- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Geller72 #188 üzenetére
Külföldi vásárlás esetén ha PayPal-en fizetsz, akkor ők állják (visszatérítik) a visszapostázás költségét, így semmibe nem kerül neked. Nyilván mosógépet nem külföldről rendelek én sem, de amit könnyű postázni, ott engem nem érdekelnek az országhatárok, mert manapság már nem okoz ez komolyabb kényelmetlenséget.
AS: A szolgáltató kártyafüggő telefont ad, olyat én nem veszek.
-
törölt tag
válasz
Geller72 #175 üzenetére
Pedig láthatod, hogy a "magyar garancia" sok esetben annyit nyújt csak, hogy lehet többször oda-vissza küldözgetni a telefont, veszekedni a szervizzel, fenyegetőzni, panaszt emelni a gyártónál, és akkor talán megkapod, amit szeretnél (amit ígértek eredetileg). Ezzel szemben mondjuk én inkább választom a külföldi garanciát, ha mondjuk ott egyből elintézik, és helyén kezelik a dolgot.
-
clon
senior tag
válasz
Geller72 #146 üzenetére
Az ár relatív, de ha rendesen akarod összehasonlítani árban a 2 készüléket akkor ne egy szürkeimportos és a hivatalos árat vess össze. Ha a GSM-nél is megjelenik majd és akkor érdemes vele öszevetni.
MM P9 - 174990Ft (http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_huawei-p9-dualsim-titanium-grey-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1197605.html)
Honor 8 - 139990Ft (http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_honor-8-dual-sim-k%C3%A9k-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-frd-l09-1209936.html).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest