- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
Sziasztok,
en csak most regisztraltam ide, nekem is HTC One van + sok hulyeseg van irva a cegrol. Kinaban dolgozom a HTC egyik beszallitojanal itt keszulnek pl memoria modulok.
Irtatok, hogy nem ertitek miert nem kerul tobb gyartasra. Penz penz penz!!
1 - ilyen adatok mellett - meg egyebkent csomo kifizetetlen tartozasa van a HTC-nek - senki sem hitelez szivesen, bank sem meg beszallito sem.
2 - a konkurencia jobban fizet, es teljesen lefoglalja a beszallitoi kapacitasokat. Nyilvan szandekosan, mert nekik eleg nagy kapacitasuk van sajat maguknak is gyartani, de meg is hasznalnak minket is pl.Ha rajtunk mulna, kb havi 190 millio HTC one ba kepes anyagot tudnank szallitani, de a rendelesuk havi 800.000 egyseg! Szerintem valahol ez lehet a gyartasi szintjuk is, kb 800.000 One keszul havonta. Ez a contract junius vegeig szol, es ugy tudom emelnek juliustol tolunk 1 millio / honapra. Azaz 6 millio telefont gyartanak le majd juli-december kozott. Ez kb 10 millio egesz evben!
Samsungnak gyartunk nem S szeriaba kb. 12 millio egyseget / honap.
A samsungrol az hirlik, hogy csak itt, a belfoldi piacon eladtak 3 het alatt 2 millio S4-est. De ok lokik a 8 millio db s4 es telefont/honap. Olyan kapacitasuk van, hogy az hihetetlen. 40 milliot tudnanak csinalni 1 honapban. Ez a nem mindegy.A HTC pedig 10 milliot fog gyartani 12 honap alatt. Nem tud labdaba rugni a Samsung mellett, mar soha nem fog felkapaszkodni, de szerintem folyamatosan jelen lesznek 1-2 tipussal mert nagyon jo cuccok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest