Új hozzászólás Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
-
drosan
tag
válasz
kaciokos #5544 üzenetére
Bevallom nem figyeltem de úgy emlékszem nálam 100 körül volt, utána egyből aktiváltam az a2sd-t a ROM-ban (leírása xda-n), és így minden átkerült az sd kártya erre alkalmas particiójára, illetve a később feltelepített programok is oda kerültek, így a belső tárhely szinte változatlan marad...Valószínűleg a "belső extrák" miatt nagyobb a mérete, a gyárihoz képest egyedül egy car panel nevű htc alkalmazás van rajta plusszban.
-
drosan
tag
válasz
kaciokos #5524 üzenetére
Nekem is nagy probléma volt a tárhely mérete, a héten rászántam magam a rootolásra, felraktam rá a BlaY0 féle romot, a2sd-vel, most 20 program van plusszban feltelepítve, és még 142MB szabad helyem van a telefon memóriájában
Ráadásul bekapcsolt mobilnettel és szinkronizációval két napot kibír az akksi, a rendszer is gyorsabb, mintha új telefonom lenne. Ha kell segítség hozzá, nyugodtan írj, szívesen leírom a tapasztalataim.
-
Megvagyok
tag
válasz
kaciokos #5527 üzenetére
Köszi én ezt a 2.-at meg is csináltam, működik
Úgy is sikerült feltennem appokat hogy közben kivolt írva a nagy mumusom, a "Low on space" felirat
De ha már úgyis feltettem az SDK-t, úgy döntöttem hogy rootolom is a telefonom, úgyhogy majd írok hogy hogy sikerült
Feltéve ha nem gyártok téglát a kis Legendből
-
vasii
senior tag
válasz
kaciokos #5524 üzenetére
Üdv,
ez attol fugg milyen custom rom. Illetve a felrakastol alapbol semmikepp nem. CM romokban mondjuk van vmi forced a2sd ami atnyomja azokat a progikat is amit a gyari nem enged, de nem az igazi. Particionalni kell egy EXT3 vagy 4 particiot az sd kartyan majd vmilyen app2sd megoldassal odamozgatni a programokat. Van olyan rom amiben ez mar elovan keszitve es csak egy paranccsal aktivalni kell, van amiben nincs semmi es kulon scriptet kell futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest