Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
válasz
smurfie #5672 üzenetére
PC-n is pont forditva van.. nagyobb orajel tartasahoz magasbb fesz kell, alcsonyabbhoz kissebb(a fizika is ezt tamasztja ala). Nekem a logika is igy diktalja
A quadrant onmagaban nem elegendo, talan a Neo kernelek topicjanak elso hsz-ebe irta Zach hogy milyen programokkal kell vegigprobalni, van kozte videolejatszo is.
Hidd el pont az 1000Mhz-nel van a baj, probald ki a forditott ertekeket amiket irtam(igy is hasznalja mindenki), lehet meg ugyse lesz stabil akkor alulrol kezdj el kevesebbet visszavenni.
En ugylatszik jo chipet fogtam ki, 100MHz-en meg a -200at is birja. -
kokler
aktív tag
válasz
smurfie #4859 üzenetére
Kedves Smurfie!
Ajánlom figyelmedbe a hozzászólásomat, alapul véve a további hozzászólásokna.
Egyébként egy szolgáltató cég türelme soha nem fogyhat el!!!Hozzászólás olvasni...
-
-
csolaca68
tag
válasz
smurfie #2804 üzenetére
Az engem nem zavarna, hogy milyen garancia ketyeg tovább. Én csak egy hibátlan telefont szeretnék ennyi pénzért. A két hetes telefonba biztos nem került semmi, mert tokban hordtam. Miért van az, hogy egyes telefonoknak semmi baja, némelyiket pedig nem lehet harmadjára se kipofozni? Mik azok a gyári paraméterek, mértékegységben meg vannak határozva, ha igen akkor ezeknek a réseknek egyformáknak kell lenniük?( Ön szerint az elfogadható, hogy teljes burkolatcsere után némelyik helyen milliméteres rés van stb.? Megpróbáltam eladni, de sajnos ilyen garanciajeggyel a kutyának sem kell. Mit tenne Ön az én helyembe? Elnézést Sensation tulajdonosoktól, hogy kellemetlenkedtem "náluk".
-
csolaca68
tag
válasz
smurfie #2765 üzenetére
Tudom, ez nem a Desire S fórum, de meg szeretném kérdezni, hogy mi van az én most negyedjére visszaküldött Desire S telómmal. Ha valóban ott dolgozol, meg tudod nézni mik voltak eddig a hibái. Kértem a cseréjét, de ti ezt elutasítjátok. Miért? De úgy látom a Desire S-hez hasonlóan a Sensationok között is sok a hibás készülék. Köszönöm előre is válaszod.
-
Nikk
senior tag
válasz
smurfie #2793 üzenetére
Nagy kár...
Minden esetre a legjobb megoldás az a neoprén féle...
Izé... Sok sensationt kaptatok gariban egyébként? Gondoltam megkérdem, legalább két és fél három évre jó lenne ezt megtartani anélkül, hogy elhullana szegény...
Annyira a szívemhez nőtt szegényke a pár nap alatt...
-
Nikk
senior tag
válasz
smurfie #2769 üzenetére
Én már most likeollak titeket... Amit annó a T-s szerví lenyomott velem... Nah azt hagyjuk... Ti legalább tök szorgalmasan és türelemmel kijavítjátok a telókat, válaszoltok a kérdéseinkre stb... Ilyen jófej szervíze rajtatok kívül talán még a geniusnak van, ami hatamas elismerést érdemel. Ráadásul az oldalatokon mindent nyomon lehet követni és még külön híreztek is... Hatalmas GRATULA több hozzátok hasonló gondolkodásmódú szervízre és leginkább emberre volna szükség...
-
Criton
veterán
válasz
smurfie #2765 üzenetére
Nekem lenne akkor egy gyors kérdésem is.
1.PO-S550 tokot a legtöbb cég miért értékesíti Sensationhöz?
A legtöbb bolt ezt árulja. Információim szerint viszont nem ehhez a telefonhoz készült.2.A telefon dobozában találtam egy "HTC Void" matricát, ha jól írom.
Ennek nem a telefonon kéne lennie? A telefon az Edigitalban lett vásárolva, független. -
F-ECT$
titán
válasz
smurfie #2758 üzenetére
1 rossz élményre 5 jó kell, hogy az eredmény semleges maradjon.
A végeredmény is fontos, de az is, hogy odáig hogyan jut el az ember.
Szóval ahogy olvasom a probléma megoldódott, de messze nem olyan simán, mint ahogy az elvárható lett volna ennyi telefonálás után. Sajnos aki emberekkel foglalkozik, annak hozzá kell szoknia, hogy semmi sem elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest