-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
válasz
MerLinh #4303 üzenetére
Ez nem igaz, a doze bizonyos időközönként összegyűjti az addig beérkezett notification-öket és megkapod őket, csak maximum időben csúszással (nem ismerem pontosan a működési paramétereket).
Szóval kapsz értesítést akkor is, ha éppen aktív a doze mód, nem véletlenül van korlátozva a kivételek száma. Alapértelmezetten mindig aktív a doze és jönnek is az értesítések. Ezért nem nagyon tudom, hogy mit nyer az, aki betesz kivételeket, de pl. kivétel alapból az updater, a messages és a google play services, ezek nem is módosíthatók, így sms-t biztosan kapsz delay nélkül is -
no more
veterán
válasz
MerLinh #3594 üzenetére
+1 ez egy 100% iphone 6 klón.... Kizárt, hogy igaz legyen, bár, az M9-nél is bejöttek ezek a leak fotók. Nagyon szomorú dolog lenne... HTC Boomsound nélkül, mint a sör a hab nélkül. És valahogy az egész nem illik bele a HTC design világába.
Az iphone 6 amúgy is undorítóan néz ki. Mint egy bazári 20ezres kínai tucattelefon, HTC-s antenna csíkokkal. Olyan igénytelen hátlapot még a Samsung sem csinált soha.
-
feenty
aktív tag
válasz
MerLinh #2693 üzenetére
Persze, érthető.
Én is várom már a hivatalost, mert most egy kiszivárogtatott 5.1-et használok a vele kijött firmware frissítéssel, de ebből sajna úgy tűnik, hogy kimaradt a kamera javítása, míg a most a dev edition-ökre csorgó már hivatalos 5.1-hez tartozó firmwareben már benne van.
Na ez igy visszaolvasva kicsit kuszának hangzik, telórol lusta vagyok ujra írni...azért remélem érthető valamennyire
-
-
hito
nagyúr
válasz
MerLinh #2639 üzenetére
Ez már rég nem igaz. Nagyon sok készüléknél megcsinálták már az egész használható digitális zoomot. Itt egy példa, csak hogy a Pureview féle veszteségmentes zoomot ne is említsem.
Persze vannak gyártók, akik tojnak rá és igénytelen módon még a kockásodó digitális zoommal "égetik" magukat, mint pl. a Sony. Reméltem, hogy a HTC nem tartozik ide. A 4k felvétel alatt azért lehet valamennyit zoomolni, de leginkább 1080p-ben videózok és ott nincs ilyen lehetőség, csak az ősrégi kockásodó digitzoom.
-
-
Tiger.
nagyúr
-
Rixman
tag
válasz
MerLinh #1946 üzenetére
Szia!
A nagyítóval keresd, a gyártók között én sem találtam.
Üdv.
UI: Múlt pénteken direkt rákérdeztem a Westend bejáratánál lévő T-nél, hogy tényleg nem fogják forgalmazni? Azt válaszolta, hogy egyáltalán nem fognak HTC-t forgalmazni, minőségbeli problémák miatt illetve a botrányos szervíz miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen program, ami...?
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest