-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36857 üzenetére
és (#36858) zsotesz81 és (#36859) darál0w: Köszi, akkor létezik ilyen.
Nekem is a "hibás" szenzorom van, viszont itt ugye lilul. Valamit hallottam anno, hogy a hTC ezt garancián kívül is cseréli. Ez valóban így van, vagy csak Amerikában?
-
ferob
őstag
válasz
adamkaaaaaaa #36845 üzenetére
Mivel mondtam rá megoldást, még privátban is a kérdésed alapján, de egyszer sem reagáltál konkrétan arra semmit, ezért nem, így nem tudod.
-
ferob
őstag
válasz
adamkaaaaaaa #36842 üzenetére
Mivel a Plus verziót tetted fel, ezért az még kettővel régebbi, de mivel aki készíti nem törli a gyári frissítés felajánlását okozó összetevőket, ezért fel is ajánlja az OTA frissítést, ami custom ROM-on, custom recovery-vel soha nem is fog felmenni.
Az a frissítés, amit látsz, az első körös Stagefright frissítés, ez után van még egy, ami a második körös, így a legutolsó verzió a 6.04.1700.10 (LMY47O.H10).
Ha a legfrissebbet akarod, akkor vagy másik GPE ROM-ot kell felraknod, vagy egyből a gyári verziót mentésből vagy RUU-val, ha a készüléked S-OFF.
Amennyiben a gyári GPE a cél, akkor szólj és segítek.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36842 üzenetére
Tedd fel a ROMot, de ne frissítsd! Majd jön a készítőtől update, majd azt fogod tudni felrakni.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36840 üzenetére
Nyitott bootloaderrel nem nagyon szokott menni a frissítés...
Egyébként biztos, hogy a legfrissebbet szedted le?
Vagy most kapta meg a GPE a stagefright update-et? Valakinek valami infó erről?
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36837 üzenetére
Nem vágom pontosan, hogy az ambient display melyik funckió (nekem Sense 7 van fönn), de szerintem "Környezeti kijelző" néven fut a Beállítások -> Kijelző/Megjelenítés (megint nem tudom, milyen néven van GPE ROMon) menüpont alatt.
A lényeg, hogy ezt ki kell kapcsolnod, különben lassabban fog a telefon ébredni, ha megnyomod a bekapcs. gombot.
-
szezso15
addikt
válasz
adamkaaaaaaa #36834 üzenetére
Verizon-os M7-re van.
Ezt tedd fel: [link]
-
enginev3.0
félisten
válasz
adamkaaaaaaa #36834 üzenetére
Olyan nincs hogy egy rom nem támogat egy szolgáltatót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest