Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kocsó

aktív tag

Sziasztok!

2014.júl. óta van egy edigitalban vásárolt (2 éves gyári garanciával rendelkező) HTC ONE M7 Dual SIM-es (802w) telefonom. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve, viszont az utóbbi időben elkezdett "vacakolni".
    1. Tudom, nem egy mai csirke már de akkor sem értem, hogy miért kezdett el a felső hangszórója halkulni? Már utcán alig hallom akivel beszélek, pedig csutkán fel van tolva a hangerő. Eléggé észre lehet venni a dolgot, amikor pl. youtube-ot nézek fektetve és egyikszer az egyik, majd utána a másik hangszóró rácsot takarom le hüvelykujjal. Ez vajon garanciában orvosolható?
    2. Azt is az utóbbi időben kezdte el csinálni, hogy ~15-20%-ig "normálisan" merül majd onnan hirtelen, egyik pillanatról a másikra. Volt olyan hogy 15%-on állt, már épp át is váltott energiatakarékos módra, jött egy bejövő hívás, kicsörgött de felvenni már nem tudtam, mert lemerült. Ez vajon garanciában orvosolható még? Vagy akksira csak 1 év gar. van :F
    Ha garira kerül a sor, elég csak telefonon bejelentenem nekik és leadom valahol?
    Előre is köszi a választ!

:R :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák