Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Nincs semmi baj ha elírják ezeket az emberek, de ha már napi szintet csak ez a téma akkor az már zavaró lehet annak aki olvassa a fórumot.
Ötszázszor le lett írva hogy az update.zip-et ne tömörítsék ki mégis jön valaki olykor-olykor aki csak azután kérdez miután bootloopot csinált a telójának; még véletlenül sem előtte...Persze visszaolvasni vagy keresni luxus lenne.
A gyári tok nekem is karcol, de leírták már hogy egy jó minőségű üveg fóliával használva nincs ilyen gond.
Nekem is összekarcolta a tok a gyári fóliát de én rendeltem is üveget rá. (kb 1000 Ft. 2db ebayen) Ennyi. Maga a tok az nagyon jól működik. -
vasn
tag
Én nagyon ritkán szólok hozzá a témához, sokszor csak röhögni járok ide. Abszolút igazat adok neked. Valóban kevés az a hozzászólás ami egy magunkfajta átlag felhasználónak hasznos lehet. Én már kinőttem a buherálós/kisérletezgetős időszakból, nincs is semmi bajom a telefonnal. Akinek viszont ez okoz örömöt, hát hajrá. Megférünk mi itt egymás mellett.
-
Azazel71
aktív tag
Esetleg egy olyan csoport, hogy elegem van azokból, akiknek problémája van,Meg egy olyat, hogy unom már, hogy elmondják a tapasztalataikat, hogy ne nekem kelljen belefutni.
Szerintem a tokokkal, mókolással kapocsolatos szívásoknak pont annyi helye van itt, mint a jajjdeszépjajjdejóváromszépenazotát, és nempiszkálom bejelentéseknek.
-
-
Gábor870508
csendes tag
Ugrott a lakat újraindítás után, de működik. Leteszteltem.
Na meg a TrustGo-t is lelakatoltam és újraindítás után jelzi fent az ikonját. Fut a háttéreben a viberrel együtt!
Akkor kell újra beállítani ha esetleg átváltod a telefont Ultra üzemmódra. Ami nekem kb 20 perce volt...
-
Gábor870508
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest