Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
apezka
aktív tag
válasz
szubrutin #10499 üzenetére
Ugyan annyit bír, bár nem én használom, de azt látom ugyan az az üzemidő, talán jobb, de csak mert kevesebb az internetezés rajta. Szerintem ha főpanelt rendelsz akkor érdemes aksit is rendelni nem olyan sokba kerül és nem kell vacakolni az aksi átragasztásával.
Én főpanellel együtt cseréltem, nekem az tűnt egyszerűbbnek, mint kitakarítani a régi kijelző "szilánkjait". De ha megnézed a videót, nem nagy kunszt tényleg. Magamat ismerve, tuti vér folyt volna mert szétszúrom/hasítom a kezem!
A másik verziónál, meg figyelni kell, nehogy valamit elfelejts áttenni...
De ha megveszed az alkatrészeket, szerintem bemész bármelyik mobilszervizbe, átszerelik neked. -
apezka
aktív tag
válasz
szubrutin #10495 üzenetére
Hát részvétem!
Néhány link: 10390, 10396, 10469.
De ez az én történetem, ha visszaolvasol az utolsó kb. 100-150 hozzászólásban többen is írtak erről. Nem nagy vaszisztdasz kicserélni, de ha magad akarod csinálni először mindenképpen nézd meg a youtude-os videókat, hogy melyikbe akarsz belevágni, csak kijelző vagy főpanel cserével egyben. Előbbi elég piszkos munka, tulajdonképpen ki kell "törni" a régi kijelzőt, utóbbinál motort, gombokat, hangszórót és aksit kell átpakolni (az aksi a legmacerásabb ezek közül). Ha eldöntötted rendeld meg az alkatrészeket és kb. 15-20 perc alatt te is megtudod csinálni, úgy, hogy közben "youtube-ozol"!
Sok sikert! -
válasz
joker1220 #10496 üzenetére
A visszalépésről nem vagyok 100%-ig biztos hogyan működik, annyit tudok, hogy létezik egy rollback (direkt letöltés link) csomag, amivel elsődlegesen lollira lehet visszatérni, egy köztes B300-at rak fel (és innen lehet menni B1xx-re), de lehetséges, hogy innen ismét B390-re lehet lépni egyből. Még régen a béta B330 idején csináltam lollira visszatérést, fogalmam sincs működik-e még.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
3 hónapja frissitettem a telót (plk-l01) B390 -> B396 -ra. Múlt hét péntekig semmi baja nem volt, aztán azt vettem észre hogy magától újraindul a telefon és időnként teljesen lefagy (csak kikapcsolni lehet). Semmilyen alkalmazás vagy változtatás nem történt a telefonon azóta. Megpróbáltam egy gyári visszaállitást csinálni, ezt követően 1 napig nem volt gond, ma megint 3x lefagyott és 2x indult újra magától.
Arra gondoltam hogy megpróbálnám visszarakni a B390 -es verziót mert azzal előtte gond nélkül ment hogy hátha meggyógyul tőle. Ha lehet valahogy downgrade -t csinálni egyáltalán. Esetleg más is tapasztalt ilyet vagy csak nálam romlott valami el a telefonban és azért csinálja
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
-
szubrutin
aktív tag
-
apezka
aktív tag
válasz
Bandus99 #10489 üzenetére
Én kínai H7-ről váltottam Mate 10 Pro-ra. Imádtam a H7-m most a párom használja. Elsőre idegen volt neki a galaxy s4 után de már meg szerette.
Anno azért kínait vettem mert az 64 GB-os és NFC is van benne. A
Mate 10 Pro is ezért lett és persze az általad is írt kamera képességek miatt. Szóval ha nem P20 Pro akkor ajánlom a Mate 10 Pro-t. Most meg az árcédulája is barátibb! -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Elso korben itt kerdeznem, akik jol ismerik ezt a telefont.
Elgondolkoztam a valtason, de nem tudom mi lenne az a telefon aminel elorelepes lenne fenykep es video teren. ill. nagy fajdalmam itt az nfc hianya szoval az jolenne bele. Oke p20pro elorelepes lenne de ebben se vagyok biztos elenezve a kepeket, nameg az ara se vmi tetszetos. Van e vmi alternativa ezen kivul szerintetek? -
szabiiiiiii
csendes tag
A leddel nekem is volt ilyen. Nálam naponta többször újraindul. Mostmár egy sok évvel ezelőtti androidos telefon sebességére lassult az egész. Újraindítás után pár percig normálisan megy. 1,5 évig nekem sem volt vele semmi baj.
-
joker1220
őstag
válasz
ktomee #10484 üzenetére
Honor 7 nél nincs olyan hogy ha nagyon sokáig nincs kikapcsolva/újrainditva, akkor magától újraindul egy idő után?
Nekem pl tegnap újraindult magától. Viszont ma reggel meg úgy lefagyott hogy leállt a launcher és csak kikapcsolni lehetett, de az is nagyon sokáig tartott. Aztán visszakapcsoltam, úgy tűnt hogy jó, kb 15 perc múlva elővettem és totál be volt halva, megint kikapcsoltam, aztán megint ez volt. Utána gyorsan ki-bekapcs, majd a témát visszaállitottam gyárira. Azóta csak annyit vettem észre hogy az értesítési led elkezdett villogni amikor kaptam egy üzit de hiába nyitottam meg, vagy zároltam a telefont. Villogott egyfolytában órákig. Most nyomtam neki megint egy ki-bekapcsolást, azóta úgy tűnik hogy normálisan működik. Talán 2 hónapja raktam fel a legfrisebb verziót ami kijött.
Nem tudom hogy mi okozhatta de várom a fejleményeket. Másnem csinálok én is egy gyári visszaállitást, ha nem segit akkor pedig lehet vissza kellene rakni az előző verziót mert azzal semmi gond nem volt 2 évig.
Üdv
-
szabiiiiiii
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Lementek róla mindent és nyomok egy hard resetet. Az enyémen még van fél év garancia, ha nem javul semmit akkor elküldöm szervizbe.
-
ktomee
csendes tag
-
Klszbolcs
csendes tag
Sziasztok
Valaki találkozott már azzal a jelenséggel, hogy a telefon random újraindulgat?(használattól függetlenül akár magában is). Ehhez tartozó jelenség még az egész telefon összeakadása majd system folyamat összeomlása. Illetve nagyon gyenge akksi idő. Egy szoftver visszaállítás megoldhatja vagy érdemes elküldeni szervizbe?
Köszönöm előre is. -
kinzo
csendes tag
Szevasztok, tudom kicsit off lesz a kérdés,de létezik még dual active telefon a piacon,ami H7-hez hasonlóan megbízható?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Buccer
tag
-
apezka
aktív tag
válasz
Buccer #10468 üzenetére
Szia!
Én majdnem az egész telefont cseréltem. Főpanelt (komplett kijelzőt), aksit és hátlapot. egyáltalán nem eget rengető a dolog. Arra kell figyelni, hogy ha nem csak kijelzőt rendeltél hanem főpanelt akkor ne felejtsd el átpakolgatni a rezgő motort, hangszórót és az oldalgombok érintkezőjét.
Valamint ha csak rendeltél, mint én a vakvilágba, akkor az NFC-t felejtsd el, feltéve ha kínai verziós a telód (bár igazából az eddig NFC-t úgysem lehet átragasztani, mert az aksi alatt van).
Korábban nem szereltem egy mobilt, sem bár nem áll távol tőlem a dolog. Egyáltalán nem ördögtől való. Én sima youtube videók alapján estem neki.
Linkek:
- link
- link
- link
- linkSok sikert!
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Leejtettem a telót régebben és előlap, hátlap cserés lett.
Ma megjött minden hozzá, de kolléga azt mondta, hogy nézett yt-on pár videót és szerinte nem fogja tudni megcsinálni. Megfordult már néhány teló a kezében, de ennek nem mer nekiállni. Cserélt már valaki kompletten mindent? Van valami segítség, videó, leírás, ami alapján lehetne haladni a szereléssel és megfelel a valóságnak? -
xSide
őstag
Frissítés található apkmirror-on a fájlkezelőhöz. Újdonság a Cloud elérhetősége 5GB tárhellyel.
-
odipapa
senior tag
Messenger videotelefont használva kb. 3-4 percenként merül úgy a telóm 1%-ot, hogy hálózati töltőre van dugva. Normális ez?
-
válasz
joker1220 #10461 üzenetére
Jó, hát nekem ez egyáltalán nem szempont, ezért nem is gondoltam rá... én nem szoktam teljes képernyőre rakni, vagy ha igen, akkor úgyis belenagyítok + 16:10-es a monitorom (1920x1200), fekete csíkok lesznek így is úgy is
Én csak azt látom, hogy fent-lent vagy álló fotózásnál két oldalt nagyobb lesz a fotó, több részlet kerül mentésre a helyzetből (mivel maga a szenzor 4:3-as, így van kihasználva teljesen), ami persze lehet felesleges, de lényeges is akár. -
válasz
Shingen #10456 üzenetére
Úgy emlékszem már beszéltünk ilyesmiről
Nincs semmi extra automatán, 20 MP-re van rakva és ennyi, mert a 15MP 16:9-ben csak szimplán levágja a tetejét/alját... Ha megosztáskor rejtegetni akarom az esetlegesen belógó dolgokat, majd levágom magamnak
Amúgy a telefonnal és aksijával hasonló a tapasztalatom, mint neked. -
Shingen
addikt
Én egy kis lassulást/fagyást tapasztalgatok mostanában.
Nem tudom mitől lehet, telot egy héten 1x újraindítom.
Nincsenek védett appok amik mennének a háttérbe, a telo a 3 gm ramból max. 1.5 használ nekem, de általában 1.2 gb használ a többi szabad.
Így nem értem a lassulását néha.
Nekem max 1.5 napot bír az aksi, nem játszok egyáltalán rajta, és nem is nyomkodom egész nap se.(#10454) csako Neked a kamera beállítások, hogy vannak beállítva?
-
elin
tag
válasz
joker1220 #10453 üzenetére
+1
Nekem is szívem csücske telefon, bár én 2 év után lecseréltem egy Honor 9-re (nekem jobb, hogy elöl van az ujjlenyomatolvasó), a 7-t meg a lányom nyúzza. Szó szerintŐ sokat játszik, de jól bírja a telefon, bár néha sajnálom
És tényleg remek képeket csinál
Hozzáteszem, a 9-en sokszor tapasztalom, hogy az ujjlenyomatolvasóra többször rátapizok, mire felold, a 7-nél ez nem volt -
joker1220
őstag
Sziasztok! Én lassan 2 éve használom ezt a telefont és azt kell hogy mondjam az eddigi legjobb választás volt. Semmilyen bajom nincs vele az égegyadta világon. Volt jópár féle telefonom, hogy csak a nevesebbeket említsem; Sony, Samsung, Nokia és mindegyikkel volt valami sz@rság.. Igaz nem játszom rajta (arra ott a PC) de azon kívül majdnem minden funkcióját használom napi szinten. Semmi lassulás fagyás újraindulás nincs. Átlagos használat mellett 2-2,5 napot nálam röhögve kibír. Sosem kellett ki-be kapcsolgatni vagy ilyesmi. Szerintem nagyon szép képeket lehet vele csinálni, én is 15 megapixelre beállítva16:9 képarányban szoktam vele fotózni. (Európai változat NFC nélküli) Üdv
-
Bandus99
őstag
válasz
kovacsroli #10445 üzenetére
Ezzel mukodik a gyorstoltes is, ha ez szempont. Kabelt is kuldenek vele
-
James67
aktív tag
Cseréltetett már valaki alaplapot, garancia nélkül? Mennyibe kerülhet?
-
odipapa
senior tag
válasz
kovacsroli #10448 üzenetére
Eredeti vagy utángyártott aksi?
Mennyibe került a csere?
Hivatalos szerviz vagy sufni gsm? -
odipapa
senior tag
válasz
Hogyan oldottad meg az aksicserét?
-
choco01
addikt
válasz
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok!
Ma kapott egy új akksit a telefonom, mert a régi már csak fél napig (sem) bírta.
Arra gondoltam, közrejátszhatott az elromlásában, hogy a töltőkábelem kezd bebarnulni és miután feltölt a telefon cicergő hangot ad a töltő.
Gondolom ez nem normális, így mielőtt mégegyszer tönkremenne, szeretném lecserélni a töltőt is.
Tudnátok olyan webshopot ajánlani, ahonnan be tudom szerezni a gyárit vagy egy jó állapotú utángyártottat?Köszi!
-
fere750
csendes tag
Sziasztok.Vettem egy endoszkópkamerát de bármilyen prgit töltök le nem akar képet adni.A kameránál lévő lámpák világítanak.Lehet valamit engedélyezni kell a telón?Segítsetek már légyszi mi lehet a gond.
Üdv Fere. -
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Van egy jó kis Honor7-em, de 1 gondom van vele, még pedig, hogy állandóan ledobál WiFi-ről. Másfél éves, de pár hónapja elkezdte ezt. Bármilyen routerrel ezt csinálja, akárhol is vagyok. Az történik, hogy netezés közben egyszer csak nem hozza be az adott oldalt/videót de WiFi jel az aktívan villog a fel/le nyilakkal, majd 15-20 másodperc múlva eltűnik a jel és egyből újra csatlakozik. Az egész úgy fél percig tarthat, de nagyon bosszantó. 10 percenként egyszer csinálja nagyjából. Nem csináltam még semmi reset-et vagy bármit, előbb megvárnám, hogy mondtok-e valami okosat.
Mit tudnék tenni szerintetek? B390 van fent.
Köszi,
Zoli -
glaci
őstag
válasz
apezka #10430 üzenetére
A jogosultság OK volt, hiszen mást tudott menteni, csak a programokat nem.
Közben rájöttem, hogy a telefon saját szabad kapacitás hiánya volt a gondja. Bár, hogy miért oda ment először, azt nem értem, de a lényeg, hogy nem közvetlenül viszi át az adatokat, hanem először mondjuk úgy, hogy "összekészíti" magán a telefonon.Ami a telefont illeti:
Nagy nehezen lementettem mindent.
Töröltem a google fiókokat, majd újra beállítottam, de ettől sajnos csak még rosszabb lett.
Ezután próbáltam OTA frissíteni, de helyhiányra panaszkodva nem települt (nem indult el) a letöltött B380 frissítés.
Ekkor töröltem a csá'ba, csináltam még helyet és beraktam a dload mappába a számtógépen letöltött B396 -ot, aztán megpróbáltam azt felrakni a 3 gombos módszerrel. Elindult szépen jó ütemben a telepítés, majd 90% -nál megállt nagyon hosszú időre. Már azt hittem, hogy lefagyott, de egyszer csak kiírta, hogy a telepítés sikertelen.
Ezután kicsit félve indítottam újra.
Meglepetésemre indult szépen, bár lassan, mert 200 valahány APP "telepítését" is elvégezte. Maradt a régi B190, lett "extra" 500 mega helyem és a legfontosabb, hogy azóta tökéletesen működik:
Megjönnek és elmennek az üzenetek (SMS és e-mail is). Gyors a gép és újra "lassan" merül, mint régen. Mindez úgy, hogy első ránézésre nem veszett el semmi adat ...Szóval úgy tűnik, hogy minden OK!
Az, ahogy "megjavult", már érdekesebb, de a lényeg a végeredmény ...
Úgyhogy köszönöm a segítséget és a tippeket, még ha a végén nem is az hozta meg a sikert! -
Bandus99
őstag
tudom eleg remenytelen, de hatha vki belebotlik.
Tonkrement a telefontokom es nagyon szuper lenne ha tudnek egy ugyanilyent vásárolni.
Szoval ha valakivel szembejonne, orulnek ha szolna.
-
apezka
aktív tag
Jogosultság ott ahová menteni akarsz?
Másrészt a programokat felesleges lementened, ha nincs olyan app-od amit nem play-ből telepítettél akkor minden korábban telepített app megtalálható lesz a play-ban.
Amit mentened kell HiSuit-al az üzenetek, hívás lista, naptár, rendszer beállítások. Ha használod a Google névjegyzékét akkor az már mentve van. A képeket, videókat, zenéket és dokumentumokat kézzel is tudod másolni. -
glaci
őstag
válasz
apezka #10414 üzenetére
Tegnap sikerült időt kerítenem és felraktam ezt a HiSuite progit a gépemre.
Furcsa módon a programokat és az adatokat nem sikerült lementenem, mert azt mondja, nincs hozzá elegendő helyem. Ami azért furcsa, mert még kb. 80 giga hely van az SSD -n. (A készüléken ezzel szemben viszont "csak" 1 ugyan, de én ugyebár a gépre próbálok menteni.)Szerintetek mi lehet a "hiba" oka?
-
apezka
aktív tag
válasz
Buccer #10426 üzenetére
Nekem kínai (PLK-AL10) verzióm volt. Amire nem figyeltem rendeléskor így az NFC-t buktam, mert nem lehetett az aksi alatt lévő matricát áttenni egyik hátlapról a másikra. És megmondom volt nagy ilyedtség mikor rájöttem, hogy az új lapon hiányzik a vibra motor és az oldal gombok vezérlése. De minden gond nélkül átragaszthatóak bár azért óvatosan kell leszedni!
Az egészet én is Youtube videók alapján csináltam. Életemben először estem így neki telefonnak nagy bátorsággal és nulla szaktudással de így lett egy nagyon király, majdnem teljesen új telefonja az asszonynak, ~15e forintból, amit azóta, legalább annyira szeret, mint én szerettem 2 évig.
Az NFC-t meg nem hiányolja, mert azt sem tudja mi az!
Szóval nem volt semmi különösebb gond! -
apezka
aktív tag
válasz
Buccer #10424 üzenetére
Hali! Én Aliról rendeltem hátlapot, kijelzőt kerettel és aksit (majdnem komplett telefont). A "szerszámokat" küldték az alkatrészekkel együtt. A komplett szerelés kb. 20 perc volt. Arra kell figyelni, hogy az új alkatrészeken nincs rajta a rezgőmotor a oldalsó gombok panelje. Azt ne felejtsd el áttenni!
-
Buccer
tag
Sziasztok!
Cserélt már valaki készülék házat H7-en? Tegnap sikeresen leejtettem és a sarka letört. Remélem a kijelző egyben maradt és csak az "üvegfólia" repedt szét, azt még nem piszkáltam le róla.
Bár ahogy a youtubon nézem most, ez kerettel együtt van, úgyhogy az is kuka.
Honnan érdemes ilyet rendelni? Ha valakinek van alkatrésznek való hibás készüléke, az is érdekelhet. -
joker1220
őstag
Szia!
Nekem PLK-L01 (EU verzió) van, 8 napja frissítettem csako leírása alapján B390 -> B396 -ra, és eddig teljesen ugyanúgy működik mint az utóbbi 1 évben. Én eddig ha jött frissítés, mindig felraktam, aztán a B390 után már nem jött automatikusan többet.
https://prohardver.hu/tema/re_honor_7_emeli_a_tetet/hsz_10301-10350.html#msg10330
A biztonsági szint novemberi lett, ezen kívül nem vettem észre különbséget.
Üdv
-
glaci
őstag
válasz
apezka #10421 üzenetére
A Samsung sem lett kifejezetten roszabb, csak hol kicsit lomhább, hol kicsit jobban ette az akkut. (Gondolom az optimalizálásnál ronthattak el állandóan valamit.)
Így aztán rászoktam, hogy a teló jó úgy, ahogyan kézbe kaptam ...Szóval akkor nem tudni, hogy ennél melyik a leg "jobb" gyári ROM ilyen szempontból. (Amivel kaptam, vagy esetleg egy újabb változat.)
-
apezka
aktív tag
Mivel nekem kínai verzió van, így nem tudok nyilatkozni az európai verzió frissítéseiről. De nem emlékszem, hogy olvastam volna olyat, hogy frissítés után rossz/rosszabb lett volna a telefon. Másrészt pedig a biztonsági frissítés miatt ajánlott a frissítés, ha van hivatalos. Szerintem a mindenféle béta verziós frissítés hanyagolandó, de ez az én véleményem...
-
glaci
őstag
válasz
apezka #10419 üzenetére
Köszi!
Igyekszem összekapni magamat idő ügyileg és megpróbálom.Más:
Ha már úgyis birizgálva van érdemes lehet frissíteni? Most még a "gyári" B190 van rajta, amivel kaptam. (Samsungos rossz tapasztalataim miatt nem igazán erőltetem a frissítések telepítését mert ott mindig egyre roszabb lett tőle a telefon. Ennél érdemes frissíteni vagy hasonló a szitu?) -
válasz
Shingen #10415 üzenetére
Az E/V-vel is a fotó fényességét/sötétségét lehet állítani, "Exposure Value", most hirtelen nem találtam jó cikket erről.
AF -> a fókuszálás lehet manuális is (MF) a másik kettőről pedig itt írták le micsoda.Van még utolsónak a WB, "White Balance" avagy fehéregyensúly.
-
glaci
őstag
válasz
kimiki #10407 üzenetére
Szia!
Nálam is ugyan ez van kb. 1,5 hete!
(Eddig azt hittem, hogy csak az én telóm sz@r, így most kicsit örülök ...)
Az e-mailek és SMS -ek nem jönnek - mennek, csak nagy késéssel. (Pl. tegnap du. 15 -kor érkezett még mindig nem látszik a gmail app -ban vagy 1 -kor küldött SMS 8 -kor ment el, addig "küldés ..." felirat.)
Play áruház általában nem tölt be, de ha véletlenül sikerül sem frissülnek az appok. Általában újraindítás után történik valami, de nem csinálhatom állandóan. Meg sokszor belassul, lefagy és újraindul magátol azóta. Ja és merül, mint a Titanic ... A Google szolgáltatások meg 30 - 50% akkuhasználatot mutat. A fiókoknál minden google fióknál szinkronizálási hibát ír! Törölni és újra beállítani nem merem mert azt írja, hogy akkor a telón tárolt összes adat (névjegy és üzenet) is törlésre kerül ... Szóval nagyon idegesítő!Ha találsz valami megoldász, kérlek oszd meg velem is!
Köszönöm szépen előre is! -
apezka
aktív tag
válasz
kimiki #10407 üzenetére
Szia!
Anno nekem is volt ilyen jóval-jóval korábban itt a fórumban is írtam róla. Nekem a másik hiba jel az volt, hogy a Névjegy alkalmazás több száz mega volt amit használt a memóriából. sok küzdés után az oldotta meg, hogy töröltem a telefonról a Google fiókot és újra létrehoztam. Utána soha nem volt hasonló gondom. Azt persze megjegyzem nekem kínai verzióm van/volt!
-
-
kimiki
csendes tag
Sziasztok. Pár napja nem akarja szinkronizálni a telefon a névjegyeket a google fiókkal. Névjegy szinkronizáló leállítva újraindítva, gyorsítótár törölve.
-
válasz
Shingen #10405 üzenetére
A legelső csigás kivételével igen
de ha rájuk mész, akkor láthatod, hogy ki töltötte fel, megnézheted eredeti méretben stb.
A velencei tavit HDR módban, a lánchidat állványról, az éjszakai módos szökőkútnál még nem volt meg és azt magamon (a hasamon) támasztottam meg a 13.58 sec záridőta lila virágoknál pro módban, mert nem bírt befókuszálni és túl világos is lett. A többit szerintem automatán.
Az S7 egy drágább és újabb/jobb telefon, mint ez. A kontraszttal időnként nekem is vannak problémáim. -
-
Shingen
addikt
Ti tudtok a teloval szép képeket csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest