- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37273 üzenetére
A Revolutionary zipet csomagold ki, azt PC-ről kell futtatni.
HBOOT verzió: hangerő le + bekapcs, szerintem 0.93.0001 lesz (a biztonság kedvéért nézd meg). Itt tudsz belépni recoverybe is.
Elindítod a Revot, beírod a kódot, S-OFF-ol, és mehet a móka recoveryből (full wipe ext4 no journal + ROM). Mivel neked nem kell semmi a meglévő ROM-ból, a superusert kihagyhatod.
kernel: Gondolom apróbb javítások vannak benne. Nem tudod eltávolítani utólag, mert felülírja a meglévőt.
Mára off
-
Integra
titán
válasz
Integra #37266 üzenetére
na mindegy, primary fat32 64kb és primary ext3 4kb partícionálás kész az 5.2-ben. és nincsen elöl 31mb unallocated, szóval idáig minden ok
át kell akkor mennem 6.0-ba és ott a fat32-nél modify cluster size-t átrakni 128kb-ra? és a fat32 type id-t is átállítsam?
ext3-at állítsam át ext4-re vagy ezt hagyjam ki és maradjon ext3?
-
dombila
őstag
válasz
Integra #37254 üzenetére
Akkor próbáld meg a GS DTP 2.10a-t. A 2.11-ben már vannak Sense 3 elemek is, ez pedig tiszta Sense 2.1 Gingerbread 2.3.5-ön. Nem akad, simán megy a Desire HW-én és teljesen stabil.
Én fél éve ezt használom, RazorGTR1 is sokáig használta.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #37254 üzenetére
Akkor melegen ajánlom az aláírásomban lévőt. Az A2SDX script így hosszasabb használat után kicsit kiforratlannak tűnik, de az A2SD+ biztosan atomstabil. Maga a ROM hibátlan és baromi gyors (nem szeretem használni ezt a kifejezést, de iPhone szint), csak valamilyen adatkezelési hiba van az A2SDX verzióban.
babati: Ott azt írták azzal sem megy, de örömmel hallom, hogy mégis
-
james008bond
őstag
válasz
Integra #37210 üzenetére
Akadást okozhatta. Mindenki Class 6 karit ajánl. 10-es nem jó, mert az a nagy fájlok mozgatásában gyors, a telefonnál meg a kicsik mozgatása számít és ebben a Class 6 a legjobb. Árat nem tudok, de miért nem guglizol? Én személy szerint Silicon Power Class 6/16GB-os karit használok, sokan Adatára esküsznek.
-
Integra
titán
válasz
Integra #36482 üzenetére
hm, az fb account tesz be a programnak. most vagy a migrálás timeline-ra az, ami miatt nem működik rendesen, vagy megkockáztatom, hogy szándékos és igy akarják a júzert a saját (amúgy botrány hulladék) chat programjukra rábirni... kikapcsolt fb login-nel a többi account már vigan tud csatlakozni
-
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Integra #35818 üzenetére
Használj Go Sms Pro-t
Gyári üzenetküldőben sem látod?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Integra #35805 üzenetére
Igen, az e-öböl a magyar szerviz.
qnadam
Csináld meg itt ezt: Battery kalibrálás
De egyébként az akkumulátor védelme érdekében nem is hagyhatja teljesen lemerülni, nekem olyan 7-9% kapcsol ki, ha megvárom. Fateré is ilyen körül. Mint minden használati tárgynak, az aksinak is eljön az a napja, amikor tönkre megy, ez nem egy azonnali folyamat, szép lassan halad felé, veszít a kapacitásából stb...
Ha a kalibrálás után nem javult, akkor ennyit bír, és a telefon úgy ítéli meg, hogy a védelme miatt lekapcsol.
-
válasz
Integra #35532 üzenetére
ez a touch verzió inkább csak kényelmi szempontból érdekes, de mint megoldás, sztem kifejezetten imponáló és jól mutatja a fejlesztő kompetenciáját és hozzáértését.
a 4ext recovery már önmagában egy nagyon fasza dolog, a classic verziója is hibátlan, gyakorlatilag az első stabil verzió óta ez van fent, nem kellett csalódnom soha. -
r4z
nagyúr
válasz
Integra #35483 üzenetére
Nem kell kicsomagolni, isten ments
Az 1MB-os fájlt dalvik cache wipe után simán installáld fel, mint egy ROM-ot.
Ha nem sikerül, akkor a sokszáz MB-os fájlból csomagolod ki a fájlt, ami kell nekünk, nyitsz egy Android Commandert, recoveryben mount/system, és simán lecseréled a telefonon lévőt vele.
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #35477 üzenetére
Settings - Applications - Manage Applications - All - People - Erase data (vagy valami ilyesmi)
Ha megírod milyen ROM-od van (Settings - About Phone - Software information), akkor kikeresem neked az apk-t, amit le kell cserélni.
llaszlo: Nem nem más a működése. Ugyanúgy a partíciós táblát alakítja át. Ha valamilyen adatot nem sikerül rendesen megírnia, akkor kinyiffan a bootloader és hard brick lesz a telefonból.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #35462 üzenetére
Próbáld meg a people adatait törölni az alkalmazások kezelésénél. Ha nem jön be, töltsd le a ROM-ot újra, gépen csomagold ki, szedd ki belőle az alkalmazást és recoveryben Android Commanderrel cseréld le vele a meglévőt. A /system/app mappában lesz.
Reddevil: Csinálj NAND backupot, formázd le az új kártyát, másolj át rá mindent, tedd be a telefonba és recoveryben restore.
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #33673 üzenetére
Ez azért van, mert nem S-OFF HBOOT-od van, így nem tudod írhatóvá tenni a /system partíciót.
Tedd fel ezt a verziót recoveryből, úgy nem lesz hiba.
postajoska: Goldcardot kell használnod, mert brandelt telefonod van. Ha nem megy az angol, szólj, és segítek.
-
fangorn
csendes tag
válasz
Integra #31621 üzenetére
Hát, nem is a gombokra gondoltam
, inkább a frissítésre.
Amúgy még semmi gondom nem volt a Dezivel, max. a memória fogyása, de mindig belefért az is. Volt megoldás. Amióta itthon htc kapható, nekem az van,még win, megszoktam, nehezen váltanék másra, de olvasgatva a többieket, más is így van vele, harag ide vagy oda... -
dombila
őstag
válasz
Integra #31618 üzenetére
Nem hinném hogy a Samsung minőség jobb lenne, a Samu fórumban kellene körülnézni, hogy valóban sosem járnak szervízbe? Nálam van a családban két HTC, egy LG, egy ZTE. Eddig az egyik 1 éves Dézivel volt porosodás az üveg alatt, de semmi több. Az LG is járt már gari szervízben, a ZTE még nem. (Muris, hogy pont ez nem...)
Nem gondolom, hogy a Samsung kiugróan jobb lenne. -
-Maci-
addikt
válasz
Integra #30936 üzenetére
Integra!
Most nem keresem vissza a h.sz.-ed, de nemrég írtad, hogy Nokiára váltanál. Hát nem akarlak befolyásolni, de annyit fogadj meg jótanácsként, hogy 3x is gondold meg!
Nekem eddig csak Nokiáim voltak. Legutóbb E52. Kívülről vágom a Nokia szolgáltatásait meg mindent...
Legyen elég annyi, hogy nem véletlenül Dézire váltottam és nem Nokiára...Elnézést az offért mindenkitől!
-
Skillet
addikt
válasz
Integra #30889 üzenetére
Akkor a speedshopnak itt dolga nem lesz, nem is náluk vetted. Akkor igazából e-care-be kell vidd. Gondolom ott csak él a gari. Bár passz. Nem tudom világ garancia van-e ezekre a telókra. Lehet nem is fogod tudni a garidat érvényesíteni itthon :s
Sajnos erről őket kell kérdezd. Hívd fel őket.
A gyári állapotra való visszaállításról az első hsz-ben olvashatsz, vagy pzoley oldalán is elég részletesen. Utóbbit ajánlom. -
rekid
addikt
válasz
Integra #30889 üzenetére
ha jol gondolom, akkor megnézed milyen rom van rajta most (ha még ugyan az a rom van rajta ahogy vetted), az alapján letöltöd azt a romot (mivel gyarilag nincs rootolva) és felrakod a telefonra.
How-to
Step one-nál ott a link a romokhoz.A tapasztaltak lehet tudnak egyszerűbb megoldást is.
-
Skillet
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz
Integra #23014 üzenetére
Akkor fordulj az illetékeshez
-
kokler
aktív tag
válasz
Integra #23014 üzenetére
Dezsavűm van... Már volt róla szó akkor is válaszoltam már, hogy 2.2f+ext van nálam is és ez ilyen, belassul. Én spec. kikaszáltam a stock meg hasonló appokat és így kb. 1 hét után kell újraindítani vagy 3-4 nap után Hot restart. Egyszerűen a rendszerben beakad valami és bármit csinálsz, nem tudja felszabadítani a RAM-ot. Ezért folyamatosan tekeri az SD kártyát. Újraindítod és élvezed a sebességet. Amikor meg belassul, akkor megint restart. Ha nem tetszik, akkor új ROM
-
Hippo
aktív tag
-
racerx
őstag
válasz
Integra #19458 üzenetére
Jaja, pont multkoriban met erről itt a polémia...Desire óta semmi, és a láthatáron sincs hasonlóan jó készülék. Viszont a CES-en bemutatatott SE, Motorola, LG jóval érdekesebb volt mint a Desire 2-3-4..
Monnyuk engem nem izgat, mert kb 1 éve van ennek a telónak még nálam -
racerx
őstag
válasz
Integra #19458 üzenetére
Jaja, pont multkoriban met erről itt a polémia...Desire óta semmi, és a láthatáron sincs hasonlóan jó készülék. Viszont a CES-en bemutatatott SE, Motorola, LG jóval érdekesebb volt mint a Desire 2-3-4..
Monnyuk engem nem izgat, mert kb 1 éve van ennek a telónak még nálam -
pzoley
őstag
válasz
Integra #19242 üzenetére
És azt már megkérdezted magadtól, hogy a belső nand, aminek szintén van életciklusa, és ott mindig csak az a 137 MB áll rendelkezésre, az mikorra használódik el ?? És ha elhasználódott, hogy cseréled ??
Ha meg a kártyát eladod a telefonnal együtt, akkor nem jobb, ha addig sokkal gyorsabb a telefon ?? Az biztos, hogy előbb lesz mindenkinek új telefon, mint bármelyik script-tel működő rom miatt elromlott sd kártya !! -
törölt tag
válasz
Integra #19202 üzenetére
Több mint valószínü hogy kicserélik. Mindenképp az E-care-be vidd.
Az "elfertőződött" kamera lencsét is szó nélkül cserélték egy srcának.Nekem pl. recseg ropog a hátlap (soha nem volt leejtve a telefon meg semmi ilyesmi)
azt kéne még megjátszani. Amikor kivettem a dobozból már ilyen volt -
dombila
őstag
válasz
Integra #19095 üzenetére
Szívesen nem kapcsolgatnék, tőlem maradhatna állandóan bekapcsolva, mert 3GB adatcsomagom van (céges, így tőlem lehet
), de a T-Mobile-nál bekapcsolt 3G mellett sustorgó zaj hallatszik a beszélgetések során.
Ha kikapcsolom a 3G-t nincs zaj.
Így aztán napközben szoktam többször bekapcsolni 5-6 percre a 3G-t, hogy szinkronizálgasson, de alapból ki van kapcsolva.
Állítólag ez T-Mobile probléma - bizonyos telefon modellekkel - a többi szolgáltatónak nincs ilyen baja. -
LouiS22
veterán
válasz
Integra #19078 üzenetére
Mondom, a google-ban (weben) nézz bele a az egyéb névjegyek menüpontba. Szerintem ott lapulnak a "hiányzó" névjegyeid.
Másik megoldás: telefonon keresőben rákeresel a szerinted hiányzókra, és megnézed, hogy mi a típusuk. Ha nem google, akkor átállítod arra, és következő szinkronnal jó helyre kerülnek.
-
-
Konair
csendes tag
válasz
Integra #19048 üzenetére
akármelyik program lehet rosszindulatú.
Most látom, hogy van egy fizetős változata is.
-
Konair
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest