- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
LattilaX #36437 üzenetére
Igen, egy időben nekem is csinálta. Aztán mostanában abbahagyta. Meg úgy nyomtam le a bekapcsológombot, hogy az aljánál pöcköltem, úgy nem akadt be. Nem kapott amúgy nedvességet? Nekem egy nyári kiadós zuhé óta fordul elő.
Vettem amúgy nemrég egy 6.52"-os telót. Baromi kényelmetlen, rettenet, pedig nincs kicsi kezem. Egy élmény utána a Honor 8-at kézbe fogni.
-
Orgi
addikt
válasz
LattilaX #35794 üzenetére
Én hosszas vívódás után Honor 20/Huawei Nova 5t közül valamelyikre. Nagyon esélyes volt a Xiaomi MI9t, de egyrészt a méret már nekem ott túl nagy volt, hiába tetszett nagyon a teló, másrészt pedig beleolvasva bármely Xiaomi topicba minden a romolásról szól kb, én pedig csak egy problémamentesen működő telót akarnék.
-
athomi
veterán
válasz
LattilaX #35794 üzenetére
Kicsit old school-nak kezd kinézni a mostani telefonok mellett a vastag káva miatt, de engem még mindig kiszolgál, és nekem még mindig szép a készülék. Viszont én is gondolkodtam, hogy cserélek, mert most még 25 körül kapnék a Honor 8-ért. Mate 20 Lite-ot használtam most 2 napig, de nem kívántam rá. Egyrészt nekem már túl tepsi ez a 158 x 75 mm, másrészt zavar a hátlapból kiálló kamera (és ez most elég általános a telefonoknál). Valamint ettől a 450-500 nit maximum fényerővel rendelkező IPS-től is szabadulnék már. A mostani 5.2 hüvelykről viszont egy kicsit szívesen ugranék feljebb.
-
skyrush7
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest