- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #5286 üzenetére
akkor a recovery verziószáma nem stimmel. leggyorsabb megoldás, ha csinálsz netet és letöltöd a rom managert. rom managerben installálod a clockworkmod recoveryt, majd rom managerből indítod újra a telefont recovery módban. utána már mennie kell.
remélem érthető volt...
-
mandju
senior tag
Tehát, nyitsz egy total commandert, belépsz az androis-sdk-windows könyvtárba, majd a platform-toolsba.
nyomsz egy cmd parancsot és elindul az adb
ebben az ablakban kiadsz egy adb shell parancsot és már kezdődhet is a móka!
arra ügyelni kell, hogy az adb indításakor a telefon csatlakoztatva legyen a géphez charge only módban.
-
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #5278 üzenetére
1. csináld meg a particionálást recoveryből először ext2 majd azt konvertáld ext3-ra (1 Gb-ot, a maradék meg FAT, vigyázz, mert minden adatod töröl!)
2. kártyaolvasóval másold a kártyára a zippeket (blayo 0.8, majd blayo 0.8.4, majd a wifi patch)
3. indítás recoveryben, flash zip --- >> szépen sorrendben... először 0.8, majd 0.8.4, majd a wifi patch
4. indítsd újra a telefont, várd meg, míg teljesen feláll a rendszer. semmilyen programot ne telepíts!
5. dugd rá a telefont a számítógépre, válaszd a csak töltés menüpontot.
6. indíts el az adb-t
7. adb shell
8. aktiváld a scriptet --- >> én speciel a2sd-t használok, mert jobban bevált, mint a data2ext
9. a2sd --enable parancs, majd reboot ( elég lassan fog indulni először)
10. ismét 5. ponttól, de most a shellben a a2sd --dc2sd parancsot használd, majd ismét reboot...
innentől kezdve, működnie kell mindennnek.
ezt megnézheted adb shellben az a2sd --free paranccsal, vagy letöltöd marketből a quick system infot és ott is látsz minden hasznos infot.
-
mandju
senior tag
-
mandju
senior tag
válasz
HardRic #5144 üzenetére
Én tegnap tettem fel megint... korábban, még a cm6.1 előtt próbáltam, de akkor nem élt meg sok időt... bár abban az időben szinte csak egy-egy napot volt fent egy-egy rom a telefonon...
Most tartunk B0.8-nál... a2sd-t aktiváltam adb shellben, nekem nagyon tetszik, bár sok tapasztalatom még nincs vele.
szerintem hangminőségben jobb, mint a cm7, nálam ott voltak gondok... ha hívásom volt és felvettem a telefont, akkor pár másodpercig csak recsegett, aztán tudtam vele beszélni... igaz megszoktam... sokszor panaszkodtak az ügyfelek, hogy visszhangzik a telefon...ez sem volt pozitívum, de vállálható volt. ráfogtm, hogy a z övüké szar...
(a blayo-val ma ez is rendben volt. logisztikus vagyok, egész nap a kezemben a telefon) jó a sense, jók a widgetek.
negatívum, hogy egy kicsit lomhább lett... nem tetszik a gyári telefonkönyv és hívás opciók.
e-mail kezelése sem tökéletes... 3-4 fiókot kellene kezelnie, de egyelőre nem sikerült még maradéktalanul megoldani...kb. ennyi, összességében nem rossz, bár nekem visszahúz a szívem a CM-hez....(ahol ugye a hangokkal nincs minden rendben...) pedig próbáltam több fajta radio-t is....
most viszont úgy döntöttem, hogy több időt adok a blayo-nak, mint legutóbb, hátha...
-
mandju
senior tag
Most felraktam a legfrissebb nightly 38-at, látszólag ezzel a ROM-mal is működik minden.
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
szeretnék egy rootolt, független stock romot a Legendemre.
melyik verzióra van szükségem?előre is kösz a segítséget
-
mandju
senior tag
Köszi a válaszokat.
1. valóban nem rossz ez a kipakolgatás, de logisztikus a szakmám és sok a partner...minden oldalt meg nem akarom telepakolgatni. ezért is volt jó a csoportokra osztott görgethető widget.... egészen addig, míg le nem cseréltem a launcher pro-t...
2. calculatort én is találtam, de olyan dizájn kellene, mint a gyári volt... sajnos ilyen vagyok...
3. kipróbáltam ezt a programot, de én nem tudtam működésre bírni... valószínű felhasználói hiba...
közben van hivatalos RC3... katt
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
3 kérdésem lenne...
1. tudtok olyan alkalmazást, ami hasonló a gyári people widgethez, vagy olyan, mint ami a launcher plusban van? tehát gyorselérést szeretnék a kontaktokhoz.
2. egy jó számológép widgetet, ami hasonló a gyári HTC widgethez?
3. úgy rémlik, hogy valahol láttam olyan beállítást, hogy pl. hívásod van, csörög a telefon, de amikor fizikailag megmozdítod, automatikusan elnémul, vagy leveszi a hangerőt... remélem érthetően fogalmaztam... most sajnos nem találom a beállítások között...cm7 van fent.
előre is köszi
-
mandju
senior tag
Nincs kedved főzni nekem egy olyan zippet, mint a múltkor? Nálam nem működik az a fránya konyha...
full 30-hoz kellene
köszi előre is...
-
mandju
senior tag
Szia!
Na, főztem magamnak az UOT-ben, fel is flasheltem, azóta viszont bootloopol a telefon...
most ismét rom frissítés következik...
szerencse, hogy van mentésem a programjaimról.remélem a titanium nem hagy cserben...
azt a működő főzött fájlt a cm7 full12 nighlty-hez még mindig szívesen venném...
vagy valami segédletet a konyha használatához... elméletileg logikusan működik minden, értelemszerűen, valamiért mégsem sikerült nekem... -
mandju
senior tag
Szia!
nekem nokie e52 volt a legend előtt.
én a következőképp csináltam meg a dolgot.
az e52 névjegyeiről csináltam biztonsági mentést vcf fájlok.
ezeket rámásoltam a legendben levő sd kártyára, egy contact nevű mappába. bár ennek nem sok jelentősége van.utána a telefonkönyben kiválasztottam az import contact from sd menüpontot (telefonkönyvbe belép, menü gomb) és szépen beinportálta az összes névjegyet. CM6.1 nél legalábbis így működött. nem tudom, hogy a stock telefonkönyvben van e ilyen menüpont.
ha ezután szinkronizálod a gmaillel, akkor onnantól kezdve soha nem lesz ilyen problémád, mert az android minden esetben le tudja kapni a névjegyeket a gmailről.
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #4883 üzenetére
ezt nem értem...
leszedtél egy közel 80MByte-os zipet. full8.zip. ezt felflashelted rom managerrel gondolom, vagy recoveryből...
utána ha felment a rom, akkor rom managerben ismét kiválasztod az install rom to sd-t és betallózod a google addont. szintén egy zip fájl. aztán elvileg kész is a móka. újraindítás után már a varázslónak kellene fogadnia...
-
mandju
senior tag
válasz
umfrider #4876 üzenetére
Ez a CM7-hez készült app2 alkalmazás. Egyszerű és nagyszerű.
én nem igazán mertem a data2ext.zippet flashelni... és akkor találtam rá erre a scriptre.
mint ahogy írtam egyszerű és nagyszerű.mint tudjuk, a beépített app2sd nem minden egyes byte-ot mozgat az sdre... és viszonylag sok programom nem is működött, ha átpakoltam a kártyára. mióta aktiváltam a scriptet, semmi gondom.
A ROMOT felflasheled, aztán mehet is az OC. még setcpu sem kell hozzá. a cm beállításokon belül van a teljesítmény rész, és ott előre beállított profilokat tudsz egy tapival aktiválni.
a legfrissebb nightly: [link]
és a google addon: [link]
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
ma nekiveselkedtem és végre beállítottam, hogy az appok az sd-re ext3-ra telepedjenek.
ha valaki nem mer neki állni, mert esetleg nem biztos a dolgában (mint ahogy én sem voltam) annak itt egy tényleg pofon egyszerű megoldás (ahhoz, hogy minden app az sd-re kerüljön, ne csak az, ami úgy van megírva (ugye ezt tudja 2.2-től a beépített app2sd))a neve S2e, ez egy script, egyetlen hátulütője, hogy csak cm7-en működik. szerintem a legjobb ROM jelenleg, mondhatom, elég sokat kipróbáltam az elmúlt hetekben. mára megoldódott minden apró gondja. kivétel nélkül (mondjuk fm rádió nincs benne) működik minden általam használt program, a wifi, a gps... köszönet érte
akkor jöjjön az eljárás:
1. lépés
gyári app2sd-vel visszamozgattam a programokat az sdről a telefon memóriájába.2. lépés
mentés csináltam a sdről3. lépés
ez alapján megcsináltam a particionálást.4. lépés
visszamásoltam az sdre a fájljaimat, majd visszahelyeztem a telefonba5. lépés
ez alapján letöltöttem a marketből az S2e scriptet, majd a leírás alapján telepítettem, beállítottam.Reboot után (ez egy kicsit hosszabb ideig tart első alkalommal) a telefon az összes programot átpakolta a létrehozott ext3 partícióra.
Bocs a hosszú szövegért, de ha már egy embernek segítettem vele, akkor szerintem megérte.
-
mandju
senior tag
Na, megoldódott a divx lejátszás.
Ha a lejátszót az sd-re telepítem, akkor nem működik a lejátszás.
most, hogy visszatettem a telefon memóriájába, működik.ha valakinek hasonló problémája van, ez talán megoldás lehet.
-
-
mandju
senior tag
Szia! neked melyik radio verzió van a telódon, illetve működik a gps a cm7-tel?
nálam a gps nem működött.xda-n ajánnlották, hogy próbáljam ki a 7.08as radio-t, feltettem, a gps működik is, viszont a proci folyamatosan 100%-on teker.. linpack 4.2-es eredmény... lassú is...
másnál ilyen próbléma?
-
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
én is klubtag lettem! délután tesztelem kicsit...
végre teljesült egy álmom...ráadásul CM6.1-gyel érkezett...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest