-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windd
csendes tag
Az utóhang akkor hallható ha csend van, vagy ha lejátszott hang után füledhez rakod azonnal a telefon alsó hangszóróját, és várni is kell kb. 2mp-et! Szerintem a jelenség akkor jött elő amikor az első bekapcsolása után 1 nappal frissített a droid, csak ebben nem vagyok biztos, lehet előtte is ilyen volt csak most hallottam meg! Azt kellene tudnom hogy softwares vagy hardwares-e a hiba, és hogy hiba-e egyáltalán, mert mèg a 3 munkanapon belül vagyok a vásárlástól számítva ! Cserét kerjek-e?
Ui.: valami 240 mb-os volt a frissítésKiegészítés: JAH az kimaradt hogy akkor is csinálja az utóhangot ha néma módban van és lenne hang! Ilyenkor nyilván nem szólal meg maga a hang pl. a menü navigációs hagja, viszont az utóhang az igen ugyebár kèsleltetve! Ha nagyon hülyén fogalmaztam elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest