- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Ameddig elküldik a szervizbe a telefont nekem várnom kell, vagy ilyenkor a HTC ad valami cserekészüléket?
Vagy ez akkor most itthon ugyan úgy működik mint az Apple részén? Anno volt egy 4S telefonom, gond volt vele és a StarKing mint hivatalos szerviz sem nyúlhatott bele, visszaküldték az Apple-nek és kaptam egy új telefont.Mindenképpen kártyafüggetlenül szeretném beszerezni.
-
Criton
veterán
Sziasztok!
Nem szeretnék semmit sem elindítani, májusban szeretnék telefont venni, eddig az iPhone 5-t néztem ki, de mióta ennek a telefonnak a tesztjét elolvastam, egy kicsit e felé hajlok. A kamera minősége az ami itt egy kicsit zavar meg a szerviz (garancia tudom van, de sokan írtak, hogy ezt a telefont hogyan javítják meg stb.. )
Van köztetek olyan aki apple-ről váltott erre a telefonra? Mind a két telefon megfelelne az igényeimnek.
Mennyire sérül a külseje? -
Criton
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
feketében kell megvenni

-
Criton
veterán
Ha jól veszem ki, akkor a HTC most megmutatta, hogy a megapixel háború egy nagy hülyeség. Minden gyártó jön, hogy 8 meg nem tudom mennyi giga megapixel, de a htc most megmutatta, hogy a 4megapixel-el is lehet jó képet csinálni. Nem vagyok nagy android fun, de ez a készülék megfogott, nem kicsit. i5 képekhez hasonlítva ez szerintem szebbeket csinál...semmi baja a kamerájának
a sebessége a telefonnak 5* na és a külső 
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

a sebessége a telefonnak 5* na és a külső