- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Tudom én is pont ugyan ezt írtam le korábban
Nem a nougat hianya hanem maga a stabil b131 hiánya zavaró gond.
Egyébként b120-al sincs bajom de mivel tudom, hogy a 131 sok hibát javit ezért jó lenne ha nem kellene ennyit várni. Természetesen nem magam akarom felrakni, elvégre van support.. -
peanar
senior tag
A családban 2 honor 8 van, egyikre sem jött ota-n a b131. Az enyémre már rég, kb a megjelenése napjaiban felkerült manuálisan a rom, a feleségemére ma este dobtam fel a b131 romot, mert őt is érdekelte a b360.
A win10-nél én számítógépre gondoltam, belepiszkálás nélkül pont az a baj, hogy nem kérdez rá, nem figyelmeztet, hanem önhatalmulag frissít. Párszor megszívatott (míg egyszer betelt a pohár), hogy a munkából haza indulva kikapcsoltam a laptopom, jobban mondva volna mert elkezdett frissíteni, mert éppenséggel a nagyságos asszony így látta jónal
Egy szó mint száz, az én véleményem az hogy emberek vagyunk, kreatívak így ilyen kis problémákat simán át tudunk hidalni
de ebbe (az hogy emberek vagyunk) az is benne van, hogy különbözően vélekedhetünk dolgokról
Ennyi többet másodszor,nincs tovább, nem szólj szám, nem fáj szemem -
headhunter86
senior tag
EU-ban fogod csak megtalálni a telót, ha EU-s, máshol nem. Ennyi az egész. Ez kb. csak azt adja meg, hogy milyen régiós.
Akármelyik EU-s országnál beírhatod, kidobja ugyanazt, csak épp más nyelven
Mondjuk nekünk magyaroknak nincs ilyen menü. Lusták voltak megcsinálni vagy nem tudom. -
-
sorhas
csendes tag
Köszi. Igen, ebből így már kiderül, hogy cssak félreértettük egymást.
Én a saját esetemben zárom ki a Vodát, mint ludast, mert nálam pont a Telenor van 2G-n és azzal van probléma.
A kártyák fizikailag meg lettek cserélve a slotokban (a Voda ugyanúgy maradt a 4G-s kártya) és azóta nem tapasztaltam a hibát, habár sokat nem is beszéltem rajta. kopp-kopp-kopp -
Andrew801
tag
Nálam olyan hiba van, hogy ha én hívok valakit, akkor néha nincs adatforgalom. Amint lerakom, akkor egyből van. (Lehet. hogy akkor van, ha engem hívnak, korán van még.
)
Elég rossz, ha beszélgetés közben meg kellene néznem valamit a neten...
T-Mobilos kártya, új kártya, már cseréltettem is, hátha az a hibás, de nem.Valaki találkozott ilyennel?
-
sorhas
csendes tag
Én végigolvastam mindenki hozzászólását ezzel kapcsolatban.
"Nálam Telekom+Telenor és ugyanez a hibajelenség. Tárcsázónak a gyárit használod? Pénteken beszéltem az ügyfélszolgálattal, a Telefon app cache ürítését javasolták, ha ez sem segít akkor szerviz."
Nem mellesleg 2 Voda kártyával jelentkezik a probléma, de mindig a 2G-nél. Nálam a Telenornál a 2G-nél. Az idézett fórumtársnál nincs Voda és szintén a 2G-nél jelentkezik a probléma.
A közös nevező a 2G. Szóval igen, kizárom a szolgáltatói hibát.
-
sorhas
csendes tag
Én, ahogy fent írtam, Voda+Telenor kártyákkal használom és a Telenorral van ez a probléma. Így kizárom a szolgáltatói hibát.
Akinek ez a problémája, leírnátok, hogy melyik kártya van a slot1 és slot2-ben, hogy van beállítva (melyik kártya a 2G)?
Tegnap fizikailag megcseréltem a kártyákat, így a 4G-2G beállítást is át kellett állítani, s ma nem volt 2G Telenorral probléma.
-
arkone
aktív tag
Nekem is fura volt, de gyanakodtam rá már korábbi hozzászólásomban.
Igazából nem fog foglalkoztatni, hogy azonnal az első napon meglegyen a telefonomra a legújabb frissítés, amint kijött, ha minden normálisan működik.
Egyetértek (#5025) benoce kollégával. Amennyiben mindenféleképp újat akarok, letöltöm és 3 gombos telepítéssel már fent is van.
Amúgy nekem is fura, hogy a Magyar honlapon semmi frissítés nincsen, az Angolon meg legújabb fent van.
Amúgy ez a válasza a Huawei ügyfélszolgálatnak az Angol oldalon fent lévő b131 firmware-ről:
"A megadott linket, kérjük ne töltse le, mert összeakadást eredményezhet, ez angol régióra tervezett telefonra van készítve. BUILD száma leellenőrzése után bővebb információval tudunk szolgálni."
Ezt a linket kérdeztem tőlük.
-
törölt tag
Szerintem meg a legtöbb eset tipikus példája annak, hogy mennyit költenek hozzá a mobilos oldalak a valósághoz. Átvett hírek szokás szerint. Már annyira bulvár lett a mobilos ipar, hogy hihetetlen.
Nem akarom bántani a PH! -t, mert szerintem a legszínvonalasabb magyar, netes hírportál, de...kb. szó szerint veszi át ő is a híreket, mint ahogy több száz (ezer?) másik portál.
Ahogy azt sem írta le a Huawei egyszer sem, hogy a Leica adta a kamerát. Meglátták az újságírók a logót és mentek a fantazmagóriák. Szimplán a tervezés egy részén vett részt, amihez adták a nevüket.
-
Sragi
őstag
#4264 Lauda : Nagyon kíváncsi leszek rá! Ez lesz a 3. telefonom a T-től amit neten rendeltem meg. Se a Defy se a G2 nem volt bontva.Lehet peches voltal :/ Egyébként nagy ge*cik ezek..
#4267 clonAz emag-nál ezt úgy hívják,hogy újracsomagolt termékek.
Na kb ez is ilyen szinten van.Már nincs olyan,hogy garancia miatt felbontják a dobozt elvileg. Szóval arra se igen foghatnák.A Honor képviseletnek érdemes írni ez ügyben ,ahogy te is írtad.
#4274garrotter Azt sejtettem,hogy lehet a sorrendet variálni,viszont ez a "redőny lehúzós" gomb csak azt hittem LG kiváltság
-
Tudod ebben az is a durva, hogy azonnal, gyakorlatilag 20 perc mulva vissza is mentem es nem tortent semmi. Adtak egy elallasi nyilatkozatot es egy cimet ahova kuldhetem a telefont. Ezert hivtam fel a telekomot is, de ott is ezt mondtak. Az lett volna a minimum, hogy azonnal visszaadja a penzt es visszakuldi a telefont. Most igy sajat koltsegen kell visszakuldenem, majd megvarnom mire utalnak. A velemenyemet nem irom le inkabb.
-
A szín most is érdekes, mert hivatalosan 64GB csak és kizárólag arany színben volt megjelölve, ennek ellenére most már kék is van (biztos a nagy kékmánia miatt gyorsan reagáltak a piacra).
Hihi, igen, most is keves helyen lelni ra a 64gb kek verziora, meg a honor8.hu-n se latni. Kerestem ennek a telefonmarkanak a hivatalos oldalat, de ott sem leltem ra a kulonbozo verziokra. Remelem hivatalosan is kiadtak ezt a kek 64gb verziot.
-
dokee78
félisten
-
Bazsee71
őstag
Nálam úgy néz ki, hogy mégis ez lesz a befutó, mert ezt leszámítva minden szempontnak megfelel. Annyira nem jó a felhozatal, hogy ezzel egyenértékű előlapi szenzorost olyan könnyű legyen találni.
Mondjuk számomra az elég abszurd, hogy aszerint válasszon valaki telefont, hogy egész nap a kezében van, vagy az asztalon tartja.
Szerk.: szabadidőmben nekem is sokat van a kezemben, navigációra is sűrűn használom, de munka közben nem tehetem meg, hogy folyamatosan nyomkodom. Ergó egyformán fordul elő mindkét üzemállapot. Akkor most mi legyen?
-
viw
aktív tag
Szia,
Részben neked köszönhető,h. már ma H8 tulaj vagyok! Úgyhogy köszi.A posztod után mentem be az MM-be és pont volt fekete. Az utolsó.
Szia Mindenki,
- Kérlek, erősítsétek meg,h. B120 az utolsó gyári rom. Ha nem, honnan szedhető le? (Olvasgattam visszafelé, de nem sokat)
- A hangouts nem ad értesítéseket a sávba, és a beállításoknál sem találom. Ez miért van?
Köszi. -
pityaa23
senior tag
-
arkone
aktív tag
Én nagyobb remélem. Gyártástechnológiában nem tér el.Inkább én arra gondolok, hogy lesz e akkora tábora Honor 8-nak, hogy gondoljanak az userekre, vagy sem. Felhelyezése lehet nehezebb a kisebb rádiusznak. Bár ha dokkolóval lesz ellátva, nem lesz gond. Anélkül nehéz lenne feltenni pont középre, hogy mindkét oldalt illeszkedjen a rádiuszon.
-
DaWehun
tag
jó lenne valahol élőben látni ilyent, mert randomra nem akarok betankolni tokokból
super frosteddel nem vagyok kisegítve, hátlapot védi és csúszásmentessé teszi, de kb. ennyi. a telefont az eséstől nem védi az fix, ha csak nem a hátuljára esik vagy valamelyik oldalára. nincs vele bajom, meg jól is néz ki rajta aránylag, de valami komolyabb védelemmel akarnám ellátni.
-
DaWehun
tag
mindenképp ilyen szilikon tokot akarok venni, Honor 6-osomon is ilyesmi volt és nagyon meg voltam vele elégedve, azért is mert nem egyszer esett pofával betonra és konkrétan karcolást nem láttál rajta annyira megvédte. arra volnék kíváncsi egészen pontosan, hogy ha kijelzővel lerakod a telefont sík felületre akkor a tok szélei mennyire érnek bele a kijelzőbe? ha esetleg pofára esik a telefon az elég sokat fel tud fogni persze, ha nem egy kavicsra vagy bármi ilyenre esik rá.
-
Tina77
csendes tag
Szia! / Sziasztok!
Szeretnék kérdezni.
Én egy 64 GB-s Honor 8-on gondolkodom. Tmobilos SIMmel használnám telefonálásra és egy vodafone-s SIMmel telefonálásra és netezésre.
Működne? Az, hogy B20 van benne azt jelenti, hogy megy rajta a vodás net? (bocsánat, de nem nagyon vagyok otthon ebben a témában)A másik kérdésem, hogy netezés vagy játék közben mennyire gyorsan merül illetve melegszik a telefon?
Előre is köszi! -
kiszu
senior tag
-
-
törölt tag
Jaja. Az tuti, hogy nem ide szánt. Bolti garancia van rá.
Hoorus:
Annak úgy nem sok értelme lenne, mert idejű garancia kiírás értékcsökkentő tényező. Lehet olyan bolt, ami csak az első évben vállalja a közreműködést, de ettől még a termékre 2 év garancia van. A kiírás meg erre vonatkozik. -
törölt tag
MM -nál előfordul, hogy nem Magyarországra szánt készüléket árulnak, mert szoktak országok között átcsoportosítani. Pl. lengyeleknél előfordul egyedi ROM általános verziókra.
Persze ettől még nem lesz szürke, de előfordulhat ilyen, ami eltérő ROM verziót eredményezhet.
Legutóbb független, dual SIM P8 Lite -nál volt ilyen.
-
anegytech1
csendes újonc
Szerintem ez város-független, mármint, hogy az adott bolt mit szerez be. Az tény, hogy nem mindenhol van a közelben GSM bolt, Budapesten sem. Azért írtam a személyes vásárlást, mert ez a leggyorsabb. Ha valaki messze lakik a legközelebbi GSM bolttól, annak persze nem biztos, hogy mérvadó a tanácsom, neki a leggyorsabb a hazai webshopból való rendelés, mindenképp gyorsabb, mint ebayről és társairól.
Az adott GSM bolt készlete függ a vásárlórétegtől, mert ha kisvárosban van, ahol kevés a vásárló, akkor nem éri meg felhalmozni a készletet, de mondjuk Győr pont nem egy kisváros, tehát inkább a bolti eladóktól függ a reakcióidő (esetedben megállapítható, hogy elég gyökerek voltak, mert ha van egy kis agyuk, akkor előre berendelik). Aztán az, hogy én a Sugárban találtam tokot, lehet hogy szerencse, és ötven másik boltban nem találtam volna.
PaLa85: ha raszteres a kép, szerintem vissza kéne küldeni. Összes felbontást kipróbáltam most, mindenhol jó a kép. Én is ideges lennék, ha rögtön küldhetném vissza telót, de talán megéri
. Persze várd meg, hátha valakinek sikerült megoldania, de nem tudom, ez mitől lehet.
-
anegytech1
csendes újonc
Ezen már én is gondolkoztam, melyik lehet a jobb. Nekem zsebben többet van, így akkor tényleg kényelmesebb, viszont nem feltétlenül lenne gond úgy sem az előlapi használata, csak ott nem a mutatóujját használja az ember, hanem a hüvelykujját. Ha pedig asztalon van, egyértelműen jobb az előlapi.
Az asztalon fekvő Honor8-at talán egyszerűbb az oldalsó gomb megnyomásával és egy pin-kóddal/mintával oldani, mint az ujjlenyomat-olvasóval. Persze ez lassabb.
Érdekes a téma, de az a baj, hogy mivel még nem volt olyan telefonom, aminek az előlapján lett volna az olvasó, ezért csak elméletben tudom összehasonlítani.
Mellesleg, amikor a zsebembe dugom a kezem, vigyáznom kell, hogy ne érjek az ujjammal az olvasóhoz, mert simán oldja a telefont a zsebemben is. Ez annyira nem jó. Meg mivel tényleg pont a mutatóujjnak a helyén van az érzékelő, ezért pl nem egyszer lehúzom az értesítő sávot az ujnyomatolvasóval véletlenül (de ezt ki lehet kapcsolni).
Összességében jól használható az olvasó, de szívesen kipróbálnám az előlepi olvasót is, hogy megtapasztaljam a különbséget. Mert most azt mondanám, hogy jobb az előlapi, mert egyrészt kisebb az esélye a véletlen nyitásnak, nyomásnak, másrészt az asztalon fekvő telefont is könnyű vele oldani.
Van olyan, akinek már van tapasztalata előlapi és hátlapi leolvasóval is és tudja, hogy melyik jobb a gyakorlatban? Mert érdekelne a véleménye
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged