- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Akoneira #40078 üzenetére
Nem ismerem a körülményeket, és nem akarok senkit megsérteni, de szerintem az illető falsoskodik. Valamiért becsokizott, vagy passz. Tiltóra rakott 99%. Nekem ez egyik volt barátnőmmel volt így, a férje fekete listára pakolt, nem tudtam hívni
De mondom, passzolom, mert nem ismerem a sztorit. -
-
-
petipetya
nagyúr
-
dombila
őstag
-
petipetya
nagyúr
válasz
Akoneira #32461 üzenetére
Minden androidhoz be kell állítanod egy gmail accountot, hogy használni tudd a google alkalmazásokat. Rendszerint mindenki a saját email címét adja meg, hiszen látni akarja a leveleit a telefonon - jobb esetben ezért (és a többi google integrációért) vásárol valaki androidos telefont...
Hogy ez milyen email cím nálad beállítva, passz. Eltüntetni csak a gyári beállítások visszaállításával tudod.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Akoneira #32390 üzenetére
huh, eleg meredek a kiirasod.
de azert johamarosan megjon a vibra motor, ki fogom cserelni, mert nekem ugy tunik a mostani csapagyas, eleg zajos.
nincs valakinek valami tippje, hogyan lehetne levenni a kis garanciamatricakat a csavarokrol epsegben? mert talan meg egy ev htc gari van ra. -
sssz
őstag
válasz
Akoneira #32345 üzenetére
de van
na akkor lépésről lépésre:
menj be a naptárak appba, utána nyomj egy menügombot, előjön mindenféle lehetőség, pl esemény hozzáadása, szerkesztése stb és elvileg a jobb alsó sarokban van egy olyan hogy others vagy valami hasonló, arra előjön egy újabb kis ablak alul és ott lesz hogy calendar,a képernyőmentés elég bonyolult, ha nincs rootolva a telód ileltve nincs fenn az android sdk program a PC-n, szóval azt így fél mondtabna nem nagyon lehet elmondani.
-
sssz
őstag
válasz
Akoneira #32341 üzenetére
engedélyezted őket a telón is? Bemész a naptárba, ott a tovább gomb alatt (nemtom már gyrinál mi van ott gondolom others vagy valami hasonló angolul) lesz olyan még egyszer hogy naptárak és ott kell kiválasztanod amit meg akarsz jeleníteni.
utána lehet kell még egy sync.
-
sssz
őstag
válasz
Akoneira #32339 üzenetére
névnapok egyszerű: menj be a PC-n a gmail naptárba, bal oldalt lenn lesz olyan, hogy Más naptár. ott pipáld ki a névnapokat és az ünnepnapkat (ha az is érdekel) , utána a telón nyomjál egy syncet és kész
szülinapok pedig a contactoknál vannak, a névnél jelez egy kis számmal ha valakinek szülinapja lesz, aznap meg egy torta van ott.
ha a naptárba is akarod látni akkor azt hisem kénytelen leszel egyesével felvinni -
Szancsó
aktív tag
válasz
Akoneira #32286 üzenetére
A Google calendar -ban fel vannak véve a megjelenítendő naptárak közé a születésnapok?
Gépen naptárba belépni, jobb felső sarokban (nekem legalábbis) Beállítások / A Google naptár beállításai. Itt a Naptárak fülön van olyan, hogy "Tallózás érdekes naptárakban". A megjelenő oldalon a További elemek fül alatt van egy "Ismerősök születésnapjai és eseményei", amire fel kell iratkozni, ekkor látszódnak a naptárban a contact -ok születésnapjai.
(Bocs, ha tudtad...)
Utána a telefonon le kell szinkronizálni a naptárat (szokásos Settings / Accounts & sync / Google / Sync calendar), majd a Calendar -ban le kell ellenőrizni. Ha nem jelentek meg, akkor rá kell nézni, hogy a Calendar -ban a [Menu] / More... / Calendars alatt be van e jelölve a "Google - Ismerősök születésnapjai és eseményei". -
Zirowe
nagyúr
válasz
Akoneira #32286 üzenetére
Ha rendesen, minden tételhez a címtárban oda van írva a születésnap dátuma, akkor két nappal előtte meg fog jelenni egy kis 1es a névnél, mintha egy nem fogadott hívásod/smsed lenne, jelezvén, hogy közeledik az illető születésnapja, aznap pedig kis tortát rak az illető képéhez.
-
r4z
nagyúr
válasz
Akoneira #32273 üzenetére
SAMOLED soha nem volt Déziben, csak sima AMOLED. Sötétben indítsátok el a kamera appot, és ha nincs folt a te képernyődön, akkor AMOLED. Néhány AMOLED-es példány a mai napig kikerül a gyártósorról, az egyik moddernek is PVT4 AMOLED van.
rekid: a framework-res.apk-ban van mindkettő.
-
edward2
addikt
válasz
Akoneira #32270 üzenetére
A már futó programokat nem kell nézegetned elintéz mindent az android. Ha az utolsó 8 használt programra vagy kiváncsi akkor HOME gombot tartsd nyomva 2-3 másodpercig.
Gmail sync pedig: Gmail > menu > more > settings > kiválasztod az accountot > sync inboxes and labels és ott lesz minden beállítás
[Gyanítom nem a legújabb gmail lesz rajta így érdemes felnézned marketre és updatelni nagyon sok új funkció van az újban]
-
edward2
addikt
válasz
Akoneira #32267 üzenetére
Hmm kapcsolatok eltűnése furcsa. Ha bemész peoplesbe akkor van olyan opció miket mutasson.
menu > view és ott állítgass lehet emiatt tűnt el. Mást nem tudok elképzelni.
Ha első töltés akkor lehet normális. Különben emaileket szinkronizálni se épp egy hatalmas memoria foglalás. Nagyon régi emaileket pl. meg se mutatja és állítható hány napot szinkronizáljon offlineba. Nekem 7 nap van 3 accounttal és 5 mega körül zabál gmail.
-
sippet
senior tag
válasz
Akoneira #31321 üzenetére
ez a panoráma kérdés nálam is aktuális volt kb. egy héttel ezelőtt, és találtam rá a marketben egy kurva jó programot. atomprofi (vízszintező jelek vannak benne, meg minden), és ha türelmesen csinálod, akkor tökéletesen összeillesztve simán megcsinálja a 360 fokos panorámát is.
-
Skillet
addikt
válasz
Akoneira #31328 üzenetére
jó a 16. az meg hogy elég-e, azt neked kell tudd. nekem 8 giga van, az is sok. de azt jó ha tudod, hogy a class6 a legajánlottabb és azon belül is az adata márka. garmint passzolom. a netet még mindig nem értem.
szóval keresel szolgáltatót, lesz egy új mobilszámod és tőlük veszed a netet is gondolom. másképp nem is lehetne, csak fura, hogy mindig net szolgáltatót írsz.
root-olni most még nem akarsz, de majd akarszelfogy hamar a belső tárhely, ha más miatt nem is, de emiatt majd rá fogod venni magad. vissza lehet állítani a gyári rendszert szervizelés előtt. mi is így szoktuk csinálni
-
r4z
nagyúr
válasz
Szia, üdv köztünk!
Navi: Sygic, NDrive, Voldemort (küldj PÜ-t ha érdekel)
Zene: MixZing vagy PowerAMP (utóbbi jobb, de fizetős)
Panoráma: Camera360-nal lehet asszem.Alap progikat nem mondok, ha valamire szükséged van (akármi apróság) szólsz és segítünk, így magában kicsit nehéz
-
Skillet
addikt
válasz
először várd meg és ismerkedj vele. lehet, hogy nem akarsz másik zenelejátszót használni. ha mégis, akkor visszaolvasol egy keveset és Razor kolléga ajánlott egy zenelejátszót.
ingyen navi? passz. nekem anno a copilot volt fent. akkoriban asszem ingyenes volt, most nem tudom. panorámafotó gyárilag azt hiszem root után főzött romokban van. sense3-ban van ilyen funkció. de gyanítom hogy marketen egy rakat ilyen alkalmazást találsz majd ingyen.
(melyik szolgáltatónál vegyél netet? hát amelyiknél az előfizud is van gondolomvagy váltani akarsz szolgáltatót is?)
-
r4z
nagyúr
válasz
Akoneira #27635 üzenetére
Itthon is lehet kapni a Speedshopban.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest