- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Debütált a Honor Magic7 RSR Porsche Design
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Az akksit leszámítva nekem sincs gondom vele. Na meg a szűkös 16GB. 2015 végén rendeltem a vmall.eu-ról. A közelmúltban az asszony lerántotta 2m magasból, és gyakorlatilag elgörbült a telefon. Kifli lett. A tokból kiállt az egyik oldala. Ha benyomtam, akkor a másik. A kijelzőnek semmi baja. Végül kiegyengettem, és azóta is használom.
De már érik a csere az akksi miatt.[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz phanonym #10618 üzenetére
Ennek a "Polarcell"-nek elég jó az értékelése az angol ebay-en (nem pont a H7-be valónak, hanem úgy általában), lehet, hogy érdemes lenne kipróbálni...
Vagy ezt a pénzt már a következőbe kéne tenni...
Az egyetlen problémám (az akkut leszámítva) a szűkös 16GB (örökké teli van). És hiába rakom át a kártyára az appokat (már amelyiket lehet egyáltalán), a következő frissítéskor visszamászik a telefonmemóriába.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Én ezt vettem először: [link]
Ezt másodszor: [link]Mind a kettő nagyon gyenge. Max a fele lehet az eredeti kapacitásnak. Kicsit vékonyabbak, kicsit kisebbek is mint a gyári.
Leginkább már powerbankkal mászkálok, ha tudom, hogy használni kell a telót.Úgy gondoltam, hogyha nem Kínából veszemhanem az EU-ból, akkor lehet, hogy nem kamu akkut fogok kapni, hanem eredetit.
Ugyanolyan szarok, de legalább sokkal drágábbak voltak.[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
válasz phanonym #10613 üzenetére
Én drágát vettem, de az is szar. Két külön helyről is vettem, gyárinak mondottat. Egyik szarabb mint a másik. Kénytelen leszek új telefont venni csak az akku miatt, mert nincs rendes akku hozzá sehol. Amúgy semmi baja.
-
Tangerine
senior tag
Csak nekem nem működik az automatikus képernyőforgatás?
Mi lehet a hiba?
Az alkalmazásokban működik, pl a böngészőnél elfordítja, de a főképernyőnél fix portré mód van oldalra fordítva is. 180 fok esetében pedig fejtetőn maradnak az ikonok.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
válasz AngelOfFate #1767 üzenetére
Szerintem kapcsold be a TV-n a wifit, akkor is ha amúgy madzaggal megy a TV hálózatra. A Miracast csak wifin műxik.
B140-es rommal tuti műxik, nekem is az van. A Miracast-nál nincsenek további opciók, hogy kitenni képeket, vagy videókat. Egy az egyben a teló képernyője kell, hogy látsszon a TV-n.Ja, meg a telón is be kell kapcsolni külön a wifit, hogy működjön a dolog. Érdekes, mert mind a Sony mind az Asus tablet bekapcsolja magának, mikor indítom a miracast-et, de ennél a H7-nél külön be kell kapcsolni.
Szerintem a TV lesz a hunyó. Screen share-t keress (ha LG a tv-d, a többit nem ismerem).
-
Tangerine
senior tag
Ha ezt a videót megnézem, akkor én azt mondom, hogy az "airsharing" nem ugyanaz, mint a miracast: https://www.youtube.com/watch?v=mDNUEb8msHw
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
válasz unskillful #1603 üzenetére
A T-home os set top boxot tanítani kellett, de a Samsung TV/monitort (p2770hd) simán vitte, meg a melőhelyi plafon klímát is tudom vele kapcsolgatni
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
válasz BOBAKILL #1221 üzenetére
Nekem is Z3 volt a másik jelölt. Ha azt is megkaptam volna 100e-ért akkor lehet az lett volna. Nekem kimondottan szimpi a Sony általában, az előző 3 telóm is SonyEricsson volt.
Van egy Z3 tabletem, az is teljesen OK, semmi gond vele.
Ami a melegedést illeti a H7 adott idő alatt sokkal melegebb lesz mint a Z3TC (ugyanazzal a játékkal), bár lehet, hogy a nagyobb kütyün (8") jobban eloszlik a hő. Úgy gondolom, hogy a Z3TC egy nagyra nőtt Z3, de lehet hogy nincs igazam.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
Én is a zazaremotét próbáltam meg a saját gyárit. Vagyis többet is, de semelyik másik nem működött e kettőn kívül. A neten is azt találtam, hogy csak a zaza jó hozzá, meg a saját. Sajnos egyik sem az igazi, mert a gyárinál nem lehet átrendezni a gombokat, viszont lehet frankón tanítani. A zazánál lehet a gombokat rendezgetni, viszont nem lehet tanítani egy külön usb-re dugható kütyü nélkül (ami ~2500Ft az ebay-en). Nem tudom miért hiányolja a zaza ezt a kütyüt, mikor a teló hardverileg képes anélkül is rá, mert a gyári progival nem kell semmi plusz eszköz a tanuláshoz.
-
Tangerine
senior tag
válasz unskillful #1119 üzenetére
Nekem EU-s verzió van (UK-ból vettem) de nem jött semmi frissítés. B140-es most.
-
Tangerine
senior tag
válasz EAndrew #1021 üzenetére
Ha tud a TV-d miracast-ot (vagy veszel hozzá egy miracast adaptert), akkor mennie kéne. A teló elvileg tudja asszem.
A wifi direct az teljesen más.
WiDi <> Wifi Direct
WiDi = Wireless Display (=miracast asszem)[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
válasz piocasember #993 üzenetére
Az első valami kamu utánzat. A második gyárinak tűnik.
Ja, és az első fedele simán ki van perforálva, azaz minden dzsuva belemegy, míg a rácsos, legalábbis a gyári biztosan, teljesen zárt. Attól rácsos, hogy minden második 'léc' vékonyabb, de nincs átvágva tejesen. A belső oldala (ami a képernyőre fekszik becsukáskor) teljesen sík. Ahol a vékonyabb lécwk vannak, ott viszont átlátszik.
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Lehet, hogy nekem is csak azért sikerült, mert én is a PP-lal fizettem.
Szerintem megjegyzésbe vagy e-mailben elküldve a magyar címet is meg lehet utólag adni, ha máshogy fizet az ember.
Átutalással butaság lenne fizetni, mert annyira drága. Akkor inkább kártya, vagy kell csinálni egy PP-t az a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Én nem olvastam, hogy ingyenes lenne a kiszállítás, ennek ellenére nem számolták fel. Meg is lepődtem, hogy kevesebb lett a végösszeg (225 font), mint amire számítottam.
Paypallal fizettem én is, de nem kérdeztek/kértek utána semmit.Ezek vannak a számlán:
£220.82 Honor 7 (Mystery Grey) + View Flip Cover (Grey)
£33.33 voucher (Net of tax)
£0.00 Shipping
£37.50 VAT
---------
£224.99 totalAztán pár pár napja mindenféle kérés nélkül kaptam £5.80 GBP refundot is. Nem tudom mire, de valószínű a tok olcsóbb lett.
És most ha minden igaz küldenek egy EU-s töltőt is végre.
-
Tangerine
senior tag
Gondold meg, mert nagyon tuti a gyári rácsos tok: https://www.youtube.com/watch?v=mSWT7uNWZLE
Most a fekete le is van árazva, 7 fontért ajándék.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
A vmall.eu/uk-n. A vmall.eu/de-n kellett volna, csak nem tudok németül. Megrendelés után ugrott be csak, hogy baj lesz a töltővel. Pont ezért szóltam is rögtön, hogy ne UK töltőt küldjenek. Meg is ígérték, aztán mégis UK jött.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Tudna valaki egy fotót csinálni a töltőfejről? Olyat amin jól látszik a konnektorba menő villa. Reklamáció miatt kéne, hogy milyet kellett volna küldeniük.
Sajnos UK verziót kaptam annak ellenére, hogy megígérték, hogy EU-sat küldenek.
Sajnos megrendelés után jöttem rá, hogy valószínűleg UK lesz, ezért rögtön szóltam, hogy EU-s kellene, és meg is ígérték, hogy az lesz. Persze így is tudom használni, mert van itthon átalakítóm, de így együtt elég behemót, nem túl mobilis. Szeretném elérni, hogy küldjenek egy natív EU-sat.
Köszi előre is.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Tangerine
senior tag
válasz Tangerine #941 üzenetére
Érdemes bármit upgradelni, hekkelni, stb. a telón mielőtt beállítgatom/belakom? Csak mert nem akarom utána nulláról kezdeni.
Android verzió: 5.0.2
Aktuális verzió: PLK-L01C432B121
Egyéni verzió: CUSTC432D001köszi!
-
Tangerine
senior tag
-
Tangerine
senior tag
Már lassan lemondok róla, hogy ilyen telóm lesz.
11-én megrendeltem a vmall.eu-n, kifizettem, és még mindig nincs nekik mert "Awaiting Stock" állapotban van a rendelésem. Nem tudom, meddig kéne várnom.
Csak tudnám miért árulnak olyat, ami nincs.
Jár még így valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
válasz mrskynet46 #832 üzenetére
Ilyen hamar megjött? Mázlista. Én is rendeltem 11-én, csak az angolról, de még mindig nincs "We are currently awaiting the stock required to fulfil your order."
Most nézem, hogy telefon most lenne, csak a rácsos tok fogyott el, és meg kell azt is várni (gondolom én).A telenornál cserélnek mini SIM-et nano SIM-re?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest