-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dussy
őstag
Nekem az első időkben 5 óra SOT is kijött, de a frissítések után egyre csökkent az üzemidő. Mostanában inkább a 3-4 közötti, igaz nálam is minden fut rendesen.
Az android rendszer a legnagyobb fogyasztó. A hardver-szoftver arány általában 35-65%ban alakul.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Darksiders84
aktív tag
A fényerő automata mobilnetem nincs de wifin sokat vagyok és a töltés pedig ahogy írtam káros vagy nem én ilyen régiesen töltöm és szerintem ezért ilyen másfél év után is az eredménye. Meggyőzni nem akarok senkit mert engem se tudtak az ellenkezőjéről de írták mások is már előttem pl a p7 ma is megy neki így töltve másfél napot ami hány éves lehet vajon 4-5?
-
Quqesz
nagyúr
Ó, mert nem megy a szövegertés nekem...
Szóval jobb szerintem egy H8 összességében az S6e-nél, de H8-at nem éri meg sem S6e, sem még S8+ -ra sem lecserelni, kivéve, ha vki nagyon nagy kijelzőt akar(meg 18:9-eset). A samsung rendszere nincs olyan fluid, mint a honoré. Ráadásul a belépéssel szopok minden nap.
Írisz: jó lenne, ha gülü szemeim lennének, de nem az, így gondolj bele mikor utcán azzal szórakozól, hogy tágra nyílt szemmel szemezel a kijelzővel🤣 ráadásul egy fény megvilágitja a szemedet, ami zavaró(főleg sötétben). Meg ha 2x3-szor akarod kinyitni vmi miatt egymás utan...hát jaj,szó szerint fáj tőle a szemed
Arc: általában jó lenne, de 10:6 az arány a nyitásra(sötétben 10:0)
Ujjlenyomatolvasó: imádtam a honorban! Gyors , pontos, ott van ahol kell lennie.....ebben?! Mivel virsli ujjaim vannak,100%, hogy a kamera is szalonnabőrt húzna, inkább hagytam a francba.
Szóval nappal arc feloldással kínlódok, este meg pin kód(amit ha beütsz nem ám egyből felold, hanem még okézd is le!).
Ha megtanulod kezelni a kamerát a honorban, ugyan olyan jó képeket lehet vele hozni. Este állványon az S8+ nálam csúnyán elhasalt. Egyedül a felvett videó minősége jobb a honorénál.Ja és a nonpluszultra:
Szeretem felvenni úgy a telefont, hogy egyből a fülemhez rakom és felveszi......az samuban nincs......😧 viszont kikapcsolható, hogy beszelgetes közben ne szakítsa be a dobhártyam az üzik jelzése, berakhatnák az emui-ba.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest