- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bar1
aktív tag
Köszi, kikapcsoltam, de ugy nem nyitja meg a Google-terkepet. Ha nettel vettem igenybe, elöször nem volt pontos a jel, majd utana teljesen (ez akkor a mühold miatt lehetett, gondolom).
Ha csak önmagaban a Hely-nel beallitottam, hogy csak GPS-es helylekeres, akkor neha megjelent a muholdikon, de a fökernyon nem jelent meg, hogy Budapest. Egy ido utan eltünik a müholdjel, ez mit jelent? Nem kellene allandoan kijeleznie?Van valami mas, ahol meg ki lehetne probalni a GPS-müködeset vagy azt, hogy jol latja -e a müholdakat segedprogramok nelkül?
-
Bar1
aktív tag
Kissé rosszul fogalmaztam. A "szélzaj" onnan eredhet, hogy a normálisnál halkabban veszi fel a hangokat, így túlzottan fel kell hangosítani visszahallgatásnál, emiatt léphet fel ez a jelenség. Idegen zenét stb. hangosan és zajmentesen lejátssza, ezzel nincs gond. Viszont a saját videó, diktafon halk, azokat jól fel kell hangosítani, valamikor csak hangerőskála vége felé lesz normálisan hallható a felvett szöveg.
Lehet, hogy a hangérzékelője gyenge/rossz? (A készülék új, független,nyugat-európai modell, kb. 2 hónapja gyártottták). Vagy szoftveresen/frisstéssel ez javítható? -
Bar1
aktív tag
Köszönöm! 1.32-es sw van még rajta(azaz nem lett frissítve), de ezen csak nem múlhat. Kipróbáltam a rádiót, jó vételnél a hangszüneteknél nem hallható zaj. Viszont nemcsak videónál, hanem a diktafonnál is, teljes csend mellett is ugyanúgy jelen van a szélzaj. Ősrégi telefonoknál sem volt ilyen. Van valami beállítás/zajszűrés ennek kiküszöbölésére? Vagy hardweresen lehet valami baj a felvevőegységgel?
-
Ubi
tag
Letöröltem egy MP3 kereső és letöltő app-ot. Remélem ez volt a ludas. Ezen kívül csak egy office alkalmazás és a mybackup van fent. De ezek már az előző telefonokon is rajta voltak.
Én is rákerestem már, hogy mi lehet ami felugrik. A telefon nem rootolt, amíg van rá gari nem bántom. -
-
Ubi
tag
Szia!
Hogy van ez a töltés dolog?
1. Telefon kikapcs és töltőre rak.
2. Hangerő +- és bekapcs gomb egyszerre nyomvatart.
3. Mindhárom gomb nyomvatart kb. 2 percig? ( ha így csinálom, folyamatosan újraindul a telefon és mindig a bootloader menüben. Ha több mint 2 percig így csinálom, akkor is ezt csinálja) Mikor felengedem a gombokat újraindul, és az óra és dátum alapra áll, de a töltés nem változik.
3/2. Csak a bekapcs gombot tartom nyomva. (Ebben az esetben rögtön újraindul, és nem változik semmi)
Az a baj, hogy mikor töltöm, max 710mA -el tölt. De van mikor csak 80mA. -
Loboda
senior tag
Valami oknál fogva nem tudott az ember regisztrálni a htcdev-re, én átvettem a gépét TeamViewerrel, beléptettem bootloaderbe, kimásoltam a tokkent, a saját gépemen beléptem a htcdev-re lekértem a bint, elküldtem az embernek, majd távolról kiadtam a nyitási parancsot.
Természetesen a saját telefonnak kell kézbe lenni hozzá, a gazda tudtával!
De nem kell online kapcsolatba lenni a HTC-vel a folyamat alatt. -
Loboda
senior tag
Lehet ezt sokféle kép értelmezni , magyarázni, a lényeg hogy ha lekéred a bin-t, a HTC elutasíthatja az esetleges garanciális javítást, ezt jó ha mindenki tudja mielőtt neki áll nyitni!
Szervizbe küldeni természetesen helyre állított bootloaderrel (de ezt nem mindig lehet megoldani) kell küldeni a készüléket, akkor nagyobb az esély a javításra.
Ez a bootloader nyitás, gari vesztés már évek óta téma a HTC-k esetében, van akinek gond nélkül javították, és volt akinek visszadobták a készüléket!
-
HUTCHDB
nagyúr
Ebben igazad lehet.
Egyrészt vannak olyan esetek, amelyekre nem lehet kihatással a root, de ha nagyon akarják arra is ráfoghatják, hogy te okoztad pl. a kijelző sárgulását, mert fűtötted valami root-os programmal, vagy főzött rommal a telefont.
Egyébként nem is tudom mit lehetne csinálni, ha visszadobnák a készüléket, valami hasonlóra hivatkozással?
Menjek pereskedni?
Szerintem elbuknám. -
Loboda
senior tag
És mikor kapod meg a bin fájlt?
Ahhoz hogy megkapd, először el kell fogadnod a korlátozott garanciás feltételüket, ha elfogadtad (és ezzel lemondasz a gariról) küldik a bin fájlt, és rögtön megy is a bejegyzés a telefonod adatai közé!
Aztán hogy te felhasználod e a nyitó fájlt vagy sem, az már nem érdekli őket!Az már egy más dolog, hogy vannak esetek amikor nem foglalkoznak azzal hogy lekérted a nyitást, mégis megjavítják garanciába, de hogy ez mitől függ, csak a HTC tudja!
-
ffodi
veterán
-
-
potyi23
senior tag
koszonom szepen a hosszu,es ertheto valaszt.igazan ezekre voltam kivancsi.hallottam enis,hogy elegge lehuztak szegenyt.igazabol telefonon nem szoktam jatszani,sot elegge messze all tolem,hogy telefonnal nyomjak egy fpst ,vagy akar autos jatekot.Szoval inkabb a megbizhatosag,es a tartossag a fo szempont.A jelenlegi desire meg ugynezki siman kibirja ezt az evet,es vele egyutt akar enis
.de mar jovo evtol biztosan valtani akarnak,azert is erdeklodtem a 10 irant.ha megis meg ebben az evben valami vegett lekellene cserelnem,akkor nyugodt szivvel valaszthatom a 9 est ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest