- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
igali
tag
A HiCare app-ban nekem is mutatja, hogy lehet frissíteni (már) B350-re, de mikor rámegyek a Rendszerfrissítés gombra, akkor átvisz a Beállítások- Frissítés ablakba, majd ott is megnyomom a Frissítések keresése gombot és azt írja, hogy nincs frissítés. Nem értem mi a gond... :S
-
apezka
aktív tag
Ha én a Frissítés ikonra nyomok, ami valóban jelzi a kis piros pöttyel, hogy van frissítés azonnal a Bejelentkezés" és "Új" gombok jelennek meg. Ha neked nem akkor te valahogyan már korábban beléptél...
De hogy? HiCare verzióm: 2.0.4.300 tehát nem a verzió különbség a hiba. -
piocasember
tag
Én már rendeltem tőlük egy edzett üveg kijelzővédőt. Nagyon hamar megérkezett. Nagyon elégedett vagyok vele. Sokkal könnyebb volt felrakni, mint egy fóliát, amit rendszeresen elb...tam idáig. Egy mozdulattal felraktam és csak két nagyobb levegőbuborék keletkezett alatta, amit két -három mozdulattal el is tüntettem. Nagyon szép a csomagolás is. A dobozban kaptam hozzá egy alkoholos tisztítókendőt, valamint egy törlőkendőt, ezen kívül néhány matricát, amivel a tisztítás után el lehet távolítani a maradék porszemeket és egy olyan matricát is, amivel magát kijelzővédőt lehet eltávolítani, ha cserélni akarjuk.
-
BOBAKILL
őstag
A végső megoldás lehet:
Ha nem javul meg akkor csinálj egy FR-t a recovery menüjében. Nem bonyolult: (kikapcsolod a telefont majd a hangerő fel és a bekapcsoló gombot egyszerre nyomva tartva bekapcsolod. Nyomva tartod míg be nem jön a recovery menü. Ott először választod a wipe cache majd a factory resetet)
Előtte ments le mindent a telefonról mert töröl mindent és a gyári állapotra állít mindent vissza.Nekem egy frissítés után adódtak problémák, folyton ébren tartotta egy rendszer folyamat a telefont. Csak az FR segített. Szerintem neked is fog.
-
apezka
aktív tag
Én egyszerűen bepakoltam a huawei app-okat egy mappába, nem használom őket és kész. Mondjuk az néha zavar ha huawei áruház előbb "kiabál", hogy van frissítés, mint a google play, de ez van. Nem tudom, hogy melyik menüpontra gondolsz, nálam a "Nyelv és bevitel" után csak a "Kisegítő lehetőségek" van ami szintén magyarul jelenik meg. A Nyelv és bevitel > Nyelv és régió után a Billentyűzet beállítások vannak. Azt pedig végképp nem értem mire gondolsz az alatt, hogy "...Illetve valahol nem lehet beállítani, hogy érzékelje úgy, mintha tényleg európában lenne, és európai nyelven használnám?..." De az biztos, hogy a sim kártya ilyet nem befolyásolhat.
-
gproject
aktív tag
En a tempered glass es transparent silicone tok kombot ajanlom. Volt gyari, smart coverem(savos), de zavart a nyitogatas es hamar meguntam a temakat(kar, hogy nem szerkesztheto szabadon).
Mivel a tok atlatszo igy semmit nem rejt el a telefon szepsegebol, e mellett meg vedi is a keszuleket. Hatranya, hogy a gombok helye nincs kivagva, de ez megszokhato(vagy megoldhato, ha jo a kezugyesseged). Jah.. talan a legolcsobb tok ami kaphato.
A tempered glass pedig tokeletes, meg a telefon is szebb lesz tole, mar ha ez lehetseges. -
Csika11
csendes tag
A gyári rácsos tokot használom. Nagyon jó minőségű, prémium tapintású. A készülék vékonyságát érdekes módon inkább kiemeli, mint lerontja. A gyorsfotó ugyanúgy működik, mint tok nélkül, mert a gombok elérhetők. Igen jól illik a készülékhez. Egyébként két hétig használtam tok nélkül, egyszer lesett, de baja nem történt, mégis igénylem én is a védelmet. Előtte xperia p-m volt, aminek hasonló volt a hátlapja, közel 3 évig használtam, sokszor lesett csupaszon, pörgött betonon, de karc nem lett rajta. Remélem ez is ilyen ellenálló.
A rácsos tok előnye még, hogy a tok nyitása nélkül fel tudod venni. -
Golota
aktív tag
Szia!
Nekem egy masszív bőrtok van hozzá (99%, hogy műbőr, de kellemes tapintás, nincs rossza szaga sem).
Ez műanyag/gumis keretben van, ami védi a széleket és a képernyőt is, mert ezekre az "ütközőkre" fekszik fel. A hátlap eléggé kiemelkedik ahhoz, hogy a kamera üvege védve legyen. További előny, hogy a hátsó zsebekbe bele lehet rejteni bankkártyát, személyit, jogsit, stb. Ez nyáron/buliban nagy előny, mert minden cuccom egy helyen van. A telót masszívan fogja, jó védelmet ad. A hátránya, hogy búcsút mondhatsz a teló vékonyságának (kb 2x-es mértre növeli) és az ujjlenyomat olvasó kezelése is megszokást igényel így.
Kb 3 hónapja van meg ez a tok, a varrás és a bőr anyaga kifogástalan állapotban van. Szerintem a műanyag keret fogja megadni magát először, mert már puhult valamennyit és szerintem egy nyári aszalás után nem lesz jobb a helyzet. Tekintve, a kb 1500 Ft-os árat, szerintem kifejezetten jó vétel.
Ezen kívül sportoláshoz van egy rugalmas szilikon tok.
A teló egyébként elég strapabíró, sikerült rögtön az első héten, mindenféle védelem nélkül leejtenem a betonra és a két oldalán lett egy kb 2mm-es mini-karc. Észre sem lehet venni, pedig pörgött a betonon rendesen.
Én fullos fém keretet nem ajánlanék. Nem véletlen, hogy a teló hátlapján is alul-felül műanyag (bár ez csak alapos szemrevételezés után derül ki. A hátlap egyébként alumínium és szerintem hosszú távon biztosan összeszed majd jó pár karcot, ha nincs védve. Én zsebben hordom és így (Nilkin üveg elöl, fenti tok hátul) teljesen karcmentes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged