- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Sziasztok!
2014.júl. óta van egy edigitalban vásárolt (2 éves gyári garanciával rendelkező) HTC ONE M7 Dual SIM-es (802w) telefonom. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, viszont az utóbbi időben elkezdett "vacakolni".
1. Tudom, nem egy mai csirke már de akkor sem értem, hogy miért kezdett el a felső hangszórója halkulni? Már utcán alig hallom akivel beszélek, pedig csutkán fel van tolva a hangerő. Eléggé észre lehet venni a dolgot, amikor pl. youtube-ot nézek fektetve és egyikszer az egyik, majd utána a másik hangszóró rácsot takarom le hüvelykujjal. Ez vajon garanciában orvosolható?
2. Azt is az utóbbi időben kezdte el csinálni, hogy ~15-20%-ig "normálisan" merül majd onnan hirtelen, egyik pillanatról a másikra. Volt olyan hogy 15%-on állt, már épp át is váltott energiatakarékos módra, jött egy bejövő hívás, kicsörgött de felvenni már nem tudtam, mert lemerült. Ez vajon garanciában orvosolható még? Vagy akksira csak 1 év gar. van
Ha garira kerül a sor, elég csak telefonon bejelentenem nekik és leadom valahol?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mozilla Thunderbird
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest