- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HardRic
addikt
válasz
lhekszi #5058 üzenetére
Háttérben futó vagy csak memóriát foglaló appokat akármelyik task killerrel/managerrel ki tudod lőni, és személy szerint a TasKillert ajánlom, ezt használtam régen, amióta rootoltam az AutoKiller Memory Optimizer elvégzi a munkát helyettem (csak ajánlani tudom, főleg úgy hogy egy honfitárs fejleszti).
-
umfrider
senior tag
-
shevy
tag
válasz
lhekszi #4652 üzenetére
nekem sikerült 2.2-ről downgradelni, igaz kb 6 óra alatt
beállítottam az adb-s cuccot, csináltam egy goldcardot (ennek nem tudom volt e értelme)
aztán leszedtem a downgrade toolst, de amikor a crackin.bathoz értem nekem mást irt ki, mint amit az unlockr írt, úgyhogy innentől nem az unlockr szerint csináltam
leszedtem egy visionary+ nevü apk filet, fel a memkarira elindít, majd temproot now, utána(vagy előtte, nem emlékszem) pc-n futtatásba cmd, adb shell, aztán mutat egy $ jelet, ezután beírod hogy 'su' (' nélkül), ekkor a telefonon kiirt valami superuseres dolgot, ezt leokézod, utána telefon ujraindít recoveryben, és számítógépen elindítasz egy letöltött RUU fájlt (ami az unlockr-en van az nem jó), ez végigment és innentől 2.1-es lett. A rootolás meg rom felrakás simán ment unlockr alapján.Linket sajnos nem tudok adni a visionary+-hoz, meg már nem emlékszem mindenre, a lényeg,hogy unolckr alapján csináltam a crackin.bat-ig, onnantól egy másik oldalról, (holnap megkeresem pontosan és adok linket), majd a rootolás ismét unlockr alapján. Bocs, ha érthetetlen, csak siettem.
' -
umfrider
senior tag
válasz
lhekszi #4652 üzenetére
Nem tudom, de ez esetleg nem segíthet?! :S
" *2767*3855#
Ezt csak a legvégső esetben próbáljuk ki, főleg csak akkor, ha tényleg mindent törölni szeretnénk a mobilból. Ez a karaktersorozat ugyanis a „factory format” utasítást fogja végrehajtani. Minden fájlt és beállítást töröl, és újratelepíti a gyári firmware-t. A parancs végrehajtását nem lehet felfüggeszteni, kivéve, ha eltávolítjuk az akkumulátort. "Azt írja, hogy visszaállítja a gyári FW-t..
-
umfrider
senior tag
válasz
lhekszi #4482 üzenetére
Ez igaz, hogy nem fog úgy szólni, ahogy kellene, de én tudnék ajánlani egyet! Nekem ilyen van. Először elzárkóztam tőle, de ennyi pénzért gondoltam megér egy próbát. Sennhaiserem volt előtte, de sajnos elszakítottam
( bár "nem is bánom annyira" ) Nekem ez jobban bevált, mint a világmárkás agybedugós!
Adnak hozzá gumipárnákat is, full fém ház, egyszerűen tökéletes.Na persze a telón lévő gyári zenelejátszóval nem lhet kielégíteni az igényeket, de a PowerAMP EQ-jában sok beállítási lehetőség van, így elég jól testreszabhatod a zenét. Melegen ajánlom
( nem én vagyok meleg, hanem ajánlom )
-
Senhi
aktív tag
válasz
lhekszi #4339 üzenetére
Ha tovább olvasod akkor rájössz, hogy mi miért van ott.
Ott elsősorban azokra gondol akik 0.43-as hboot-tal rohangálnak, de sector hibák miatt a kicsi bootpartícióba nem fér bele a froyo boot.img-je. Így nekik muszáj felrakniuk az 1.0-t.
A leírás pedig ki lett emelve az eredeti szövegkörnyezetéből és csak az a része van ott ami téged érint (Already OTA updated with HBOOT 1.00)... de mint mondottam csak olvasni kéne. -
HardRic
addikt
válasz
lhekszi #4333 üzenetére
Hát ja, szerintem ne nagyon foglalkozz vele.
XDA-downgrade
Itt a címben is benne van, hogy 2.1-hez. -
vasii
senior tag
válasz
lhekszi #4328 üzenetére
Pedig elvileg amit linkeltem pont azt csinalja amit irtal, downgradeeli a telot root nelkul egy regebbi gyari romra. Ennyibol h nemsikerult vmiert nemnagyon lehet kiszurni a hibat, ahol elakadtal gondolom kiirt vmit, vagy epp nemtortent semmi ahol kellett volna stb, erre keress ra, nem lattam meg olyat h egy hiba/gond csak egy emberrel tortent meg, akkor meg mar biztos kerdeztek vhol es megoldottak. Hajra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest