Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imrus72
tag
A B170-es frissítéssel végre nem inaktív a névjegyek rendezési elve!! Csak sikerült javítani a végére.
OTA b121 -> b170Változások /google translate/ :
HIVATALOS változások listája hozzáadva az módok - "Szakmai Kamara" és a "Scan dokumentumok" foltozott biztonsági rések Stagefright Fix hibák az Üzenetek alkalmazás Javítva a kettős bejelentések Actuallizado a biztonsági fejlesztések Google továbbfejlesztett rendszer stabilitását és teljesítményét (B170) Fix problémák értesítések WhatsApp, snapchat ... (B170) Általános fejlesztések és hibajavítások. LTE Advanced Sokan már tudják, a becsület 7-ben LTE Cat 6 lehet majd élvezni 4G + (de legalább én nem tudom megváltoztatni a szimbólum). A vezeték nélküli hálózatok> Egyebek> mobilhálózat> hozzáadása hordozók lehetővé teszik annak lehetőségét, hogy (ha lefedettség) + 4G. Beszélje meg az árak aktiválása előtt. Vodafone lehet tenni gond nélkül, illetve illeték (aszerint, hogy azok weboldalán) -
imrus72
tag
válasz
hounddog #1280 üzenetére
A Honor 6 összefoglalójából :
-Késve megkapott emailek, push üzenetek:Ha ilyet tapasztalsz nézz körül az alábbi helyeken:
-Fiókok/Google/mail címedre katt, itt pedig a Gmail szinkronizálásánál legyen pipa.
-Beállítások, Védett alkalmazások.Engedélyezd amit kell (Gmail, Viber, Skype, Hangouts, stb...)
-Beállítások,Indításkezelő.Beállíthatod mely alkalmazások indulhatnak el automatikusan az oprendszerrel együtt.
-Telefon kezelőben balra lapozz, Értesítéskezelő.Itt engedélyezést állítasz be a kívánt alkalmazásoknak.
-Ugyanitt az Értesítéskezelőben balra swipe, Felugró ablakok menüpontnál engedélyt adhatsz bizonyos alkalmazásoknak.
-Beállítások, WLAN, görgess alulra, Speciális beállítások: WLAN alvó mód bekapcsolása: Mindig
@EMUI3
-Beállítások/Energiatakarékosság/Intelligens, alul Beállítások:
WLAN ébrentartása alvó állapotban: Állandó
Mobiladat ébrentartása alvó állapotban: Be *
-Alkalmazásváltóban, felülről lefelé pöccints a kérdéses alkalmazásra, hogy lakat kerüljön rá.*Nekem ilyen gondom csak a béta MM felrakása után volt,B130,B140 alatt tökéletes.
-
imrus72
tag
válasz
BOBAKILL #1228 üzenetére
Igen nálam a Gmail push probléma rendesen beállt .
Mindent megpróbáltam,de nem javítható sajna .
A honor 6 topik összefoglalóban is van pár javítási ötlet erre,mert ott is fent állt már ez a gond,de semmi nem segített.
az meg nem pálya,hogy nem kapom meg az emaileket,csak ha felélesztem a telefont.
Egyébként mindegy volt ,milyen email klienst raktam fel,sehogy sem volt jó,más üzenetek hibátlanul jöttek viber,face,hangouts.
Ha rootolt lenne lenne még ötletem,de azt még nem akarom.
Ezen kívül minden oké a rommal,a duppla koppos ébresztés nem működött,de ezt még elviseltem volna.
Üzemidő semmivel nem volt jobb sajnos.
A véglegest természetesen felrakom.
Még gondolkoztam,hogy ráfrissítek újra a 6.0-val,és nem wipe-olok,hátha úgy jó lesz,de nincs már energiám.
Már nem vagyok a régi ,egyre jobban utálok romolni.krisz4b70 : nekem is a Z3 volt a másik jelölt. Ott a melegedés a gond egyedül,bármilyen hardverigényesebb műveletnél forrósodik,akár egy programok visszaállításánál is pl. ez itt zéró,de tényleg semmi,+nincs ujjlenyomat olvasó.
Ami előnye a Z3-nak ,a kamera ,a beton stabil rendszer,és a markánsan jobb üzemidő. -
imrus72
tag
válasz
unskillful #1195 üzenetére
Igen valószínűleg jobban jártam volna,ha ráfrissítek az előző romra,én tisztán telepítettem,ezért lehet a gond.
szente : igen volt wipe, külföldi fórumokon is láttam már ilyen problémákat.
-
imrus72
tag
Szerintetek téglásítás nélkül vissza lehet térni 5.0.1. -re?
Jó meg szép ez az új béta,de a push üzenetek teljesen rapszodikusan jönnek meg (gmail,stb) de főleg a gmail.
Végigpróbáltam mindent,nem vagyok kezdő,de ez nem lesz jó az már biztos. ahogy alvóba megy a telefon,azonnal nem jön meg az értesítés .
A b121 teljes romot kellene felrakni helyi frissítésből? Kicsit fázok tőle... -
imrus72
tag
Még valami a dupla koppintásos ébresztés működik valakinek 6.0-án? Azt sem találom..
-
imrus72
tag
Valaki nem küzd olyan gonddal ,hogy a gmail appot bezárja a telefon,és csak amikor felélesztem a telót akkor jönnek meg az emailek!
Nem tudom berakni védett alkalmazásnak,mert nem szerepel a listában.
Mit nézek el? Már minden beállítást átturkáltam. Másnak szerepel a védett alkalmazások listáján ? Full wipe-al raktam fel a romot.
Android 6.0 -
imrus72
tag
válasz
nagymolnar #1109 üzenetére
Ha kell holnap én is felrakom valahová,de most megyünk koncertre.
-
imrus72
tag
válasz
martinkeet #1105 üzenetére
Névjegyek rendezése aktív már ?
Alap hiba volt ,hogy nem lehetett rendezni vezetéknév szerint.
itt mutatva is van. -
imrus72
tag
Nem muszáj várni a frissítésre : innen letölthető. MM Beta OTA PLK-L01C432B313 update.zip
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
Névjegyek rendezése még mindig nem aktív..
Ezt nem javították.
Még az értesítésekre leszek kíváncsi,az állapotsávon. -
imrus72
tag
Üdv itt!
-
imrus72
tag
-
imrus72
tag
Reméljük nekünk is jön mihamar.
Official Android Lollipop [5.1] Emui 3.1 Stable Released For Honor 4x
-
imrus72
tag
válasz
ThorsHUN #521 üzenetére
Nem akarom ekézni Se a Z2-őt,se a Z3-at,mert alapból beton stabil készülékekről beszélünk,normál használat mellett tökéletes mindkettő.
Minden telefont szét lehet hajtani ha nagyon akarja az ember,mert tökéletes telefon nincs( direkt persze)
Ha nem full hd kamerának használod a sonyt fél óráig egyfolytában,és nem futtatsz rajta erőforrás igényes játékot órákon keresztül bátran ajánlom azt is.Lehet a honor is érzékeny ezekre,én még nem próbáltam,valaki tesztelhetné,ha akarja.
Tényleg csak a döntést akartam mindenféle részlehajlás nélkül segíteni,de nem offolom szét a topikot. -
imrus72
tag
Azért nem fog leégni,kárt csak huzamos full hd videózással tudnál benne tenni,vagy pár perc 4K videofelvétellel.
Kijelző mindkettőnek hasonlóan jó.
Ebben 64 bites 8 magos proci van,a Z3 -ban 32 bites 4 magos,de ez használat közben szinte semmit nem jelent.
Wifi ennek kicsit talán erősebb.
Üzemidőben jelenleg a Z3 a nyerő. -
imrus72
tag
Szia. Nekem Z2 volt a honor 7 előtt,mivel majdnem kopp ugyanaz mint a Z3 tudok nyilatkozni.
Egyelőre ennél a telefonnál ami hátrány a Z szériával szemben az üzemidő,ez jelen pillanatban körülbelül egy ,és egyharmad napot megy el biztonsággal.
Ellenben a Z2 -és a barátom szerint a Z3 2 napot simán.
De ezt mivel még nagyon az elején vagyunk a szoftveres optimalizálásnak még nem tekinteném hátránynak,még rengeteg rom fog rá kijönni,amiben ezeket javítják majd sztem ,az 5.1.1. amúgy is előrelépés volt a sonynál is üzemidőben,a 6.0 még jobb üzemidőt kínál majd.Viszont ami fontos a Sonyk baromira melegednek,és nem kell hozzá egy erőforrás igényes játék sem,pusztán pl több app egymás utáni telepítése,vagy egy titanium backup visszaállítás,vagy hd videófelvétel.
Ez ennél a telefonnál zéró melegedést okoz,még langyos sem lett a készülék. -
imrus72
tag
Aki esetleg nem elégszik meg a gyári témaválasztóval,annak ajánlom a nagyszerű
kínai fórumot,ahol szép custom témákat lehet leszedni 10-70 mb méretben komoly ikonkészletekkel.
A fórumot érdemes lefordítani a google fordítóval.
Regisztrálni kell,majd a letölteni kívánt téma topikjába írni bármilyen hozzászólást,szmájlit stb,aztán láthatóvá válik a letöltési link,sokszor csak egy txt fáljt tudsz letölteni,abban van a letöltés linkje.
Bonyolultnak hangzik,de nem az. -
imrus72
tag
Örülök,hogy sikerült!
A laggoláshoz annyit szólnék,hogy én nem észlelem,én is swiftkey-t használok,de nekem ez nem jelentkezik.
Máshol sem találkoztam akadással.
Kicsit alaposabban kell paraméterezni,mint a Z2-met (mit engedélyezzen futni a háttérben ,és mit nem) de ez a legkevesebb.
Ami nagy pozitívum,hogy egyáltalán nem hajlandó melegedni, sok appot használok,és amikor például sorra telepítettem fel őket a Z2-re akár 50-60 fokra is felmelegedett ,na ez itt abszolút nem jelentkezett,még csak langyos sem volt.
Összességében elégedett vagyok a cserével maximálisan. -
imrus72
tag
válasz
paolinho #342 üzenetére
Ezeket a képeket szedtem össze különböző fórumokról,hátha segít valakinek.
Az jól látszik,hogy a sim chipjét teljesen ki kell melegíteni a foglalatból.
De nem egyszerű,és valóban veszélyes el is hajolhatnak az érintkezők a telefonban,vagy beragad az egész.
Az lenne a jó ,ha a kettőt közel egy sim vastagságúra,vagy csak nem sokkal vastagabbra lehetne csiszolni,és összeragasztani.
Az XDA-n volt akinek sikerült amúgy. -
imrus72
tag
Az elég komoly! Akkor nekem tényleg nagyon nagy 🍀 szerencsém volt.
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #277 üzenetére
A media marktba ma rakták ki (Debrecen)
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #262 üzenetére
Jelentem holnaptól fehér Honor 7 tulaj leszek. Media markt 12% kuponnal beruházok egyre.
A Mate 7 egyértelműen nagy lenne ,az zsebbe már tuti nem teheted. Aki táskával jár mindenhová annak még alternatíva lehet mivel kézben fogva,és a fejhez emelve még nem a hülyének nézős méret.
Z3 csak azért nem lesz,mert z2-ről váltok ,és konkrétan csak dizájnban tér el semmi másban,de a z2 -ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyébként ,mert atom stabil,és bivaly üzemidejű készülék,úgy hogy közel 200 app volt rajta.
-
imrus72
tag
válasz
paolinho #255 üzenetére
A mate 7 topikban ezt a gondot részletesen kibeszélték,nézzetek át oda. Valami régiós gond van,remélhetőleg javítják.Elvileg ha átállítjátok angolra a nyelvet már nem inaktív,de ez nem megoldás .Sokan átírták a kontaktokat, és kivették az ékezetes karaktereket.
Dévánkozok ezen a telefonon,a mate7-en,és a sony z3-on,azért bambulom a topikokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest