- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
James67
aktív tag
válasz
stickermajom #823 üzenetére
Akkor telefon függő úgy látszik. Nekem eddig csak Huawei telefonjaim voltak (G300, P6, most H7).
Néhány napja vettem (kedden) szuper telefon. A saját kamerája mellé letöltöttem más kamerát szerintem jobbak. -
James67
aktív tag
válasz
stickermajom #810 üzenetére
Így első nekifutásra, jobbnak tűnik. + letöltöttem a cameraMX-et, az is jobbnak tűnik, csak most így melóban nincs időm szórakozni.
-
James67
aktív tag
válasz
stickermajom #779 üzenetére
Én tegnap vettem az Árkádban (Örs vezér tere) feketét, hivatalosan mistery grey. Meg is mutatta a srác. Tegnap 6 db. volt én elhoztam belőlle egyet. A micro sim kártyámat körbe is vágták 1000.-ért, így nem kellett vele vacakolnom.
Az ujjlenyomat azonosító menüben be van írva hogy a funkció csak pin és jelszavas védelemmel működik. Akkor ujjlenyomat után még kéri a pint?
-
bbandi
tag
válasz
Mamutban lévő edigitálban nekem azt mondták mikor vettem, hogy nem is lesz kirakva.
Garanciát nem tudja valaki mekkora macera? (mint fentebb látszik, edigitalban vettem) Nem szorul bele az enyémbe a jack dugó, de gondolkoztam azon is, hogy hagyom a francba és bluetooth-tal használom.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Westend MM-ben ki volt rakva az ezust szinu. Feher/ezust
(Csodalkoztam h alig nagyobb a HTC M7-esemnel) -
-ZsoLi-
tag
válasz
Stop shop buda fehér ki van rakva de megmutatják a feketét is ha kéred.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest