- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
válasz
headhunter86 #7477 üzenetére
En jmis disat hasznalok, facebook appnak meg ott a bongeszo...
-
Sragi
őstag
válasz
Durva amúgy, hogy milyen ganét fejlesztenek... A baj az hogy megtehetik mert nincs nagyon konkurencia. Túl sok a bullshit content az appokban. A hasznalhatosag es stabilitas le van tojva.
-
tami92
aktív tag
válasz
Azt tudod ugye, hogy az Insta is a Facebooké...
-
válasz
headhunter86 #6598 üzenetére
Köszönöm! Windows Phone-on más volt
-
gangstagergo
senior tag
válasz
headhunter86 #5746 üzenetére
Olvastam pár hozzászólást arról itt, hogy valakinek kicsit beljebb csúszott a led, továbbá hogy fotózás közben csúnya volt a kép és sokan panaszkodtak a hívás minősége miatt
(#5748) Dwatti
Igen erre céloztam de nem tudtam, hogy melyik verzió javította a hibát
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5746 üzenetére
Fotóhiba 16:9 arányban raszteres - szemcsés volt a kép, B120 frissítés javította. > mutat
-
lenovomen
aktív tag
válasz
headhunter86 #5553 üzenetére
Ha feldöntés mellett döntenél, majd írd meg kérlek, hogy neked mennyire illeszkedik.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5560 üzenetére
Eddig mindegyik típusnál fent volt a teszteknél kivéve a H8.
A corning oldalán is utólag lett fent. Talán én is elsőként linkeltem be hogy a GG 3. üveg. (mégis karcolódik ) -
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5558 üzenetére
Szerintem nem véletlen , hogy nem tüntették fel a leírásban a kijelző védelmet ,hiába GG üveg többen is panaszkodtak hogy bizony karcolódik. Igaz olyan is van akinek nincs rajta fólia és mégsem karcos....
-
lenovomen
aktív tag
válasz
headhunter86 #5553 üzenetére
Szerintem tedd fel rá. Mikro karcok keletkezhetnek. .
-
mm89
őstag
válasz
headhunter86 #5525 üzenetére
Köszönöm
-
mm89
őstag
válasz
headhunter86 #5515 üzenetére
Na ez tök jó, mert a GSM boltban 3 hónapot adtak. Itt viszont EU garisnak tűnik mert az angol is és a német is kiadja. Így megvan a 2 év gari
Gond esetén hova kellene küldeni? Telemaxszal kell felvenni a kapcsolatot? Nyilván semmi papírom nincs hozzá, csak a gsm boltos. -
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5515 üzenetére
Igen a régió beállítást nem néztem, sorry Brit vagy Német oldalon kell megnézni.
A support/warranty oldalon -
James67
aktív tag
válasz
headhunter86 #5451 üzenetére
Amikor a H7-et vettem, akkor a Média Marktban vettem. A kijelző miatt szervízelésre szorult, a MM-be vittem be leadni, a többit ők intézték a Telemax-al. Az MM-be mentem érte amikor kész lett. Kb. 2 hétig voltam nélküle. A szervizzel sem volt gondom. Tehát rosszat nem tudok mondani. Ja és Budapesten vettem az MM-ben és Debrecenbe adtam le majd vettem át.
-
kewin81
csendes tag
válasz
headhunter86 #5474 üzenetére
Dwatti,köszönöm!hazaérek le is szedem,mobilnettel kicsit sok lenne
headhunter86,próbáltam már azt is,de hiába húzom feljebb,kétszer addig sötétít,harmadszorra már tuti minimumra veszi le.Ha kiveszem az automatát,akkor meg reggelenként tényleg kiégeti a szemem
ezt a frissítést megpróbálom mindenesetre. -
Hoorus
őstag
válasz
headhunter86 #5474 üzenetére
Azért hajnalban ébredéskor igencsak jó az a totál minimum fényerő..
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
headhunter86 #5456 üzenetére
Hát nekem MM-es vásárlás, ugye gyári garis, de ha kehe van vele a telemaxba kell küldeni, vagy ode küldi a media, ezt nem tudom. De igazából amit róluk most így hirtelen olvastam, igaza volt akollégának, inkább varázspálcával ütögetem.
Kb ilyen színvonalat képviselt a kalotaszeg utca panasonic szeviz is, azt már megjártam párszor, köszönöm ebből nem kérek. Inkább nem gyári gari és csinálja meg egy ügyes gyerek,ráadásul viszik hozzák a telcsit és garantálják 14 napon belül a javítást is.
Egyébként visszatérve, a prémiummobil is gyári garit ad a készülékeire, most olvastam el a feltételeiket.
-
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5456 üzenetére
Igen, ők a hivatalos szerviz, ha gyári garancia érvényes akkor ott intéznek mindent.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
headhunter86 #5443 üzenetére
van gyári garanciád, vagy nincs? ha nincs, és bezár jogutód nélkül, akkor IJB.
-
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5443 üzenetére
Annyiból érdekes, hogy létezik-e a cég, hogyha például a telefon nem javítható, és visszaküldenek egy jegyzőkönyvet, telefon nélkül, hogy a forgalmazónál cseréltesd ki egy újra vagy ha azt nem tudják teljesíteni és jár a pénzvisszafizetés, akkor kicsit gázos, amikor nincs már forgalmazó.
-
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5439 üzenetére
Végül én is tőlük, mert a firstphone-nak és az euronicsnak sajnos megszaladtak ma reggelre az áraik
Amúgy még azt mondták a huaweiesek, hogy ha pl nincs benne töltő vagy headset, ami a gyári csomagban benne van,akkor esetleg gyanús lehet, hogy nem eu-s.
Remélem jó gyorsan leszállítják -
garrotter
tag
válasz
headhunter86 #5428 üzenetére
Akkor tasker, vagy e-robot.
(Ha ébresztés miatt kell, tud kikapcsolva is ébreszteni). -
garrotter
tag
válasz
headhunter86 #5423 üzenetére
Intelligens asszisztens / Időzített be- és kikapcsolás?
-
berek21
őstag
válasz
headhunter86 #5390 üzenetére
A spigenre majd nézz rá a gyártónál is, mert hivatalosan nem csinálnak.
-
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5380 üzenetére
Igen, az arukereson olvastam, hogy leginkább erre panaszkodnak a bolt kapcsán :S Holnap telefonálok párat, de ez legyen a legkevesebb, hogy nem 1 nap hanem 7, ha egyébként minden szempontból okés a telefon
-
arkone
aktív tag
válasz
headhunter86 #5380 üzenetére
Nem valószínű, hogy a Huawei Európába hoz gyártani bármit is 5x annyi pénzért.
Inkább Hollandiába szánt telefon lehet.
-
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5378 üzenetére
köszi, csak azért kérdeztem, mert én is olvastam itt korábbi hozzászólásokat, hogy esetleg csak forgalmazói garit adnak és nem gyártóit.
Illetve, hogy nem EU-s a telefon hanem lehet, hogy kínai átbuherált. Tudván, hogy mennyire értek hozzá, nekem simán el lehetne adni egy kínait is ezért kérdeztem, fogalmam sincs mit kell nézni rajta, hogy tudjam honnan származik -
m.adri1
csendes tag
válasz
headhunter86 #5285 üzenetére
Szia!
Végül mennyi idő alatt érkezett meg a rendelésed a mobilcornertől?
Esetleg a huawei-eseket nem hívtad fel, hogy tényleg minden rendben van e a telefonnal (gyári gari stb)?
Én is nézegetem a webshopokat és ez a legolcsóbb, ami gyanús -
Nick no.1
aktív tag
válasz
headhunter86 #5338 üzenetére
Ettől nem egyszerűbb,ráböksz az ikonra és már le is zárt.Ingyenes.
Lock Screen App -
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5321 üzenetére
Adtál a nova launchernek engedélyeket a névjegyekhez stb ? Nekem Blackberry partnerek alkalmazás van fent és megadtam az engedélyeket onnantól úgy müködik ahogy szeretném pl kedvencek vannak elöl. Szerintem másik alkalmazásnál is így lehet.
-
Sanki
addikt
válasz
headhunter86 #5317 üzenetére
Akkor lehet most is a nova launcher-t kéne felraknod.
Vagy valami miatt nem akarod felrakni? -
Sanki
addikt
válasz
headhunter86 #5314 üzenetére
Valami külső alkalmazással biztos lehet, play-en nézz szét, de mi a baj a fizikai gombbal?
A tárcsázóra gondolsz? Ott van külön kedvencek fül, az nem jó? -
Sanki
addikt
válasz
headhunter86 #5311 üzenetére
Beállítások - Speciális beállítások - biztonság - 1. kártya zárolás beállítása (valószínű van 2. is, de én 1 simmel használom).
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5285 üzenetére
Mázlista, olcsóban és még füles is hozzá...
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5238 üzenetére
Hát igen ,ezek szerint a szoftveres különbség sem számít.
-
headhunter86
senior tag
válasz
headhunter86 #5226 üzenetére
Hívom a mobilcornert, hogy lemondjam a megrendelésem. Mivel köv hét közepéig mondták hogy megkapom. Erre azt mondja, el van csomagolva, holnap hozza a futár. Úgyhogy marad az.
Még jó hogy felhívtam őket, mert elmentem volna melóba pénz nélkül, azt jöhetett volna a futár -
Sanki
addikt
válasz
headhunter86 #5172 üzenetére
és (#5177) Dwatti : -szerintem- a két fólia ugyanaz, csak más az eladó. :
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5172 üzenetére
Szerintem a Nilkin arc egde verzió jó, mivel nekem az van .
De mivel a típus ugyan az lehet az egyenes üveg is jó. -
Sragi
őstag
válasz
headhunter86 #5171 üzenetére
Ebay-rol már jönnek nekem. 3db is
-
Sragi
őstag
válasz
headhunter86 #5166 üzenetére
Gyorsan vettem egy gagyit 400Huf itthonról. Szallitas 800huf.
ideiglenes lesz csak.
-
tamáspapa
aktív tag
válasz
headhunter86 #5082 üzenetére
Hali. Én a Telekomnál vettem 2000-ért szilikon tokot, jó.
-
arkone
aktív tag
válasz
headhunter86 #5094 üzenetére
Csak egy darabig leszel el, utána rákényszerít letölteni a frissebbet, mert különben nem engedi használni. Hangouts is ugyan ez.
-
cotag
senior tag
válasz
headhunter86 #5101 üzenetére
Köszönöm, várom.
-
Sragi
őstag
válasz
headhunter86 #5097 üzenetére
Ebay-en már elég sok tokot láttam hozzá.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5097 üzenetére
Keresd az ebay-en ott szállítanak és ott is megtalálható.
-
Sragi
őstag
válasz
headhunter86 #5094 üzenetére
Ezt a napom funkciót még megemesztettem valahogy, de az akku zabálasa mellett mar nem tudok elmenni szó nélkül..
-
DaWehun
tag
válasz
headhunter86 #5084 üzenetére
A fólia ami rajta van pedig a tokhoz járó fólia.
-
DaWehun
tag
válasz
headhunter86 #5082 üzenetére
Super frosted tokot használom én is, nagyon jó fogást ad a telefonnak és nagyon minőségi cucc. Inkább ilyen kemény műanyagnak mondanám a tokot mintsem gumisnak. Fekete telefonon kimondottan jól néz ki. A hozzá járó fólia meg pont annyira jó, mint amennyire egy ajándék fólia jó lehet. Nálam konkrétan a semmitől karcolódott meg. Ha tudsz ahelyett inkább egy üvegfóliát tegyél rá, viszont átmenetileg az a fólia is jó lesz.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5049 üzenetére
Nem találom de van ott egy másik H8 - rendelés is ahol 1 hét után sem érkezett meg és értesítést sem küldtek Eus készlethiányra hivatkozva , közben meg máshol gond nélkül beszerezhető volt. illetve sokan panaszkodtak az ügyfélszolgálatra meg a garancia intézésre de ezeket nem lehet biztos forrásnak venni. Azért fura hogy ott eleve ennyire olcsó volt mindig az ára.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5047 üzenetére
Van ott 98 negatív vélemény is sajnos most a kereső nem hozza be de éppen egy Honor rendelésnél is volt probléma de valószínű törölték a többi negatívval együtt.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5045 üzenetére
Írj nekik .válaszolnak de lehet eus -van amelyik akciós csomagban árulták.vagy csak elírás a headset.
-
Dwatti
addikt
válasz
headhunter86 #5036 üzenetére
Mall.hu nincs fent a hivatalosak között, de eus készülék. Vélemények alapján a garanciáztatást is korrektül végzik. Ott ahol sokkal olcsóbb lehet nem eus vagy , garanciát neked kell intézned.
-
Sanki
addikt
válasz
headhunter86 #5033 üzenetére
Gondolom nem hivatalos forgalmazó és lehet nem is EU-s készülék.
-
mantequilla
aktív tag
válasz
headhunter86 #5006 üzenetére
Manapsag sok telefonnal ezt az osszeszerelesi technikat alkalmazza a gyarto meg az olyan csucsteloknal is mint az s7. Nyilvan nem 5 masodpercig melegitette mert vagtak a videoban es 80 fok se lesz nyaron de egy allando 38 siman elofordulhat ami meg tobb is lesz mert a mukodes kozben is termel hot. Kerdes hogy erre hogy reagal a ragaszto. En nem vagyok oda ezert az osszeszerelesert de az uveg miatt ez van. A p9 csavaros a fem haz miatt azt meg esetleg itthon is szetszednem ha ugy alakulna, ezt nem.
-
berek21
őstag
válasz
Valahogy le kell szedni a hátulját ha javítani kell. Azért ne aggódj, talán nyáron majd nem 2300 wattos hőlégfúvóbol jön a meleg.
-
DaWehun
tag
válasz
zsebedben vagy a kezedben nem hiszem, hogy lesz olyan meleg a telefon, hogy elengedje a ragasztó, kocsiban/tűző napon meg semmilyen telefont nem ajánlatos hagyni, mert nem tesz jót neki.
-
Sanki
addikt
válasz
Szerintem egy hőlégfúvó kicsit melegebb levegőt szolgáltat, mint egy nyári meleg..
Szerk.: mondja is, hogy 80 fokos levegő kell hozzá.
Szerintem emiatt nem kell félni.
-
Corsa02
őstag
válasz
80 fokos közvetlen hő a ragasztóra és ezek után elég jó erő kellett még hogy feljöjjön...nem lesz ennek semmi baja nyáron
-
James67
aktív tag
válasz
headhunter86 #4957 üzenetére
Napidroid:
"A Huawei Mate 8-ra és P9-re már korábban kiadták a béta szoftvert, és ezek lesznek az első készülékek, amelyek megkapják az Android 7.0 végleges kiadását a gyártótól. Ez 2017 első negyedévében fog megtörténni a Huawei közleménye szerint. Utána nem sokkal pedig további modellek is sorra kerülnek majd. Eddig a következő mobilokra erősítette meg a kínai vállalat a frissítést:Huawei Mate 8
Huawei P9
Huawei P9 Plus
Huawei P9 lite
Huawei Nova
Huawei Nova PlusAzt nem tudjuk, hogy ezeken kívül lesznek-e még további Huawei készülékek, amik megkapják a gyártó új szoftverét, de valószínűleg később bővülni fog a lista."
-
AlrightSir
tag
válasz
Jönni fog.
-
tami92
aktív tag
válasz
Angliába és Németországba már megy a béta tesztelés, úgyhogy előbb-utóbb jönni fog.
-
Sragi
őstag
válasz
Ha P9-re ígérték szerintem jön H8-ra is.
Nincsenek elkesve vele. -
clon
senior tag
válasz
Van rá esély a P9 első negyedév a H8 második negyedév. 2 hónapos telefon és B101-el jött ki aztán frissült B120-ra és van akinek már a B131-es ROM van fent OTA-n.
-
func93
senior tag
válasz
headhunter86 #4891 üzenetére
Én a mobilcornerbe vettem. Gyártói garis, 2 év. 112.000-ért. Bontatlan.
Több készüléket is vettem már tőlük, mindhez tökéletes volt a gyári gari, sose volt baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged