- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
undersance
tag
válasz
Fionella #9792 üzenetére
Én B180-ról frissítettem, mert az eddigi Marshmallow verziók nem voltak jók nekem (főleg Exchange levelezéssel kapcsolatos problémák miatt), de ez a B390 kifejezetten jól sikerült, és még a 180-nál is jobb az akkukezelése.
Bár elsőre a Google Play Szolgáltatások eléggé gyilkolta az akkut, de ebben a hozzászólásban gyorsan megtaláltam a megoldást:
Akinek nagyon merül a 6.0 a Beállítások/Alkalmazások menüben a Google Play-Szolgáltatásokban az adathasználatnál kapcsolja ki a háttéradat forgalmat. Így éjszaka 15% helyett csak kb. 2%-ot merül a telefon.
-
denorbi
tag
válasz
Fionella #5666 üzenetére
Nekem is nem rég meg repedt a kijelző, de nálam se volt semmi előjele. Nincs semmi sérülés rajta! Most még harcolok, mert van egy sárga folt rajta ami nem a repedés miatt keletkezett. 47ezer az durva összeg. Ha nem sikerül javítattnom akkor inkább be rendelem külföldről tizenezerért
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Fionella #5655 üzenetére
Ez esetben bocsánat,ritka az ilyen önállóság...
Egy javaslatom van még, ha OTA frissítés volt, próbálkozz meg a netről letöltött teljes rommal egy helyi frissítéssel, illetve ha helyi volt, akkor frissítsd újra. A helyi frissítés általában csak másodjára lesz teljes.
Ha el is szúrtak valamit hardveresen a szervízben, a szoftban attól még ott kellene lennie a menüpontnak, legfeljebb nem működne.
-
nagymolnar
tag
-
nagymolnar
tag
válasz
Fionella #5655 üzenetére
Mi most cseréltünk LCD-t egy H7-en és elmondhatom, hogy az LCD és digitizer egy fém alapra van felrakva (vagy fordítva, de igazából az LCD a telefon alapja. Erre megy egy panel és a sallang meg az akku. Ennyi a telefon. Azért a youtube szétszerelések viccesek, mert olyan, mintha pik-pakk szétjönne minden... Pl az aksiért élet-halál harcot kell folytatni, hogy leszedd az LCD alapról....
Tehát a szerviz valóban nem sok mindent tud javítani...
Így elmondható, hogy örülj, hogy cseréltek mindent, mert magától ritkán hajlik a cucc...
-
Azazel71
aktív tag
válasz
Fionella #5635 üzenetére
Sokszor leírtam, bármilyen anomália a frissítés után : visszaállítás gyári állapotra. Ne kinlódj, ne szidd a szervízt, csinálj egy visszaállítást, ELŐTTE kapcsold ki az automatikus helyreállítást, utána pedig ne biztonsági mentésből állítsd vissza az alkalmazásokat, hanem egyesével telepítsd újra a playről.
Az adataid, kontaktjaid kivételek, ezeket lehet mentésből visszatenni.
Ha eddig megvagy, már csak egy wipe cache kell(ha nem tudod hogyan, segítek) és minden rendben lesz.A hatos droid a gépházban elég komolyan más, mint az 5, ezért kell ennyit szöszölni vele.
-
gproject
aktív tag
válasz
Fionella #1810 üzenetére
nem tudom, ezekhez a dolgokhoz nem ertek
@Viper26 nincs sajnos, csak 16 es 64 gb-os valtozat
kozben csak raleltem egy appra, amivel zeneszamot tudok valtani
mar korabban is probalgattam appokat, de eddig egyse mukodott
ez se tokeletes(lasd az ertekelesekben), de jobb, mint a semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest