- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz
ThorsHUN #1493 üzenetére
ThorsHUN!
Nem kioktatásnak szántam, de korábban már ment róla részletes fejtegetés, hogy a Sony chip ami benne van többre lenne képes, csak feltehetőleg a Sony nem adja ki hozzá a feldolgozó szoftvert....A huawei meg ennyire képes...
Szóval erre próbáltam rávilágítani "humorosabb" formában.Szerintem egy kompakt gép szintjét tudja hozni, zoom nélkül több egyenlőre nem kell szerintem....na mindegy
-
nagymolnar
tag
válasz
ThorsHUN #1480 üzenetére
Szerintem vegyél egy Nokia 3210-est meg egy komolyabb fényképezőgépet (Milc és akkor a zsebbe is belefér), így megoldod a telefonálást és a fényképezést is. Fantasztikus üzemidő lesz, hetente egyszer kell tölteni, állandó stabil 2G kapcsolat és az extrákat nem is mondtam.... (pl. nincs külső antenna a készüléken)
Viccet félretéve, ez egy telefon amivel lehet képeket csinálni (egyre jobbakat), de a 100e kategóriában nem sok ilyen jó van.... Ha egyel feljebb nézel körül akkor S6 vagy szifon6.... de még akkor is H7 és egy olcsóbb MILC -innen a hardverapróról- vagy egy jó MILF
-
EAndrew
aktív tag
válasz
ThorsHUN #1052 üzenetére
Én a Camera MX-et tettem fel mint másodlagos kamera szoftvert, elég használható progi.
Azonban remélhetőleg (a pletykák szerint) nem sokáig kell várnunk és jön frissítés amiben már benne van a "pro" mód és azzal együtt bővebb állítási lehetőségek, jobb kamera szoftver. Csak így legyen
!
Bocs lejárt a szerkesztési idő
-
imrus72
tag
válasz
ThorsHUN #521 üzenetére
Nem akarom ekézni Se a Z2-őt,se a Z3-at,mert alapból beton stabil készülékekről beszélünk,normál használat mellett tökéletes mindkettő.
Minden telefont szét lehet hajtani ha nagyon akarja az ember,mert tökéletes telefon nincs( direkt persze)
Ha nem full hd kamerának használod a sonyt fél óráig egyfolytában,és nem futtatsz rajta erőforrás igényes játékot órákon keresztül bátran ajánlom azt is.Lehet a honor is érzékeny ezekre,én még nem próbáltam,valaki tesztelhetné,ha akarja.
Tényleg csak a döntést akartam mindenféle részlehajlás nélkül segíteni,de nem offolom szét a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest