasz
randras_83 #22398 üzenetére
Köszi!
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22373 üzenetére
Dettó.
Az a pakk már nem kapható sehol. Tudtommal. -
Tikakukac
titán
válasz
randras_83 #22299 üzenetére
Be is rendeltem az olcsóbbat. Külön oda írták, hogy for XE. Mondom márpedig a 2 teló tök ugyanaz. szóval 2 hét és meglátjuk.
Amúgy most néztem a cuccot és bizony a HTC volt olyan kedves és 1730-as akksit rakott bele legutóbbi szerviznél. Eléggé örülök
-
Levmen
tag
válasz
randras_83 #22248 üzenetére
Köszi!
Még azt vettem észre a telefonon ami elég zavaró, hogy játékoknál és még a kameránál olyat csinál, hogy elalszik 1-2 másodpercre a kijelző aztán visszaáll. Valaki nem tapasztalt ilyet? Ha igen, hogyan lehetne orvosolni?
Köszönöm!
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #22240 üzenetére
Húúúúh én tegnap szenvedtem vele jó pár órát mire sikerült.Htc dev-el nem sikerült unlockolni a bootloadert mert kiderült hogy újfajta alaplapos telefonom van,és utána elég sokáig szórakoztam a drótos trükkel,de meg lett az eredménye
Most jelenleg inspiration van rajta 1.5ghz-re van beállítva a proci,de levettem 926-ra és nagyon szépen bírja így az akksija.A beatsel pedig nagyon szépen szól a gyári füles,egyszerűen leírhatatlanúl jobb mint a stock rom.
Most rendeltem új pioneer fülest,azzal még jobb lesz...
A telefon most már kevésbé melegszik és még így is sokkal gyorsabb mint a gyári rom.Játékra is bőven elég az a 926mhz. -
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #22240 üzenetére
Úgy felraknám én is, de még van rá 10 hónap gyári garancia, félek, hogy elbuknám. Jól értem, ha mondjuk táp, kijelző, vagy egyéb olyan alkatrész hibásodik, ami miatt nem tudom rá visszarakni a gyári ROM-ot szervizeltetés előtt, akkor buktam a garanciát?
-
gyuszmó
őstag
válasz
randras_83 #22237 üzenetére
Hogy csinálod nekem sense 3.6 van , de alig van 100.120 mb gondolom nem gyári rommal ?
-
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #22119 üzenetére
Hát, eddig nem akartam ROM-olni, mert szeretem a gyárit (mea culpa), noha persze nem bánnám, ha kicsit gyorsabb vagy akku-takarékosabb lenne. Nekem az kell, hogy egy ROM-ban minden működjön frankón, ne legyenek nagy bug-ok, ezt pedig a kommentek alapján eddig egyik ROM sem tudja, de lehet, hogy itt az én emberem (na jó, ROM-om).
-
zho-lee
addikt
válasz
Csak törölték a linket, amiről le lehetne tölteni..
-
cyber86
őstag
válasz
Ez mondhatni 1 full gyárinak számító 4.0.4?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22106 üzenetére
A next launchert, és összes sallangját törölve megszünt..
Töröltem a kis drágát..De természetesen este kernelezek egyet!
Nagyon köszönöm -
pap
senior tag
válasz
randras_83 #22101 üzenetére
váááá
sikerült,
köszönöm szépen!!
joccak -
pap
senior tag
válasz
randras_83 #22098 üzenetére
Leszedtem,de mit kell vele csinálni?
-
pap
senior tag
válasz
randras_83 #22098 üzenetére
nemtudom,az micsoda?
köszi -
pap
senior tag
válasz
randras_83 #22096 üzenetére
Ezt írja..
=JoupunutBear=
PYRAMID PVT SHIP S-OFF RL
HBOOT-1.27.1111
eMMC-boot
Jan 13 2012.17.33.34 -
dzudzu
tag
válasz
randras_83 #22091 üzenetére
Cimborám telefonja, de valamiért nem hajlandó a készülék 2G-nél feljebb menni (max edge), és xda-n olvastam, hogy valakinek az ilyen problémáját ez oldotta meg.
-
dzudzu
tag
válasz
randras_83 #22088 üzenetére
hogy nem azt a cidet írom vissza ami eredetileg volt a készüléké.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22074 üzenetére
Ok köszi nemsoká kiderül megoldja-e a problémát.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22072 üzenetére
Vagy azon is gondolkoztam, hogy le kéne formázni talán az sd kártyát mert ahogy látom eléggé teli van mindennel csak azt szeretném megkérdezni, hogy te hogyan szoktad? Gépen fogom és formázom vagy telefonon csináljam ezt?
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22069 üzenetére
sebastian fm megy rajta turbo boost meg ilyenek nincsenek belőve.
-
cyber86
őstag
válasz
randras_83 #22067 üzenetére
fb lefagy akkor a wifi is szórakázik rajta ma nap meg olyan is volt, hogy sokat gondolkozott
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #22063 üzenetére
Szia, privatban leirnad hboot ujraflasheleset? En csak s-on ig jutottam de maradt az unlocked. Sokat segitenel
-
Sasal1ty
tag
válasz
randras_83 #22051 üzenetére
Akkor semmi megoldas? Buktam a garit?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
randras_83 #22040 üzenetére
De egy javításra leadott készüléket senki nem fog cserélni csak azért, mert 30napja van náluk.
Ez max az eladón*forgalmazón múlik, de jogszabályi kötelezettség nincs. -
Zirowe
nagyúr
válasz
randras_83 #22038 üzenetére
Elvileg lehetne?
Kérlek mutasd már meg az idézett jogszabályt.
Törekedni kell a 15 napra.
-
mpierre
veterán
válasz
randras_83 #22036 üzenetére
Ha lehet - jogszab szerint
- akkor igen.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #22033 üzenetére
Köszönöm!
Akkor romcsere, munkaidőben.. hurrá -
tgb
senior tag
válasz
randras_83 #22022 üzenetére
Nem tudom az előzményeket!Pénzről még nem volt szó!
-
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22019 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
tegnap végülős sikerült a dolog...gyárit raktam fel azzal megy ismét... nem olyan rossz az.
a fö gondom az volt esetleg ha valakinek ilyen problémája van:
32GB sd kárgya vacakol...mindig meg kellett formáznom rendszerból
azután bármit tudtam vele csinálni... -
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22017 üzenetére
köszönöm, igen azt gondoltam, azért akartam feltenni a gyári 4.0.1-et mert az frissiti 3.33-re a fw-t
de az install zip from sd ----nem tudja megnyitni a a *.zip-et
ha kimásolom a rom.zip-et és átnevezem és fastboottal próbálom telepiteni
akkor végig megy egy telepités (valami csik a kijelző oldalán) és utánna semmit nem csinál...
marag a bootloaderben.. -
randras_83
addikt
válasz
randras_83 #22010 üzenetére
Egyébként ez az XDA-s topic
-
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22007 üzenetére
hogyan tudom a 4ext -t fölrakni azt még soha nem csináltam...???,,,
-
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22005 üzenetére
áhhh neeeeem jó valami..
ahoz hogy rootoljam fel akarom tenni a CWM-et...
most a gyári 4.0.3 van rajta...de nem tudom felrakni a CWM-t..
bootloaderböl megtalalja a PG58IMG.zip-et telepit is valamit és a végén hibával megáll
most csináltam egy sd-törlést de ugyan az a szitu... -
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22002 üzenetére
oppsz az mi? tudsz adni egy linket? honnan lehet letölteni ...meg a radiokat..is
megéri bohóckodni vele? -
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #22000 üzenetére
Na az a szitu hogy felment a gyári rom.
viszont a térerö probléma most ugyanolyan mint a viperas-nél.olvashattam valamit a radioról...ha jól értelmezem a radio felel a térerőért?
ezt lehet frissiteni?
olyat látok hogy alapsáv: 11.76A.3504...blablabla az nem lehet hogy ezzel van a bibi?ezt megtudom változtatni?
-
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #21998 üzenetére
a fő gondom az hogy van kb 2-3 egységnyi tér erőm viszont
ahogy ''felékeltem'' a telefont és a kezembe fogom szépen eltünik
és nincs szolgáltató jelenik meg...most viszont a gyárit nem akarja visszatenni...
a bootloader ezt irja ki:
***LOCKED***
Pyramid PVT Ship S-OFF RL???? ezért nem tudom fel tenni a gyárit?
-
totok_z
csendes tag
válasz
randras_83 #21935 üzenetére
Igen ezt már olvastam többször is
először is honnan látom a mostani aktuális fw számomat?
le is töltöttem a CidGetter-t , de annyira láma vagyon .....áhhh
nem találom a pda CID meg a ModellID-számot... honnan töltöm le a megfelelö fw-t? innen??
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1459767 ? -
törölt tag
válasz
randras_83 #21924 üzenetére
A formàzàsnàl sem segitett rajta. A factory resetnèl eltünik minden ugye? Ès utàna jó lesz?
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #21877 üzenetére
Nem lehet semmi ez a rom, de sajnos a radio linkje halott..
Marad az elegancia 4.1 v4xx
Vagy a vipers -
kaciokos
őstag
válasz
randras_83 #21894 üzenetére
Köszi.
De az első linken ezt találtam: "A HSDPA (mozaikszó az angol High-Speed Downlink Packet Access kifejezésből, tükörfordításban „nagysebességű csomagletöltési hozzáférés”) harmadik generációs mobilkommunikációs protokoll", no, ez engem igazol, vagyis a HSDPA az 3G-s adatátviteli protokol, szóval mi is a különbség? Másrészt az se világos, amit T0rnad0 írt, és máshol is megtaláltam, hogy a 3G max. 384 kbps, mert az későbbi, mint az EDGE, ami meg 400 kbps. Szóval nekem még mindig zavaros.
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #21870 üzenetére
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21866 üzenetére
Köszönöm a segìtséget
-
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21864 üzenetére
Letöltöttem a gsam battery monitort és azt írja hogy 21% System wakelock ez pontosan mi ??
Most Szombaton reggel töltöttem fel újra -
ben800
aktív tag
válasz
randras_83 #21853 üzenetére
Köszönöm szépen mind kettőtöknek
Néztem róla videókat,nem is olyan nehéz mint ahogyan hittem,várok még vele szerintem egy hónapot és hogyha nem lesz semmi baja akkor s-off mehet is rá -
nimfas
addikt
válasz
randras_83 #21847 üzenetére
Írtam Edenykének privit... neki is volt ilyen hibája... hátha emlékszik mi lett a megoldás....
-
dzudzu
tag
válasz
randras_83 #21830 üzenetére
Unknown ril found
-
zho-lee
addikt
válasz
randras_83 #21804 üzenetére
Köszi,de sajnos nem tette vissza.
Nem tudsz véletlen linket a Sensationra való cwm-hez?
Dolgozom egèsz 7végén, ráadásul pc+wifi mentes helyen
Köszi! -
Beri
addikt
válasz
randras_83 #21804 üzenetére
Mennyi idő alatt javít az "új" szerviz, valakinek van infója ezzel kapcsolatosan?
Cirka két hét. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
randras_83 #21795 üzenetére
Csak nem volt előtte Na de ne kelljen garanciáztatni
-
csipuka
senior tag
válasz
randras_83 #21765 üzenetére
Igazabol arra eleg lett volna, hogy kiprobaljam, hogy a HD voice kompatibilis vagy sem ezzel a teloval. Ha igen, akkor veglegesre root-olom, ha nem akkor hagyom a fenebe. Jo tervnek tunt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobilinternet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- iPhone 16 Pro Max 256GB napozós 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest