Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Darksiders84
aktív tag
A fényerő automata mobilnetem nincs de wifin sokat vagyok és a töltés pedig ahogy írtam káros vagy nem én ilyen régiesen töltöm és szerintem ezért ilyen másfél év után is az eredménye. Meggyőzni nem akarok senkit mert engem se tudtak az ellenkezőjéről de írták mások is már előttem pl a p7 ma is megy neki így töltve másfél napot ami hány éves lehet vajon 4-5?
-
Quqesz
nagyúr
Ó, mert nem megy a szövegertés nekem...
Szóval jobb szerintem egy H8 összességében az S6e-nél, de H8-at nem éri meg sem S6e, sem még S8+ -ra sem lecserelni, kivéve, ha vki nagyon nagy kijelzőt akar(meg 18:9-eset). A samsung rendszere nincs olyan fluid, mint a honoré. Ráadásul a belépéssel szopok minden nap.
Írisz: jó lenne, ha gülü szemeim lennének, de nem az, így gondolj bele mikor utcán azzal szórakozól, hogy tágra nyílt szemmel szemezel a kijelzővel🤣 ráadásul egy fény megvilágitja a szemedet, ami zavaró(főleg sötétben). Meg ha 2x3-szor akarod kinyitni vmi miatt egymás utan...hát jaj,szó szerint fáj tőle a szemed
Arc: általában jó lenne, de 10:6 az arány a nyitásra(sötétben 10:0)
Ujjlenyomatolvasó: imádtam a honorban! Gyors , pontos, ott van ahol kell lennie.....ebben?! Mivel virsli ujjaim vannak,100%, hogy a kamera is szalonnabőrt húzna, inkább hagytam a francba.
Szóval nappal arc feloldással kínlódok, este meg pin kód(amit ha beütsz nem ám egyből felold, hanem még okézd is le!).
Ha megtanulod kezelni a kamerát a honorban, ugyan olyan jó képeket lehet vele hozni. Este állványon az S8+ nálam csúnyán elhasalt. Egyedül a felvett videó minősége jobb a honorénál.Ja és a nonpluszultra:
Szeretem felvenni úgy a telefont, hogy egyből a fülemhez rakom és felveszi......az samuban nincs......😧 viszont kikapcsolható, hogy beszelgetes közben ne szakítsa be a dobhártyam az üzik jelzése, berakhatnák az emui-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest