- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Something_ #7222 üzenetére
hello, nekem ezzel ellentétes a tapasztalatom.. NokiaE7-esem volt ezelőtt, kazetta adapterrel és ez jobb, hangosabb mint a Nokia.. Szóval lehetne ennél még rosszabb is..
-
kchris78
veterán
nekem megfelel jelenleg az aosp ROM hétköznap is, dehogy cserélgetem. Feltettem a hypersensation-t, a következő váltás max az ICS lesz ha kijön valami minden HW elemet támogató stabil verziója. Azelőtt meg egy 2.xxx-es 3.5ös Sense stock ROM volt. Sajna a Sense3.5 nagyon nincs kioptimalizálva de a 3-as se igen. Feláras a HTC igen, de a Samu meg gagyin néz ki (műanyag fíling), nem a Sense motivál(t) a Sensation megvételében. Ha nem lenne most meg, akkor viszont szerintem Galaxy Note lenne a befutó... Nem láttam még élőben de a fotók alapján...
Az egyetlen ami hiányzik a Sense-ből az a dialer. Amúgy minden Sense elem pótolható egyéb 3rd party widgettel. Persze keresgélni kell, kipróbálni.. -
kchris78
veterán
nézz be az xda fórumba, ott vannak életszerűbb példák is. 7végén nem nyomkodom naponta ennél többet, hét közben többet használom. amúgy meg a zte blade re visszatérve használhatnék nokia 3210est is ha csak pár percet használom telefonálásra meg smsre? ne érts félre nem sértésnek szánom de mert keveset használom attól még nem mindegy mit fogok a kezemben.
off: számomra ha itthon vagyok ha kibír egy napot mindegy, úgyis töltöm este. szabin vagy egyéb helyzetben viszont igenis számít hogy pusztán normál teló üzemmódban mit bír, ne rohangáljon az ember töltőért meg 220as csatiért ha nem muszáj.
-
kchris78
veterán
hello,par napja fenn van a hypersensation rom, brutál jó az üzemideje! nem tudom hogy az számít-e hogy ennél akapból a cpu fesz le van véve, vagy nincs sense és az eye-candy widgetek nem hajtják ki a cpu-t (minden bekapcsoléskor..) mert ics-ig a grafikát nem a gpu végzi.. de 36 óra után 35%, 1 óra bekapcsolt képernyővel (web, email 3gn), 20 perc telefon, standby 3gn. Szóval bekem bejött, igaz itt őgy kell kitalálni hogy mire milyen widget, nincs úgy összerakva mint a sense, és nem folynak el az emberek az animációk láttán.,
-
kchris78
veterán
válasz
Something_ #7012 üzenetére
kolléga
. nekem E46-osom van, és nagggyon praktikus hogy még kazettás, adapter rulez, és még ennek is sokkal jobb minősége van mint a transmitternek, az egy hulladék.. Mondjuk nem rossz amikor RDS-en mutatja hogy éppen mit játszik...
Feltettem tegnap a HyperSensation-t, csak nem bírtam ki. És meglepve tapasztaltam hogy bármilyen fapados is legyen, a Cyanogen moddal meg az ADW launcher-el kb hozza azokat a megoldásokat (legalábbis 1 nap alatt amikre volt idő rátalálnom) amiket a "fullos" memóriazabáló Sense3.5 és ISZONYATOSAN gyors, tényleg szifon feeling, sehol egy reccenés látszik a scrollozáson hogy legalább 60fps-el rajzolja ki. Ráadásul egy magyar srác főzi, nem tudom itt van e ezen a forumon köztünk.
Úgyhogy a kérdésem:
Melyek azok az alkalmazások (legyenek akár fizetősek) amikkel a Sense színes szagos widgetjeit helyettesíteni lehet? Köszi előre is! -
kchris78
veterán
XDAn van: G2-re már bebootol az ICS
. Igaz még a touchscreen se működik de ennyi idő alatt
.
-
kchris78
veterán
érdekes lesz hogy lesz e ICS a Sensationön.. Emlékeztek anno a Kaiser-re? Ott azon bukott el valami frissítés hogy nem adott ki valami grafikus drivert a gyártó hogy fusson valami rendesen (talán az akkori új Sense).. Itt is grafikus driver kell mert a GUI is kihasználja (VÉGRE) a grafikus processzort.. Így végre ki lehet fogni a szelet azoknak a vitorlájából akik azzal jönnek hogy akad a felület.. Remélem meg lesz ez a driver. Ja meg a másik. A G. Nexus-on nincs gomb, amit annak lát az ember (alul 3) az nem gomb csak virtual softkey a kijelzőn
. Ja meg a másik: 1280*720p az ICS natív felbontása.. ami 16:9. Ez jól jön a Sensationön mert annak is 16:9-es, ha valamivel kevesebb is a pixelszáma.
-
kchris78
veterán
válasz
Something_ #6009 üzenetére
kici ócó hálózati eszközök újonnan beüzemelve?
-
kchris78
veterán
válasz
Something_ #6007 üzenetére
ez a rádiós mobil átvitel rákfenéje.. mivel a CPE (vagyis a mobil
) vándorol erre arra, hol kevesbb hol több lóg egy cellán, hol kisebb hol nagyobb átviteli igénnyel, NEM tudsz garanciát vállalni az átvitelre, ha a fene fenét eszik is. Vagy, ha kissebb lenne az átvitel mint a vállalt akkor nem felengedni a toronyra, és megőrizni a többinek a sebességét? Ennyi... Ezt kellene elvileg a UPC magasabb díjaiban megfizetni mert ott a "last mile" tervezhető, számolható. Komolyabb felhasználóknál ezért nem fogja leváltani a vezetékest a mobil sose. LTE-ben se a garancia a lényeg hanem hogy akkora sebességet nyújt aminek ha csak egy töredéke jut neked az is több Mbit...
-
kchris78
veterán
válasz
dingo-htc se #5980 üzenetére
azért fanatikus nem vagyok
, de van különbség a mindenféle eszköz által kibocsátott tér között meg a közt amikor azzal ténylegesen energiát akarnak átvinni. E-szmog mentesítésre meg van ilyen tapéta meg minden csak kényelmetlen ha pl a mobil nem működik a lakásban
.
-
kchris78
veterán
válasz
dingo-htc se #5977 üzenetére
nem szeretnék én akkora elektroszmogban élni mint amekkorát egy drótnélküli töltési lehetőség okoz...
-
kchris78
veterán
Ja, mégegy: még valaki nagyon belelovalná magát az Anker 1900mAh-ába az XDA-n csináltak egy tesztet és az is 1700 körül teljesített csakúgy mint az EVO3D akksija. Szóval nem kell mindig hinni a ráírt számoknak... Ha tényleg stimmelne az 1900mAh én is vennék egyet.
-
kchris78
veterán
hú nagyon felpörgött a topic! én egy "régi" 2.08as stock leak ROMot használok, nem túl népszerű de szerintem nagyon király. 3.5ös Sense.
ahhoz hogy ~382MHzről lejjebb menjen a kikapcsolt kijelzős freki 192-re nem kell hekkelt kernel, nekem sem olyan fut, elég csak a SetCPU-ba egy custom konfig fájlt csinálni amiben felsoroltam hogy milyen frekvenciákat lehessen állítani
. Oda felsoroltam egy párat 192MHztől kezdve aztán ennyi.
Más: valaki próbálta a honfitársunk AOSP ROM-ját? Ezzel szemezek nagyon!! DE: kérdés mit veszítek a 3.5-ös Sense kukába dobásával? A frankó levelező program, a tárcsázó, az Emberek alkalmazás az mind mind a Sense része (azzal együtt hogy beteszi képnek a Facebookos képeket a kontaktjaimhoz)?
De lehet csak időkidobás mert úgyis jön nemsokára az Ice Cream Sandwich... Elvileg a 3-as Androidnál a Google nem engedte a gyártó általi customizációt, ez hogy áll a 4es droidnál? Mert ha itt is akkor ezen sem lesz Sense... -
kchris78
veterán
ez nem sok, remekem javul. viszont: mindenkinek ajanlom hogy kapcsolja ki az auto fenyeroallitast es hasznaljon kezi allitast, vagy tegyen fel olyan programot ami ezt megteszi csak hatékonyabban. en 10-15%on hasznalom de este otthon 0%korul is akár, harmadannyi kakaót fogyaszt mint 25%on, nem beszélve a több%ról és a szemem se égeti ki. simán tudok annyit spórolni mintha anker lenne benne.. vagy evo. evo akksit vennéj de drága azért a kis plusszért.. ja, az se mindegy hogy az a 40perc duma gsm vagy wcdma, utóbbi is kb másfélszerannyit fogyaszt, ha jobb a térerő gsmen (elég jó esély van eá hacsak nincs eg 3g-s torony láthatóan az ablakban) akkor meg még nagyobb is lehet a különvség.
spórolni lehet még a setcpuval is, nálam kikapcsolt képernyővel 192MHzen pörög a proci. de et leginkább akkor számít ha csak hagyom magában.
-
kchris78
veterán
hát igen, én is csodálkozom hogy ennyire nyomnak egy 120e fölötti telefont, ezt azért nem sokan engedhetik meg maguknak.. hardver-szoftver-oldalon is ment címoldali reklám egy darabig.. Mindenesetre elismerem, ok legyen egy szériahiba. kelljen emiatt szervizbe vinni, DE: vagy elismerem a hibát és nem sz.rakodom hanem CSERÉLEM azonnal az egészet (jófejség), de az a minimum hogy nem teszek bele ÚJRA egy olyat ami MEGINT porosodik, ha LEHET tudni hogy mi okozza a problémát. ÉS igen, lehet hogy van itt 100 ember akinek semmi gondja és csak páran panaszkodunk a porosodásra de nálunk is úgy van hogy ha vétesz egy hibát akkor 5 ügyeskedés kell hogy 'nullán legyél' (www üzemeltetés, nem józsika honlapja) az ügyfél szemében. Mellesleg autóvisszahívásoknál is hasonló az arány mégsem intézik el egy legyintéssel hogy majd ha kijön a hiba akkor cserélik.. Vagy azonnal vissza kell vinni vagy cserélik a következő szerizkor.
-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
ki milyen ROMot használ? Én megmaradtam a Sense 3.5 Stock 2-esnél, 3.5ös Sense 2.3.5-ös kernel de semmi csicsa, nem kell nekem hogy 1.5-1.8GHzen legyen pörgetve a proci, HD2 sebességénél felhasználói érzésben nem igazán érzem annyival gyorsabbnak a gépet, úgyhogy nem foglalkoztat a téma.. Fogyasztásban viszont ez verhetetlen.
-
kchris78
veterán
a facebookot hogy lehet rávenni hogy kapcsolja össze a kontaktjaimat a meglévőekkel? egyszer megcsinálta de másodszor amikor már én szeretném akkor nem teszi meg
. Valaki ötlet?
-
kchris78
veterán
nem semmi ez a nakedshield
. olyan mintha egy csaj felvesz gatya helyett egy olyan latex-harisnyaszerűséget
-
kchris78
veterán
azért ez valljuk be ez egy picit irreális használat ha a cell standby vitt el 20%-ot az akksiból.. Én arra lennék kíváncsi hogy GSM vagy WCDMA-n volt e a készülék, mennyit volt a képernyő bekapcsolva (nem %-osan hanem abszolút értékben), és milyen fényerőn. Mindenesetre az pozitívum hogy ha KELL készenléti idő mert tudja az ember hogy nem kerül 220V közelbe akkor ha nem kapcsolja be akkor lehet számolni a durván 1%/óra fogyasztással.
-
kchris78
veterán
Porosodas: en preventíven körbevettem szalaggal a kijelzőt. Vagy ez vagy az hogy ezzel teljesen megakadályoztam a por bejutását a kijelző es a belső rész közt, nincs csak Egy porszem bent. Akkor ragasztottam le. Aki mostanában vesz es biztosra akár menni, javaslom. Egyszerűbb mint megválni tőle 1 2 hétre plusz az idő...
-
kchris78
veterán
válasz
scapegt #5317 üzenetére
köszi az infót. ezekszerint nemigen fogtam a difit, a back gombra kilép a progikból a droid, ha meg a home akkor fut háttérben és akkor csukja be ha kell neki memo? eddig nekem az volt az elképzelésem hogy backre az app dönti el hogy kilép e vagy sem, de az a biztos mint pl a dolphinnál hogy van kifejezetten EXIT menüpont, na akkor kilép.
Amúgy tudja valaki a 2.3.5-ös kernel mit hoz a dual-core kezelésben (aminek a támogatása eleddig elvileg csak marketing volt)? Lekapcsolhatóság, etc...
-
kchris78
veterán
válasz
scapegt #5307 üzenetére
lehet.. mindjár jobban szemügyre veszem de a backet kilépésre szokták volt használni így eszébe sem jut az embernek, menüre emléxem arra nem csinált semmit, volt egy refresh opció aztán kész... FB Flow-t próbáltam arra neten is azt írják hogy jobb.
más: ha valakinek van 500Ftja akkor van Dolphin-FireFox sync plugin, VÉGRE megtaláltam az ultimate solution-t.. chrome nem szimpi, és leginkább csak ehhez volt ilyen. Firefox Mobile tudja de az meg még nincs kiforrva.
-
kchris78
veterán
feltettem a stock 2.xx RUU-s 3.5 sense-es ROM-ot, nem vacakolok a főzöttekkel, mindegyik csak a sebességet hajszolja. Tényleg jó. SetCPUről átálltam CPUtunerre sokkal jobb mint az előbbi.
Beépített Facebook kliens tényleg egy nagy vacak, semmi más nincs benne csak a news feed...
Kérdés: melyik progi az ami behozza az A-GPS funkcionalitást hogy ne kelljen mindíg perceket várni egy fix-re?
-
kchris78
veterán
na, kicsit felidgeltem magam, leesett a telefon, de hálistennek nem tört össze a kijelző ellenben a lift talajának a műanyagában valami csúszásgátló smirgliszerű por volt ami jól felhorzsolta a jobb felső sarkát.. ilyenkor nagyon praktikus a unibody kialakítás.. ha nagyon összekaristolgatom akkor veszek egy új hátlapot azt szevasz úgy néz ki mintha új lenne, ez a HD2 esetén egy új házat jelentett..
-
kchris78
veterán
válasz
MerLinh #5265 üzenetére
ezek a kapcsolók megvannak curvefish alkotásában.... de érdekes hogyó pont ezek maradrppak ki, engem a teljes képernyős widgetek illetve a facebook jwllegű appok nem hatnak meg - kicsit az az érzésem van ha sok ilyet teszek ki az akksira nem lenne jo hatással, meg ha már fullscreen akkor elinditom a ra vonarkozo appot...
-
kchris78
veterán
vagy nem a GHzekben kellene versenyezniük hanem pl csíkszélességben, elvileg ha az kisebb akkor kevesebbet fogyaszt a proci, stb..
Van az az 5+1 procis tegra 3 ami tökjó lesz de ott is csak a standby idő lesz frankó mert a kiegészítő proci csak abban fog kizárólagosan üzemelni, egyéb állapotban fut a többi proci ami ugyanúgy fogyaszt (lehet kevesebbet) de használati idő nem fog növekedni (főleg hogy a kijelző is bűnös a nagy fogyasztásban).
-
kchris78
veterán
pontosan. nem értem mi végre megy ez a nagy harc az XDA-n hogy ki mennyire tudja a kernelével/ROMjával felhúzni a procit (1.8GHz). Érzésre ha használja az ember SEMMIT sem számít, az hogy pár tized mp-el lassabban rendereli be az oldalt (ahol valószínű nem az a szűk keresztmetszet) tökmindegy. Főleg hogy így sokkal többet eszik a proci. Inkább azon viaskodnának hogy ki tud hosszabb ideig kitartó ROMot főzni... De ez másodlagos..
-
kchris78
veterán
Én is Bricked kernel de Pyramid3D, 192MHz és 1GHz közt. Képernyő ki állapotban csak 192MHz, standbyban nagyon-nagyon jól teljesít. Használat esetén szerintem ha az ember tényleg a minimális szintre teszi a fényerőt (pl Brightness Profile-al, az auto mód az durván túlvilágít, főleg ha sötétebb van), azzal óriásit lehet megtakarítani. Megvettem a LUX nevű progit, ez jobban konfigurálható automata progi.
Ha vettem marketen egy progit, és uninstallálom akkor utána elérhető marad számomra ingyenesen?
Feltettem ezt a LUXot és nem tudok semmit se telepíteni kézzel, ha a Telepít gombra kattintok akkor nem reagál - van ez a tapjacking védelem állítólag ami véd, és talán ez a program váltja ki. Ti találkoztatok már ezzel?
-
kchris78
veterán
Feltettem új ROM-ot, Pyramid3D, ha nincs sync és csak álldogál a telefon olyan keveset fogyaszt hogy hihetetlen egy 10 óra alatt 6-7%ot ment csak le igaz min/max értéket levettem 128MHz környékére ha sleepben van.. FÉnyerővel lehet még sokat megtakarítani.
Amit nem értek: le lehet friss RIL fájlokat tölteni, ez olyan mint Windows alatt a RADIOROMot használó DLL fájlok? Mert a BOOT menüben a RadioROM verziója nem változott ennek a változtatásával (feltettem a legújabb RILt). Ha így van akkor a RADIOROM az már integrálva van a sima ROMokba?
-
kchris78
veterán
Pyramid 3d romot használ valaki? Nekem mintha működés közben jobban melegedne és jobban is csökken az aksi, szinte szemmel láthatóan.. lehet felteszem az 1.73as stockot és nem kísérletezem, drága már nekem ehhez az időm..
-
kchris78
veterán
ti használjatok pl a HVG Droidos programját? annyi forgalmat general hogy hihetetlen, fokepernyo, cikk elolvasva majd vissza, és újra letölti a főkepernyot.. semmi cache! nem tudom hogy direkt így lett e megírva de ez nonszensz, pár cikk több MB lehet ami egy 500MBos csomaghoz képest is mennyiség... (ha van WiFi akkor nem ezen fogok olvasni hanem tableten vagy notebookon) nagyon adatzabaloak a programok sajna.
-
kchris78
veterán
1.43rol érdemes frissíteni 1.73ra? Vagy van aki custom romot használ? gondolom ha stock rommal uppolom akkor újra kell majd rootolnom.
-
kchris78
veterán
Ez a szétszedés megagáz, hogy hőlégfúvó is kelljen hozzá.. bazzz... nem is értem miért nem rakták egybe az LCD-vel a GG-t, szétszedni még csakcsak szétszedi de ujjlenyomat- és pormentesen hogy szereli össze??? Nekem az E-care-ben kicsit sok ragasztót tettek a keretbe és ez látszott amikor összetörtem a HD2m. Ha ebből indulunk ki hogy nem cserélik kompletten az egészet (mint ott) hanem gányolnak az milyen lehet... Nem véletlenül cserélik ilyen "könnyen".
-
kchris78
veterán
javitsatok ki ha tévedek: A titanium backuppal majdnem mindent lehet menteni. a programok beállításait, etc. de vajon azt is lehet menteni hogy milyen widgeteket húztam fel a home screenjeimre? az is egy nagy előrelépés lenne egy Rom csere esetén.
-
kchris78
veterán
szerintetek akksi/memóriatöbblet miatt érdemes Sense mentes ROMot feltenni? Mennyi akksit eszik a Sense3? Háttérben aki nézi a CPU activityt esetleg, látható ez?
Van program ami jó:
-időjárás widget ami nem csak az aktuális időjárási helyzetet jeleníti meg
-task killer..
nekem van leginkább utóbbira tippem de mi az ami valakinek bevált? -
kchris78
veterán
ja, engem főleg nem fog meg ez a Beats mivel Bluetooth headsetet használok.. Nagyon kíváncsi leszek az árára. Amúgy olvastam hogy a "sima" sensation is a legjobb minőségű A/D kopnvertere van csak egy megfelelő minőségű headset kell hozzá.
-
kchris78
veterán
ha valaki sokat gépel:
http://hipershop.hu/spd/HS301242/Bluetooth_billentyuzet_Apple_iPhone_3_3GS_4_fe#page_artdet_tabs
egy ilyen poén lehet -
kchris78
veterán
na ez az amit utálok a droidban: tegnap este az EDGE-et bekapcsolva felejtettem, ma reggelre a mai forgalom 6.x MB. A market se indulna el úgy ki volt kapcsolva a háttérben adatot forgalmazás opció.. Semmilyen alkalmazás nem futott ami úgy gondolom hogy forgalmazna adatot.. hihetetlen. Ebből muszáj lesz droidwall.. Egyszerűen másképp nincs kontrollja az embernek a saját telefonja felett hogy az mit csinál..
-
-
kchris78
veterán
nem, nem megy, az azért túl szép lenne
. de setprofiles meg droidostats fut. nem szeretem ha önállóan forgalmazgatnak programok... alapvetően minden program kézi frissítésre van véve MÉGIS van forgalom ha becsekkolom azt hogy a programok forgalmazhatnak adatot (ami ugye a marketnek kell). persze droidwall meg minden de én vírusirtó helyett is inkább áttértem ubuntura
.
-
kchris78
veterán
melyik az a bizonyos főzött ROM? Eleddig amiket én néztem azok OC démonnal arra mentek rá hogy akár 1.5-1.8ig is túlhúzza a procit.. Szerintem ez nem a fogyasztás javítása irányába mutat.. Én a stockra nyomtam egy SetCPU-t így készenlétben 1%/óra alatt van. Ha meg be van kapcsolva a kijelző akkor meg nem annyira a CPU számít szerintem hanem hogy milyen fényerő az aktív.
-
kchris78
veterán
szerintem nem a jóöreg G-s wifire gondolt hanem vannak mindenféle turbosítási megoldások, utána lehet olvasni, van ami 300mbitet visz át egyedi kódolással, és MIMO felépítéssel (így csinál a pannon hipernet is 42mbitet a 21ből). pont-pont wifinél durva sebességet lehet csinálni... és olcsó. spéci gigabites mikrós eszköz nem ebben az árfekvésben kezdődik. ethernet/optika felejtős.. árokásás brutáldrága.
-
kchris78
veterán
válasz
Dr.Anonymus #4409 üzenetére
nincs valami jó task switcher progi?
meg egy ssh kliens ahol vannak NYILAK...
-
kchris78
veterán
pontosan, az Emberek, az hogy van ott olyan fül ahol nemcsak a névjegyét látom hanem az összes vele történt kommunikációt (emailek, mikor hívtam, mikor hívott, esetleg facebook)..
már sokat gondoltam arra hogy meg kell fordítani a gondolkodásmódot ennek köszönhetően: nem a telefon appba megyek ha akarok valakivel valamit csinálni hanem előhívom az "emberek"-ből és kijelölöm hogy SMS/Email/hívás, mit akarok... Ez is a HTC Sense.
Érdekes amúgy hogy flame-el mennyit hízott egy éjszaka a topic, de ha valami szakmaibb kérdés kerül elő akkor már nem pörög annyira...
-
kchris78
veterán
nekem is megjelent az első porszem.. úgyhogy ragasztószalagozram én is.. latom hol van a muanyag tokkal a gg illesztes.. erthetetlen miert nem raktak oda valami gumit, a rideg muanyag+uvegnel ki az a zseni aki nem gondolt arra hogy nem megy be a por.. feliratozoszalaggal amenyire lehetett korbementem, osszerakva nem latszik a szalag. mas szalagot nem javaslok ez eleg vekony es eleg jol tapad. remelem ez blokkol, szetszedest nem gatolja, sokszor ugyse tettem.
-
-
kchris78
veterán
VPN nektek működik rendesen? Én ha csatlakozom akkor semmilyen netes program nem megy mintha nem is lenne net...
-
kchris78
veterán
stock rom, setcpu: megvan az első mérés, 9 óra üzem, GSM, semmi frissítés, 5%-ot esett a töltöttség azaz 1% alatt volt óránként (9 SMS jött ez idő alatt). Ez már elég jó, HD2 sem volt jobb a legjobb ROMokkal. Ezzel meg vagyok elégedve
.
-
kchris78
veterán
van valami program ami a 2 mag terhelését _külön_ mutatja?
-
kchris78
veterán
az a baj hogy hiába rootolom akkor sem egyszerű tisztességes backupot csinálni... nem úgy megy azért mint a symbiannál hogy OVI-val backup, frissítés, backup vissza.. igaz vannak progik mint a titanium backup de a siker nem 100%-os. Home screen beállításokat, levelező fiókokat menti már a Titanium?
Gmail levelező helyett érdemesebb a HTC-s levelezőt használni, szerintem sokkal szofisztikáltab...
-
kchris78
veterán
bevallom en partneroztam, de muszaj volt mert bevettek a nokia e7esem olyan aron ami nagyon rendben volt, es igy nem kellett aprohirdetoznom.
smurfie: ha elojon a porosodas akkor mondhatom nekik azt hogy ti mint hivatalos htc adtok szakvelemenyt hogy kijelzocsere kell adott esetben ha eroteljesebben kell fellepni? (hamar azsiai cuccot hoznak be odafigyelhetnenek hogy HD2 minosege legyen amivel nem voltak gondok)
mas: ha adatatvitelt a lehuzhato gyorsmenuben letiltjatok azzhal nem allat a telefon gsmre 3grol!!! ezt olvastam itta forumban.. csak eltunik hogy 3g/edge/gprs van-e hasznalatban. a gsmre atallast a belso menuben kell atallitani gsm onlyra. csak igy lehet hosszabb keszenleti idot kipreselni.
van a 2g 3g widget.
kijelzofenyerovel is sokat lehet nyerni, max 20% ha arnyekos helyen van az ember. nekem 41.5 ora keszenlet, 4 ora kepernyo bekapcs, 15%.
-
-
kchris78
veterán
hogy lehet a kepernyozarat kikapcsolni? foloslegesnek tartomca gyurut huzigalni, veletlenul nem kapcsolom be.
-
kchris78
veterán
tudom én írtam de tegnap este 22 körül még 75% on állt a gép most meg 47%, ez azért nekem terero ide vagy oda sok.. 2g mode, semmi automatikus sync.. szerintetek?
-
kchris78
veterán
battery monitor widget jol mukodik sensation alatt? erdekes lenne ha kikapcsolt screennel is 100mA lenne a fogyasztás..
-
kchris78
veterán
hogy lehet megtudni hogy mikor gyártották a telefont?
HD2-Nokia E7-Sensation
). Remélem úgy beválik mint a HD2! Egyenlőre úgy gondolom nem fogom az 1.4xes stock romot cserélgetni (azóta asszony lett a háznál
), de azért egy setcpu-t feltennék hozzá.. Meg lehet rootolni egyszerűen? (láttam supercid/stb közben lehet permrootolni..)
Az akksi fogyasztással kapcsolatban amiket olvastam teljesen más ha valaki teljesen minimális fényerőn olvas vagy ha valaki kicsit feljebb... Térerőtől is nagyon függ hogy kinél egy éjszaka hány%-ot fogyaszt, barátnőmnél merülget (pedig ott sem gáz a térerő), otthon 2cm rálátással az antennára teljesen minimális a fogyás. Szóval nem lehet igazán objektíven így összehasonlítani a telefonokat..
Csomó alkalmazás ami reklámmal "szemeteli" a képernyőt, droidwallet ezt megoldja?
Van valami olyan SSH program aminél van NYÍL gomb? Feltettem a legnépszerűbb SSH klienst de ott a trackpadre hagyatkozik, ami se a HD2n se itt nincs.
-
kchris78
veterán
akkor lecci szedd le a hatlapot parszor valami jo kis poros szobaban hogy tenyleg stimmelnek e az illesztesek nalad
. Na jo csak viccelek
.
En nagyon vacillalok es ez az ami visszatart hogy nehogy kifogjak egy fos darabot. HD2vel anno semmi ilyen gond nem volt mondjuk ott az erintolap es az LCD ossze volt ragasztva, es en tortem ossze szoval mind2 cseres lett azonnal. Itt ez nem feltetlenul allna fenn, de inkabb vigyaznek a telora. -
kchris78
veterán
válasz
scapegt #4102 üzenetére
az a baj hogy a tisztítás csak megint pár hétre oldja meg a problémát
. szerintem. bár nagyon nem mindegy hogy hordja az ember: zsebben én olyan telefont is láttam porosodni amivel kapcsolatban soha nem jött elő ilyen probléma. bár ha fórumokon itt ennyien írják - kizártnak tartom hogy mindenki zsebben hordaná és menne tele zsebpiszokkal...
-
kchris78
veterán
nemcsak ez miatt fogyaszt többet (wifi max 100mW 3G 2W!!), hanem a modulációs eljárás (amikor a digitális jelből az azt hordozó analóg rádiós jelet formál a gép) során elfogyasztott energia is jóval kevesebb WifI/GSM során. Ezért van az hogy GSM módban is jóval kevesebbet fogyaszt a telefon standby/beszéd esetén GSM akár másfélszer annyit bír mint 3G-ben.
más: nokia jellegű profilkapcsoló van? CellaID alapú?
más2: porosodás létező probléma akik mostanában vettek telefont?
-
kchris78
veterán
antennával kapcsolatban: nem is értem ezek csak városi használatra tervezett telefonok? ha városban ennyire érezhető a térerőcsökkenés tapizásra akkor vidéken/falun ahol nem annyira kiugró a térerő akkor ott hogyan használható?
-
kchris78
veterán
porosodással kapcsolatban valaki...?
-
kchris78
veterán
igazad van, észak USA-t érdemes megnézni, én idén ejtettem meg (keleti part) és ha nem is élne ott az ember de érdemes ellátogatni a főbb helyekre, úgy már másképp nézel egy amcsi filmet hogy már volt ott az ember
(minden filmben pl NYC-ből elég sokszor ugyanaz a helyszín..). Annyira sok pénz nem kell hozzá, repjegyet akcióba, szállás annyira nem húzós ha nincsen az embernek extra igénye, kaja meg mint itthon (és itthon is enne az ember ugyanazon idő alatt).
-
kchris78
veterán
igen mert driodnál az az alapkoncepció hogy ne legyen kilépés hanem csak háttérbe helyezés és a taskmanager lőjön ki taskot ha betelt a memó.. alapvetően nem rossz elgondolás csak ahhoz olyan programok kellenek amik nem esznek CPUt háttérben (legalábbis ha háttérben nincs dolguk), illetve ma már annyira gyorsak lettek a telefonok hogy nincs igazából erre szükség.
-
-
kchris78
veterán
amúgy annyira rápörögtem már én is erre a telefonra hogyha nem lenne a QWERTY nálam egy must have akkor cserélnék én is erre.. céges előfizumnál (legalábbis az én számom esetében) már úgyis kipörgött a 2 év..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Trollok komolyan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Medence topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest