- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
ScrapUnit #36263 üzenetére
Használtan vettem a telefont, kb. egy hónapja. Sajnos átvertek vele, mivel már akkor sem ment a vibramotor illetve az USB port is ki volt kopva. Mondom ez még belefér, majd megcsináltatom. Aztán elmentem sátorozni és azt vettem észre, hogy elkezdett kiemelkedni az üveglap a telefon elejéből. Ezután a töltést már nem vette, és több mm-es rés keletkezett a telefon háza és az üveglap között (kép), vagyis elkezdett felpuffadni az akksi. Mivel garancialapot nem kaptam, így lekérdeztem a hTC-nél, hátha még garanciális. Azt mondták, hogy július 30-ig az, viszont náluk azt mutatja a gép, hogy nyitották a bootloaderét a telefonnak. Én viszont tisztán emlékszem, hogy zárva volt, mikor megvettem. Mivel én a dobozról diktáltam be az IMEI-t, lehet, hogy nem a telefon dobozát kaptam meg, vagy már volt alaplap cserélve a telefonban. Viszont ha volt, akkor nem garanciában, ami ugyanúgy megvonja gondolom.
Szóval ez a rövid sztori, kíváncsi vagyok, hogy mit mond a szervíz, de eddig se sok esélyt láttam arra, hogy megcsinálják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Haditechnika, harcászat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest