- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
senior tag
Voda - először az NFC simmel voltak gondok, majd a régi kártyáknál is előkerült a szaggat a beszélgetés és a térerő. Link1, Link2, Link3,
Ha a viber fent volt akkor is ugyanez a probléma jelentkezett. Link1, Link2
Víber uninstall és a voda hanghívás megjavult Link
2 voda kártya esetén a 2.sim beszélgetése szaggat Link
sim1 telekom, sim2 voda ugyancsak szaggat a voda Link
Dobálja a hálózatot a vodás sim Link
Hiba összefoglaló Link
Igen igazad van a 2G a hiba oka, ugyanakkor lényegében a voda kombó ami hozza leginkább a hibát. Mivel én is végigolvastam és nem csak a jelen hsz. Én a 2 hónapja cseréltem a régi kártyás, hogy beleférjen a másikat pár hónappal korábban és mindkettő telenoros és nálam nem jelentkezett a telenor 2G hálózatán semmilyen probléma.
-
clon
senior tag
A hiba voda+voda esetén jelentkezett neked voda+telenor esetén is jelentkezett. A közös nevező a voda, ennek ellenére kizárod a vodát mint probléma lehetőséget.
Nekem telenor+telenor és semmi probléma nem volt, így én "kizárnám a telenor hibát".
1.kártya 4g - net
2.kártya 2g - telefonálás.2 hónapja ugyanez a beállítás és eddig a 2-es kártyán beszéltem (2g), most 2 hete pedig ugyanezen beállítással az 1-es kártyán beszélek és net-ezek (4g). Eddig hiba nem jelentkezett.
-
Joachim
tag
Sajnos nálam is ugyanez a probléma, mindkét kártya vodás.
Amelyiken a 4G van beállítva, ott nincs gond a beszélgetés minőségével, a másikon pedig totál érthetetlen és rendszeresen megszakad.
Ha átkapcsolom a másik kártyára a netet, akkor az működik megfelelően és a másik nem!
Egyelőre nem tudom a megoldást, de jó lenne mielőbb mert így nagyon bosszantó!
Azt hiszem ez a készülék hibája lesz és nem a szolgáltatóké.
Honor 7-en ugyanis ez hibátlanul működött.Talán egy fw frissítés megoldja!?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest