- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Igen, még szerencse!
Postoltam pár napja egy akksi-árat tartalmazó 'táblázatot'. Akkor ezek szerint azzal kapcsolatban senkinek sincs tapasztalata? Valamint linkeljetek nekem MŰKÖDŐ PowerAMP teljes verzióóóót! Kb 2 hónapja fejbelőtte magát és azóta akárhonnan szedem le mindegyik licenszet kér az első használat után
-
mandju
senior tag
Tehát, nyitsz egy total commandert, belépsz az androis-sdk-windows könyvtárba, majd a platform-toolsba.
nyomsz egy cmd parancsot és elindul az adb
ebben az ablakban kiadsz egy adb shell parancsot és már kezdődhet is a móka!
arra ügyelni kell, hogy az adb indításakor a telefon csatlakoztatva legyen a géphez charge only módban.
-
umfrider
senior tag
okés, biztos, ami biztos 1 Gb-re raktam. Upgrade ext3: kész!
Holnap felrakom a BlaY0-ROM-ot a frissítéssel, wifivel együtt, de fogalmam sincs, hogy mi az az adb és hogyan kell elindítanom a shell-t?! Illetve milyen script-ről van szó. A goldcard és a root alatt, valamint a ROM és UOT fájlok feltétele során még nem találkoztam ilyen "fogalommal-programmal"Hálás köszönet
-
umfrider
senior tag
Tehát. Partícionálás:
Mekkora legyen a Swap-size? Aztán mekkora legyen az EXT2?
Aztán az EXT3-nál nem tudom mit fog kérdezni, de ha ott is kell állítanom, akkor az is kérdéses. Most csak felmérem, aztán holnap szenvedek vele(mellesleg köszönöm a fáradtságod, de úgy érzem, hogy itt még nincs vége az aszisztálásodnak...
)
-
umfrider
senior tag
Nekem nem 7 napos. Sőt, rá se kérdez, hogy szeretném-e aktiválni. Mellesleg, mikor megjelent az Aura, akkor még valóban 7 napos volt, de ha nem fogadtam el az aktivációt, akkor sem történt semmi... Most pedig csak azt kérdezi meg, hogy szeretnék-e felcsatlakozni a közösségi hálózatához
-
vasii
senior tag
1. Widgetet nem tudok ra, nekem a masodik screenen siman kint van 16 directcall akikkel alt. beszelek, ha meg neha mast hivok akkor docbaron ott a contacts es egy gombnyomas.
2. Widgetet szinten nemtudok de most raktam fel a calculus tools-t, nagyon tuti. De gondolom a google egy "calculator widget android"ra kidob joparat.
3.Sztem nincs ilyen beallitas, regebben ilyen bug volt meg 2.1 alatt, beallitasra nem emlexek. De itt van ra egy progi, bar nem probaltam.
-
umfrider
senior tag
Most már sikerült!
Ami gubanc volt. Én nem tudtam, hogy először magát a CM 7-es romot kell felrakni, aztán a nightlyt és a google cuccost. Én alapból a nightlyt akartam felrakni, de mire basszus rájöttem, hogy hoppácska nem is ezt kell.... azt hittem *&!@"...
De lényeg, hogy készen van, siker!
Köszönöm a segítséget [: -
Cric
aktív tag
Hát, nekem egy haver csinált egy 1 gigás partíciót a kártyámra, aztán felflasheltük a data2ext.zip-et, aztán még röviden aktiváltuk... Ezek nem tartottak semeddig, de hogy a partíció elkészítése milyen folyamat...? Azt ő csinálta linux alatt, azt nem tudom, de biztos szintén nem nagy cucc... :-D
-
Cric
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest