- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
janston #6354 üzenetére
unroot SuperSu alkalmazásból, Multitoolból meg mehet fel a stock recovery. Ha mást nem változtattál (pl. build.prop vagy local.prop) akkor ezzel már okés leszel. Nem kell hozzá újra telepíteni a romot, rootolt telóra amúgy sem ajánlott ráküldeni direktben romfrissítést, mert téglásítani lehet
-
-
Golota
aktív tag
Milyen memória kártyát használsz? Valahol volt róla szó, hogy a lassú microSD is okozhat ilyen laggolási problémákat. Én egyszer rengeteget szívtam egy korábbi telómon ezzel, pedig elvileg a kártya rendben volt.
Ha a Honor 7 nálad akad, dobálja a hálózatot, akkor járj utána, mert ezek nem normális jelenségek, nem konstrukciós hiba. Eddig 2 teló volt a kezemben ebből a típusból (egy kiállítási darab ls a sajátom), de ez az általam látott egyik leggyorsabb, megmegbízhatóbb teló. Tényleg villámgyors. Nem laggel, nem fagy, melegszik. A hálózatkezelés abszolút első osztályú és a wifi antennája is nagyon erős, még ott is stabilan tart, ahol a korábbi telóim már rég eldobták a jelet.
SZóval nézz utána és próbáld rendbehozni, kezdve az SD kivételével. Ha nem megy, vidd vissza, mert ez a telefon nem olyan, mint amilyennek leírod és akkor a tiéd egy selejt (ezt mondjuk erősen kétlem),
Apropó, vonat: aki sokat utazik, az tudja, hogy sem a vonat, sem az autópálya mellet nincs normális hálózat. Pl Polgár-Debrecen pályaszakaszon kb 10x dobja el a jelet az ÖSSZES teló.
-
BOBAKILL
őstag
Azért lehetett sztem mert alapból 4G-n van a telo. És lehet ott nem volt olyan mértékű a lefedettség és kereste a legjobb megoldást a telefon abban a fél percben. Pár helyet ismerek ahol még 2g sincs, mindez nagyváros mellett. De csak pár száz méteren.
Ssztem ezen ne aggódj, sok mindentől függhet a jel eldobása. Régi sim is okozhatja stb. De sztem ez nem a telefon hibája, hanem a hálózaté."Unskillful": ilyen nevű nincs de mot tudtál vele állítani?
-
imrus72
tag
Örülök,hogy sikerült!
A laggoláshoz annyit szólnék,hogy én nem észlelem,én is swiftkey-t használok,de nekem ez nem jelentkezik.
Máshol sem találkoztam akadással.
Kicsit alaposabban kell paraméterezni,mint a Z2-met (mit engedélyezzen futni a háttérben ,és mit nem) de ez a legkevesebb.
Ami nagy pozitívum,hogy egyáltalán nem hajlandó melegedni, sok appot használok,és amikor például sorra telepítettem fel őket a Z2-re akár 50-60 fokra is felmelegedett ,na ez itt abszolút nem jelentkezett,még csak langyos sem volt.
Összességében elégedett vagyok a cserével maximálisan. -
sweatyy
csendes tag
Bár ez alapján nehéz megállapítani ennyi idő alatt, én kb. fél órát taperoltam a mediába ma, úgy mentem oda hozzá, hogy számtalan alkalmazás megvolt nyitva direkt hagytam is nézni mennyire bírja a nyüstölést, de egyetlen egy megdöccenést sem tapasztaltam, minden téren villámgyorsnak mutatkozott.
-
paolinho
őstag
(#257) SharpSA
Én a Google fiókba őrzöm őket. Akkor ez lenne a baj? Érdekes módon a korábban ajánlott Truedialer simán rendbe vágta a listát.(#259) imrus72: én is átírtam már a gyakoribban keresett neveket "egysorosra", az is megoldás, csak az összeset átírni horror lenne. Köszi, azért átnézek a Mate társalgóra is.
Egyébként az Exdialer-rel kapcsolatban van valakinek a mi telónk kapcsán tapasztalata?
-
Golota
aktív tag
Egy rendes fejhallgatval, amit meg tud hajtani, jól fog szólni. A basszus-kiemelést majd megoldod EQ-val lejátszóból, de szerintem nagyon szép, szinte lineáris a response-görbe.
Az NFC a 16 GB változatból hiányzik, erről már volt itt vita, szerintem teljesen felesleges. A T LTE tökéletesen működik. Maga a teló meg atomstabil és nagyon "smooth", a legjobb, amivel dolgom volt. Elég rendesen leteszteltem az elmúlt 3 hétben és az égvilágon semmi baja nincs. Ha amúgy a paraméterei alapján jónak látod, akkor nyugodtan vedd meg.
-
Golota
aktív tag
1) LG G2-őt nem ismerem, de tudtommal az LG-k nm éppen a frankó DAC-ról híresek. Ellenben a Samsungok a Wolsfonnal elég jónak számítanak és ez jobban szól, mint egy boeffla kernellel tuningolt S3...
2) Semmilyen hátránya nincs, feltéve, hogy nem akarsz 2 sim-et használni, mert ebben az esetben már nem tudsz bővítőkártyát belerakni. A kérdésed második felét nem értem. Pontosan ugyanúgy kezeli a kártyát, mint bármilyen más mobil-
3) Relatíve új a telefon, de már van rá root. Azt erősen kétlem, hogy bármilyen gyártó támoganá a root-ot.. Szerintem a gyári marshmellow majdnem biztosra vehető, tekintve, hogy zászlóshajó.
4) Passz, de énmág olyanról nem hallottam, hogy mobil szoftverre vállaltak volna garanciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest