- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
scapegt
őstag
Nekem is kilép a böngésző csak úgy. Volt már, hogy észrevettem, hogy futott tovább, vissza tudtam lépni bele, de volt, hogy bezáródott...a frissítés óta csinálta az enyém. Jövő héten remélem már nálam lesz az enyém is (szervizben van), kíváncsi vagyok, hogy mit cserélnek rajta és hogy szuperál
-
Dr.Anonymus
addikt
nálam ez olyan hogy elkezdi csinálni, de utána egyre gyakrabban, míg végül bármilyen programból, minden kilépésre restartol...
ez azért nem normális...
Desirenál ilyen gondom kb. 4er ha volt 3/4 év alatt... pedig még több alkalmazást is használtam...szóval most a FR után, végig fognom nézni az alkalmazásokat, mert valamelyik biztos rakoncátlnakodik...
-
ERPY
őstag
-
-
-
Iomega
addikt
-
mumk1
addikt
Amíg nem lehet az Android rendszeren tisztességes backupot csinálni, addig mindenképp van létjogosultsága a rootnak, legyen az egy Sensation vagy bármi más. Az viszont tény, hogy a Sensation gyári romja jól összeállt a.2.3.4-es frissítés óta, amit nem sok konkurens gyártó mondhat el magáról ebben a kategóriában.
És azért nem szabad lebecsülni a custom romokat sem, sok munka van ám ezek mögött is. -
scapegt
őstag
Ez működik:
1) Turn your device ON and Charge the device for 8 hours or more
2) Unplug the device and Turn the phone OFF and charge for 1 hour
3) Unplug the device Turn ON wait 2 minutes and Turn OFF and charge for another hour
Your battery life should almost double, we have tested this on our devices and other agents have seen a major difference as well.Magyarul:
1) Kapcsold be a telefont és töltsd 8 órán át vagy tovább
2) Húzd le a telefont a töltőről, kapcsold ki és töltsd még 1 órán át
3) Húzd le a telefont a töltőről, kapcsold be, várj 2 percet, kapcsold ki és töltsd még 1 órán átAz akkuidő majdnem megduplázódik, tesztelték, bla-bla...érdemes kipróbálni, akár többször is egymás után kis szünettel.
-
scapegt
őstag
Ez így igaz, az enyém is ugyanezt csinálta, fura mód, ha töltőn van, elég hamar le tud esni a töltöttség 99%-ra, utána pedig tölti újra. Egyébként az a HTC által leírt töltési mód nagyon hasznos és ajánlatos, kéretik mindenkinek kipróbálni akinek merülési problémái vannak
Eddigi töltési ismeretek ide vagy oda, de igenis használ, akárki akármit mond. Legalább próbáljátok ki
-
scapegt
őstag
Tudom, hogy vannak hézagok, a kijelző egy "keretben" csücsül, azon a résen megy be a por. De azt nem tudom levenni, de beragasztószalagozni sem
mert hova raknám? A GG szélére, ahol nincs kijelző? Van egy kb 2-3 mm-es rész, ami csak GG és még nincs alatta kijelző...de akkor meg olyan idiótán nézne ki hogy csak na
meg valxeg szorulna a hátlapban is. Noh mindegy, én ma lehet leadom szervizbe...hátha megoldják úgy, hogy ne porosodjon később.
Nagyon rossz lesz megválni tőle -
scapegt
őstag
Nem igazán értem milyen ragasztószalagozásról beszélsz...egyáltalán nem lehet oda tenni ragasztószalagot, ugyanis nem a hátlap és a kijelző közt porosodik, hanem a kijelző egy másik tokban ül, és ott megy be a por. Nekem már a jobb oldalról bekúszott por megy lefelé, egyre jobb
de fentről is ment be por, bár lehet az is oldalról mászott be, csak kicsit eltévedt...jövő héten már én is beadom, de lehet még ezen a héten, csak tényleg nagyon nehéz megválni tőle
-
scapegt
őstag
Garis dolog a porosodás, vagy kitisztítják, vagy cserélik a kijelzőt. Nekem legalábbis ezt mondták a HTC-től Skype-on. Az enyém is rászorul az egyik eshetőségre, de nincs szívem leadni, mert minden nap használom, ráadásul elég sokat, nehezen válok meg tőle...azt sem tudom, hogy pl. a Vodafone ad-e másik tapis telót, hogy tudjam használni a mobilnetemet.
-
kchris78
veterán
nemcsak ez miatt fogyaszt többet (wifi max 100mW 3G 2W!!), hanem a modulációs eljárás (amikor a digitális jelből az azt hordozó analóg rádiós jelet formál a gép) során elfogyasztott energia is jóval kevesebb WifI/GSM során. Ezért van az hogy GSM módban is jóval kevesebbet fogyaszt a telefon standby/beszéd esetén GSM akár másfélszer annyit bír mint 3G-ben.
más: nokia jellegű profilkapcsoló van? CellaID alapú?
más2: porosodás létező probléma akik mostanában vettek telefont?
-
-
zelma
aktív tag
"Úgyhogy ha nem tudod mit kell megfizetni egy iPhone4-en, akkor inkább csitt..."
Azért idézem, mert én is így gondolom, csak fordítva. Engem ku...ra nem érdekel, hogy egy "mindentudó" (hú, de túlbecsültelek kicsi rigó!!!) kis kütyü zseni vagy.
Mint korábban írtam, szerintem is jó teló, de túl van árazva. Akkor is, ha a hardvernek semmi nem kottyan meg.
Természetesen tudatában vagyok annak, hogy megvan neki a célközönsége, azonban nem kellene szentté avatni. Ez egy elég jó minőségű, de indokolatlanul drága készülék. Semmi több. -
kchris78
veterán
igen mert driodnál az az alapkoncepció hogy ne legyen kilépés hanem csak háttérbe helyezés és a taskmanager lőjön ki taskot ha betelt a memó.. alapvetően nem rossz elgondolás csak ahhoz olyan programok kellenek amik nem esznek CPUt háttérben (legalábbis ha háttérben nincs dolguk), illetve ma már annyira gyorsak lettek a telefonok hogy nincs igazából erre szükség.
-
-
Nikk
senior tag
-
ndavid87
csendes tag
A bátyám venné meg kint Londonban és használná az előfizetést egy
másik telefonnal a Sensastion-t meg én itthon.
Akkor rosszul gondoltam, hogy csak a feltöltőkártyás mobilok hálózatfüggők...Más:
Ez a telefon támogatja usb-n az otg funkciót (tudja kezelni a pendrive-ot és társait)?Köszi a válaszokat!
-
gomsadi#
tag
Ez igaz. Csak ne fepejtsd el, hogy van olyan ceg, aki megkoveteli a minoseget. Kenytelen voltam Desire S helyett egy ip4et venni, mert 4(azaz negy) keszulek kozul egy sem volt amelyiknek a kijelzo ajobb felso sarokban ne lett volna hezagos. Ebbol kifolyolag van amelyiknek atszurodik a led fenye tolteskor es mint tudjuk, a por ott bemegy. Volt mas gondja is egyiknek masiknak, de hogy 4 vadi uj bontatlan dobozbol szarmazo, ket uzletben nezett telefon kozul egyik sem volt ott passzentos... De majd szentelek neki egy logout cikket, mert meger egy miset, hogy egy android fan miert vett iphonet
-
scapegt
őstag
Ez is gaz szerintem, h halk a hangszoro...es nem, nem nagyok az elvarasaim. Talan en vok a hulye, h elvarom egy 160e Ft-ostelotol h ne porosodjon a kijelzo alatt? Lattad a par napja belinkelt kepeimet? Hidd el, nem poenbol irogatok. Az enyemnek tenyleg baja van, nem en fujom fel.
-
MerLinh
senior tag
Hát valaki csak a külcsint nézi, nekem szerencsére nincs semmi gondja külsőleg. A hd2öt első héten leejtettem és a felső sarka behorpadt, de ugyanolyan gyors volt és szép volt, meg a kijelzoje is foltos volt nagyon picit, alig lehetett észrevenni, de nem törödtem vele, ugyanúgy érezte a tapicskolásaimat.
-
Criton
veterán
Ez is szűk egy kicsit, de legalább nem lötyög benne. A teteje egy kicsit , nagyon kicsit kilóg, de nem vészes.
De nyugtass meg, hogy jól látom, hogy írják neki a Sensationt isItt van róla egyébként még egy-két kép.
-
Criton
veterán
Ez a tok az.
A belseje "fehér" valamint bőr.
Egy ideje használom és a hátlapon nem vettem észre semmit sem.
Sok helyen ezt árulják most Sensationhöz.Szerk: itt mondjuk a HTC is írja, hogy Sensationhöz jó, szóval akkor most megnyugodtam
-
szasz1
tag
Nikknek teljesen igaza van, hogy többnyire azok írnka akiknek bajuk van, az a pár ember ha jobban megnézed, alapjában véve nemhiszem, hogy túlzottan nagy bajlenne a készülékkel, sőt kifejezetten jó darab szerintem.
Az iphone témára meg csak annyit, hogy szerintem mindenki tudja jól hogy arra az egy hardverre elég könnyű frankón eltalálni mindent, de sajnos vagy nemsajnos az androidot sok gyártó kismillió készülékére kell optimalizálni ami rengeteg hardveres specet foglal magában, így persze, hogy problémásabb szerintem, aki ezt nem ismeri be, azt sajnálni tudom, amúgymeg nem érzem azt hogy Keldor papa itt szarozott volna, szó ami szó én sosem vennék iphonet, enmjön be a design, de jó készülék.
-
tombike
aktív tag
Aki nem erzekeli a hibakat az nem is hasznalja
pl az "emberek" widgetbe ha 4 nel tobb fenykepes szam kerul, akkor az otodiknel rendszeresen elfelejti a tarsitott feladatot
sok programmal nem kommunikal rendesen, varatlan hibara hivatkozva
ez nem is lenne gond, ha ezeket javitanak gyorsba, de nem iparkodnak, ami teny...
-
F-ECT$
titán
"Én annyit tennék hozzá az igazsághoz, hogy az SGS2-n viszont sokkal több a szoftveres hiba, vagyis nem futnak rajta az újabb programok, vagy ha fut is, akkor azt hibásan teszi bizonyos elenyésző esetekben." ???
Én ilyennel még nem talákoztam, bár csak 40 körüli app van a telefonomon. Mondanál néhány konkrét példát?
-
scapegt
őstag
-
Criton
veterán
Már mi csinálhatnánk egy "statot".
Hogy pld akinek eddig szervizbe vissza kellett vinnie mikori gyártású.
És akkor szerintem mi is látjuk, hogy igen ebben a hónapban legyártott telefonok "többsége" ment vissza a szervizbe.A fóliára igazad van.
Ha nem nagyon sikerül a púpot leszednem, akkor az egész fóliát leszedem. Most egy kicsit utánanéztem a GG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mazda topik
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest