Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz Begi #2840 üzenetére

Én mostani generációs snapdragont várok bele, 1.2-1.5 GHz -est, szerintem felesleges aggódni hogy kevés lesz a proci, használat közben nem fogod észrevenni hogy lassabb lenne mint a nagy testvér (így is kb 1.5-2* olyan gyors mint az sgs2 procija ), egy program megnyitasahoz egy magot használ, a másik az jó a hatterfolyamatoknak, szóval a négy mag szvsz felesleges egy mobilba, a felületet pedig a GPU gyorsítja

még egy egymagos is lehet igen gyors (lásd nexus s jb ), a lényeg inkább az optimalizacio

a One -ba is elég lenne a ketmagos, csak ugye full extrás kellett hogy legyen

nekem ez az. m4 jobban bejön mint a One, picit biztos olcsóbb lesz (20-30%-kal), tetszik a kompaktabb méret is

a kamera pedig inkább való ebbe, a zaszloshajoba jobbat kellett volna, szóval jobban passzol bele ez a 4mpixel ultrapixel a gyengébb modelbe

meretileg pedig a galaxy s1 lesz kb, talán egy kicsit keskenyebb és vékonyabb erzetre, ugye van egy markáns kromkeret a jó öreg sgs-en

egy ilyen m4-re szívesen lecserelnem...

a One az kicsit nagy, nem kell nekem kis tablagep a zsebembe, viszont egy kicsinyített változata, az pont jó lenne!

Új hozzászólás Aktív témák