- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz
Luck Dragon #16707 üzenetére
Persze, annyi a különbség, hogy 64GB a tárhely, nincs más eltérés.
-
Sanki
addikt
válasz
Luck Dragon #4701 üzenetére
Szívesen.
Majd még az MSVII tokról is rakok fel képet.
-
Sragi
őstag
válasz
Luck Dragon #4249 üzenetére
Ami leginkabb tetszik,hogy minosegben szerintem mar egy LG-t siman vernek.
Bementem MM-be es hat a G5 gagyi volt egy P9-hez kepest.
Anyaghasznalatrol beszelek most elsosorban.
Mar varom ,hogy holnap megerkezzen
Igazabol a masik pedig azt adjak amit igernek. Se tobbet se kevesebbet!
Akar nemzetkozi akar itthoni teszteket olvastam mindenhol elismeroen nyilatkoztak a H8-rol.
Ha szoftveres gondokat orvosoljak es jo lesz a support( Emui 5,Android 7 kesobbiekben) ,akkor azt hiszem feladjak a lecket a samunak es az apple-nek is. -
Sragi
őstag
válasz
Luck Dragon #3898 üzenetére
Nem túl "csajos"?
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #3435 üzenetére
-
denorbi
tag
válasz
Luck Dragon #2580 üzenetére
Az nem tiszta nekem, hogy anyag hiba vagy én hibámból kellezhetett, hogy nem vettem észre!
-
Project: A
tag
válasz
Luck Dragon #2384 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Luck Dragon: Ez a belebújós tok nem hangzik rosszul, de egy szerethető készüléket megszeretnék óvni.
Okozz esetleg kisebb karcot a kijelzőn illetve a készülékházon ez a fajta tok használat vagy teljesen biztonságos? (gondolok itt a ki\be mozgatásra)
A készülékházra külön szeretnék egy tokot tenni az ujjlenyomatok ellen, - szerinted azzal együtt is elférne az általad használt belebújósba?velekeio: Elgondolkozom az említett készülékházra való tokon, habár nekem az átlátszóság nem képez szempontot.
Dwatti: Értem, hát akkor várok még egy picit a flip tokok nézegetésével ha csak időközben nem jön jobb megoldás.
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #2264 üzenetére
Én fórumokon csak azt olvastam, hogy borzasztó a support.
Legalábbis nem válaszolnak a bugokkal kapcsolatos kérdésekre majd sokára jön update.*Oneplus 2, Oneplus X
-
Shyciii
veterán
válasz
Luck Dragon #2264 üzenetére
Most nem tom, de a Oneplus 2 esetén is működött egy ismerősömnek. De mivel a Oneplus 2 nem lett valami jó készülék, így a Oneplus 3-ra odatették magukat, úgyhogy gyanítom igen. Jah azt nem mondtam, hogy a futár előtt távasztalon próbálták újrahúzni a telót, sikertelenül, és azután volt a csere.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Luck Dragon #2180 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszodat! Ez viszont nem jó hír. Nem is értem, hogy egy 130k körüli készülékben nem képesek ezt megoldani? Azért a mai világban nem egy megabrutal dolog, hogy full hd-ban akadásmentesen jó minőségben tudjon egy "felsőkategóriás" készülék rögzíteni! Komolyan mondom vicc, pedig már azt hittem, hogy megtaláltam a telefonomat :-(.
-
Dwatti
addikt
válasz
Luck Dragon #2180 üzenetére
Nekem a lassított felvétellel azért van gondom, telon lejátszva jó de pc-n nem lassít illetve akad.
-
bajaki
őstag
válasz
Luck Dragon #2147 üzenetére
Előtte a Speedshop-os átlátszó szilikon tokot használtam. Ahhoz képest azért jóval vastagabb ez a tok, de nem vészes, határeset.
A gombok nyomáspontja rendben van, viszont nehéz megmondani mikor melyiket nyomod éppen, mert teljesen egy síkban vannak, valamint nincs közöttük semmilyen "rés". Legalább a hangerő gombok és a bekapcsoló gomb között lehetne. Igazából csak ennyi negatívumot tudok mondani.
Képeket most másik készülék hiányában nem tudok lőni, de teljesen úgy néz ki a tok, mint a képeken.
-
patakidr
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2082 üzenetére
Amit én ajánlok, az kemény tok, selymes felülettel, 0.1 mm pontos illesztésekkel, 1.2 mm vastagságban.
Még két db van
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Luck Dragon #2082 üzenetére
Szerintem a fekete is jó, csak ahhoz fekete telefon kellene.
-
berek21
őstag
válasz
Luck Dragon #2059 üzenetére
A minta dombor nyomott. Vpower márkájú, aliról rendeltem.
-
Dwatti
addikt
válasz
Luck Dragon #2050 üzenetére
A speedshopos szilikon tok jónak tűnik : NILLKIN NATURE TPU HÁTLAP TOK HONOR 8, ÁTLÁTSZÓ - 1 790 Ft
-
dokee78
félisten
válasz
Luck Dragon #1933 üzenetére
Pont nemrég voltam megnézni7,fehér volt kirakva,az nagyon nem jön be.
Only kék Telekom. -
Nordik
őstag
válasz
Luck Dragon #1940 üzenetére
Köszi!
De most nézem az MM oldalát és online rendelesnel is akciosak a készülékek!Szóval nem csak kuponnal helyben.
-
Nordik
őstag
válasz
Csak hol kapható... Szombathelyen például egyik színből sincs.
-
zunga
tag
válasz
A Firstphonnál is akciósok a Huawei, Honor telók a hétvégén, Honor 8-ra 20% akció van.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Luck Dragon #854 üzenetére
Ez engem is érdekelne, plusz, hogy Spotify-jal (offline tartalmat hallgatva) vagy a saját lejátszójával nagyjából milyen üzemidőre lehet számítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Asus Rog Strix G16
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest