Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
A B170-es frissítéssel végre nem inaktív a névjegyek rendezési elve!! Csak sikerült javítani a végére.
OTA b121 -> b170Változások /google translate/ :
HIVATALOS változások listája hozzáadva az módok - "Szakmai Kamara" és a "Scan dokumentumok" foltozott biztonsági rések Stagefright Fix hibák az Üzenetek alkalmazás Javítva a kettős bejelentések Actuallizado a biztonsági fejlesztések Google továbbfejlesztett rendszer stabilitását és teljesítményét (B170) Fix problémák értesítések WhatsApp, snapchat ... (B170) Általános fejlesztések és hibajavítások. LTE Advanced Sokan már tudják, a becsület 7-ben LTE Cat 6 lehet majd élvezni 4G + (de legalább én nem tudom megváltoztatni a szimbólum). A vezeték nélküli hálózatok> Egyebek> mobilhálózat> hozzáadása hordozók lehetővé teszik annak lehetőségét, hogy (ha lefedettség) + 4G. Beszélje meg az árak aktiválása előtt. Vodafone lehet tenni gond nélkül, illetve illeték (aszerint, hogy azok weboldalán) -
imrus72
tag
válasz hounddog #1280 üzenetére
A Honor 6 összefoglalójából :
-Késve megkapott emailek, push üzenetek:Ha ilyet tapasztalsz nézz körül az alábbi helyeken:
-Fiókok/Google/mail címedre katt, itt pedig a Gmail szinkronizálásánál legyen pipa.
-Beállítások, Védett alkalmazások.Engedélyezd amit kell (Gmail, Viber, Skype, Hangouts, stb...)
-Beállítások,Indításkezelő.Beállíthatod mely alkalmazások indulhatnak el automatikusan az oprendszerrel együtt.
-Telefon kezelőben balra lapozz, Értesítéskezelő.Itt engedélyezést állítasz be a kívánt alkalmazásoknak.
-Ugyanitt az Értesítéskezelőben balra swipe, Felugró ablakok menüpontnál engedélyt adhatsz bizonyos alkalmazásoknak.
-Beállítások, WLAN, görgess alulra, Speciális beállítások: WLAN alvó mód bekapcsolása: Mindig
@EMUI3
-Beállítások/Energiatakarékosság/Intelligens, alul Beállítások:
WLAN ébrentartása alvó állapotban: Állandó
Mobiladat ébrentartása alvó állapotban: Be *
-Alkalmazásváltóban, felülről lefelé pöccints a kérdéses alkalmazásra, hogy lakat kerüljön rá.*Nekem ilyen gondom csak a béta MM felrakása után volt,B130,B140 alatt tökéletes.
-
imrus72
tag
válasz BOBAKILL #1228 üzenetére
Igen nálam a Gmail push probléma rendesen beállt .
Mindent megpróbáltam,de nem javítható sajna .
A honor 6 topik összefoglalóban is van pár javítási ötlet erre,mert ott is fent állt már ez a gond,de semmi nem segített.
az meg nem pálya,hogy nem kapom meg az emaileket,csak ha felélesztem a telefont.
Egyébként mindegy volt ,milyen email klienst raktam fel,sehogy sem volt jó,más üzenetek hibátlanul jöttek viber,face,hangouts.
Ha rootolt lenne lenne még ötletem,de azt még nem akarom.
Ezen kívül minden oké a rommal,a duppla koppos ébresztés nem működött,de ezt még elviseltem volna.
Üzemidő semmivel nem volt jobb sajnos.
A véglegest természetesen felrakom.
Még gondolkoztam,hogy ráfrissítek újra a 6.0-val,és nem wipe-olok,hátha úgy jó lesz,de nincs már energiám.
Már nem vagyok a régi ,egyre jobban utálok romolni.krisz4b70 : nekem is a Z3 volt a másik jelölt. Ott a melegedés a gond egyedül,bármilyen hardverigényesebb műveletnél forrósodik,akár egy programok visszaállításánál is pl. ez itt zéró,de tényleg semmi,+nincs ujjlenyomat olvasó.
Ami előnye a Z3-nak ,a kamera ,a beton stabil rendszer,és a markánsan jobb üzemidő. -
imrus72
tag
válasz unskillful #1195 üzenetére
Igen valószínűleg jobban jártam volna,ha ráfrissítek az előző romra,én tisztán telepítettem,ezért lehet a gond.
szente : igen volt wipe, külföldi fórumokon is láttam már ilyen problémákat.
[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Szerintetek téglásítás nélkül vissza lehet térni 5.0.1. -re?
Jó meg szép ez az új béta,de a push üzenetek teljesen rapszodikusan jönnek meg (gmail,stb) de főleg a gmail.
Végigpróbáltam mindent,nem vagyok kezdő,de ez nem lesz jó az már biztos. ahogy alvóba megy a telefon,azonnal nem jön meg az értesítés .
A b121 teljes romot kellene felrakni helyi frissítésből? Kicsit fázok tőle... -
imrus72
tag
Még valami a dupla koppintásos ébresztés működik valakinek 6.0-án? Azt sem találom..
-
imrus72
tag
Valaki nem küzd olyan gonddal ,hogy a gmail appot bezárja a telefon,és csak amikor felélesztem a telót akkor jönnek meg az emailek!
Nem tudom berakni védett alkalmazásnak,mert nem szerepel a listában.
Mit nézek el? Már minden beállítást átturkáltam. Másnak szerepel a védett alkalmazások listáján ? Full wipe-al raktam fel a romot.
Android 6.0 -
imrus72
tag
válasz nagymolnar #1109 üzenetére
Ha kell holnap én is felrakom valahová,de most megyünk koncertre.
-
imrus72
tag
válasz martinkeet #1105 üzenetére
Névjegyek rendezése aktív már ?
Alap hiba volt ,hogy nem lehetett rendezni vezetéknév szerint.
itt mutatva is van.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Nem muszáj várni a frissítésre : innen letölthető. MM Beta OTA PLK-L01C432B313 update.zip
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
Névjegyek rendezése még mindig nem aktív..
Ezt nem javították.
Még az értesítésekre leszek kíváncsi,az állapotsávon. -
imrus72
tag
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
Reméljük nekünk is jön mihamar.
Official Android Lollipop [5.1] Emui 3.1 Stable Released For Honor 4x
-
imrus72
tag
válasz ThorsHUN #521 üzenetére
Nem akarom ekézni Se a Z2-őt,se a Z3-at,mert alapból beton stabil készülékekről beszélünk,normál használat mellett tökéletes mindkettő.
Minden telefont szét lehet hajtani ha nagyon akarja az ember,mert tökéletes telefon nincs( direkt persze )
Ha nem full hd kamerának használod a sonyt fél óráig egyfolytában,és nem futtatsz rajta erőforrás igényes játékot órákon keresztül bátran ajánlom azt is.Lehet a honor is érzékeny ezekre,én még nem próbáltam,valaki tesztelhetné,ha akarja.
Tényleg csak a döntést akartam mindenféle részlehajlás nélkül segíteni,de nem offolom szét a topikot. -
imrus72
tag
Azért nem fog leégni,kárt csak huzamos full hd videózással tudnál benne tenni,vagy pár perc 4K videofelvétellel.
Kijelző mindkettőnek hasonlóan jó.
Ebben 64 bites 8 magos proci van,a Z3 -ban 32 bites 4 magos,de ez használat közben szinte semmit nem jelent.
Wifi ennek kicsit talán erősebb.
Üzemidőben jelenleg a Z3 a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Szia. Nekem Z2 volt a honor 7 előtt,mivel majdnem kopp ugyanaz mint a Z3 tudok nyilatkozni.
Egyelőre ennél a telefonnál ami hátrány a Z szériával szemben az üzemidő,ez jelen pillanatban körülbelül egy ,és egyharmad napot megy el biztonsággal.
Ellenben a Z2 -és a barátom szerint a Z3 2 napot simán.
De ezt mivel még nagyon az elején vagyunk a szoftveres optimalizálásnak még nem tekinteném hátránynak,még rengeteg rom fog rá kijönni,amiben ezeket javítják majd sztem ,az 5.1.1. amúgy is előrelépés volt a sonynál is üzemidőben,a 6.0 még jobb üzemidőt kínál majd.Viszont ami fontos a Sonyk baromira melegednek,és nem kell hozzá egy erőforrás igényes játék sem,pusztán pl több app egymás utáni telepítése,vagy egy titanium backup visszaállítás,vagy hd videófelvétel.
Ez ennél a telefonnál zéró melegedést okoz,még langyos sem lett a készülék.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Aki esetleg nem elégszik meg a gyári témaválasztóval,annak ajánlom a nagyszerű kínai fórumot,ahol szép custom témákat lehet leszedni 10-70 mb méretben komoly ikonkészletekkel.
A fórumot érdemes lefordítani a google fordítóval.
Regisztrálni kell,majd a letölteni kívánt téma topikjába írni bármilyen hozzászólást,szmájlit stb,aztán láthatóvá válik a letöltési link,sokszor csak egy txt fáljt tudsz letölteni,abban van a letöltés linkje.
Bonyolultnak hangzik,de nem az.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Örülök,hogy sikerült!
A laggoláshoz annyit szólnék,hogy én nem észlelem,én is swiftkey-t használok,de nekem ez nem jelentkezik.
Máshol sem találkoztam akadással.
Kicsit alaposabban kell paraméterezni,mint a Z2-met (mit engedélyezzen futni a háttérben ,és mit nem) de ez a legkevesebb.
Ami nagy pozitívum,hogy egyáltalán nem hajlandó melegedni, sok appot használok,és amikor például sorra telepítettem fel őket a Z2-re akár 50-60 fokra is felmelegedett ,na ez itt abszolút nem jelentkezett,még csak langyos sem volt.
Összességében elégedett vagyok a cserével maximálisan. -
imrus72
tag
válasz paolinho #342 üzenetére
Ezeket a képeket szedtem össze különböző fórumokról,hátha segít valakinek.
Az jól látszik,hogy a sim chipjét teljesen ki kell melegíteni a foglalatból.
De nem egyszerű,és valóban veszélyes el is hajolhatnak az érintkezők a telefonban,vagy beragad az egész.
Az lenne a jó ,ha a kettőt közel egy sim vastagságúra,vagy csak nem sokkal vastagabbra lehetne csiszolni,és összeragasztani.
Az XDA-n volt akinek sikerült amúgy.[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
Az elég komoly! Akkor nekem tényleg nagyon nagy 🍀 szerencsém volt.
-
imrus72
tag
válasz tejeszacskó #277 üzenetére
A media marktba ma rakták ki (Debrecen)
-
imrus72
tag
válasz tejeszacskó #262 üzenetére
Jelentem holnaptól fehér Honor 7 tulaj leszek. Media markt 12% kuponnal beruházok egyre.
A Mate 7 egyértelműen nagy lenne ,az zsebbe már tuti nem teheted. Aki táskával jár mindenhová annak még alternatíva lehet mivel kézben fogva,és a fejhez emelve még nem a hülyének nézős méret.
Z3 csak azért nem lesz,mert z2-ről váltok ,és konkrétan csak dizájnban tér el semmi másban,de a z2 -ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyébként ,mert atom stabil,és bivaly üzemidejű készülék,úgy hogy közel 200 app volt rajta.
-
imrus72
tag
válasz paolinho #255 üzenetére
A mate 7 topikban ezt a gondot részletesen kibeszélték,nézzetek át oda. Valami régiós gond van,remélhetőleg javítják.Elvileg ha átállítjátok angolra a nyelvet már nem inaktív,de ez nem megoldás .Sokan átírták a kontaktokat, és kivették az ékezetes karaktereket.
Dévánkozok ezen a telefonon,a mate7-en,és a sony z3-on,azért bambulom a topikokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest