- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
stilo18 #1363 üzenetére
Ameddig elküldik a szervizbe a telefont nekem várnom kell, vagy ilyenkor a HTC ad valami cserekészüléket?
Vagy ez akkor most itthon ugyan úgy működik mint az Apple részén? Anno volt egy 4S telefonom, gond volt vele és a StarKing mint hivatalos szerviz sem nyúlhatott bele, visszaküldték az Apple-nek és kaptam egy új telefont.Mindenképpen kártyafüggetlenül szeretném beszerezni.
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nem szeretnék semmit sem elindítani, májusban szeretnék telefont venni, eddig az iPhone 5-t néztem ki, de mióta ennek a telefonnak a tesztjét elolvastam, egy kicsit e felé hajlok. A kamera minősége az ami itt egy kicsit zavar meg a szerviz (garancia tudom van, de sokan írtak, hogy ezt a telefont hogyan javítják meg stb.. )
Van köztetek olyan aki apple-ről váltott erre a telefonra? Mind a két telefon megfelelne az igényeimnek.
Mennyire sérül a külseje? -
Criton
veterán
válasz
Napfénysüti #120 üzenetére
feketében kell megvenni
-
Criton
veterán
Ha jól veszem ki, akkor a HTC most megmutatta, hogy a megapixel háború egy nagy hülyeség. Minden gyártó jön, hogy 8 meg nem tudom mennyi giga megapixel, de a htc most megmutatta, hogy a 4megapixel-el is lehet jó képet csinálni. Nem vagyok nagy android fun, de ez a készülék megfogott, nem kicsit. i5 képekhez hasonlítva ez szerintem szebbeket csinál...semmi baja a kamerájának
a sebessége a telefonnak 5* na és a külső
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest