- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
#04441088 #3169 üzenetére
Ne a Marshmallow miatt vegyél új telefont! Csak a csúcsok kapták meg eddig, abból is nagyon kevés. Talán a G4, S7. Annyi újdonságot nem hoz a 6os hogy azért le kelljen cserélni.
Ha eladod lehet másnap meg kijön rá.Hiba lenne eladni.
Jól mondja a kolléga, inkább legyen stabil a rendszer és jöjjön 1hónappal később mintsem idegeskedjünk a hibák miatt. Már kiadták volna ha jó lenne a rendszer. Nekem a B320 beta van fent és hát annyi újdonság nincs benne hogy összesza**am magam tőle. Az akksiidő viszont jobb lett az tény. Bár például a chrome-ot bizonyos idő után kilövi pedig védetté van téve...
Nehogy már a szoftverhez vegyünk telefont.
-
AngelOfFate
csendes tag
válasz
#04441088 #3036 üzenetére
Igazad van, ne haragudj, csak félek, hogy tönkremegy a teló, vagy hogy ez a sok oda vissza frissitgetés teletömi a teló tárhelyét felesleges fileokkal, amiket utánna nem lehet letörölni. Akkor még annyi kérdés, hogy ehhez kell unlockolni a bootloadert?
illetve nincs leirva hogy ez 140 röl is móködik-e, mert B170&180ToB320 <- ennek a fájlnak a neve azt sugallja, hogy először 170 re fel kell mennem. -
BOBAKILL
őstag
válasz
#04441088 #3014 üzenetére
Nem tűntek el a menük B320 alatt, csak máshová kerültek! Beállítások/Speciális Beállításokban van ami "eltűnt".
Nekem tetszik a B320, pörgősebb, a kamera is mintha jobb lenne, pontosabb a fókusz. (szerintem)
Annyi "hiányzik" nekem hogy 1db háttérkép van csak és egy gyári téma. Gondolom a véglegesben ez bővül még. De nagy változások nemigen lehetnek benne.Viszont aki B170 vagy B180-ig manuálisan frissített, annak csak a staker kolléga által leírt módszerrel lehet visszaállítani B121-re a szoftvert. Vagyis először upgrade B320-ra aztán downgrade(rollback) .
#zebede: Most már várd ki a 6.0-át szerintem, felesleges felrakni a B180-at. De ha OTA-n jön akkor felrakhatod.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
#04441088 #2975 üzenetére
Nem tudom hogy működik-e, nekem 6.0-ról sikerült visszatenni az 5.0-t gond nélkül. Nálam most B180 van, nem is tudtam hogy van B190..
Szerintem működnie kellene, esetleg érdemes megpróbálni a 3gombos módszerrel a fullos gyári B121-et felrakni. Ha úgy nem megy akkor a rollback módszerrel talán sikerül.Viszont ez még nem egy kipróbált dolog, nem tudom működik-e jól 5.0 alatt, nem kapsz-e bootloop-ot stb...
Ha lesz időm ma kipróbálom és leírom hogy működik-e.
-
Golota
aktív tag
válasz
#04441088 #1984 üzenetére
Lehet, hogy a 170-es ROM már elmenti, de a korábbiak nem.
"De amúgy nem értem...ha valaki annyira jó képeket akar csinálni vegyen egy normális fényképezőgépet, ne telefont."
Ez most komoly? Beletesznek egy 20 megapixeles, csilivili Sony érzékelőt, zafírkristályos üveggel és elbaltázzák egy szarul optimalizált szoftverrel, mi meg legyünk ezért hálásak? Ez kb olyan, mint ha vennék egy fullos új Ford Mondeot, amiben egy van adaptív tempomat, de a klíma csak langyosan köhög. Erre az a válasz, hogy akinek nem tetszik, az vegyen Mercedes E osztályt? Nem azt várom, hogy kiváltson egy komolyabb fényképezőt, csak azt, hogy tudja azt, amit sokkal gyengébb hardverrel már 5 évvel ezelőtt is jobb minőségben tudtak a telefonok.
-
válasz
#04441088 #1925 üzenetére
A B170 bug javításokat tartalmaz, semmi újat. A B140 viszont, ahogy creed2 írta, "kicsivel" érdekesebb frissítés.
Nem tudok garancia ugrásról, elvégre ezek a Huawei által kiadott stabil, hivatalos frissítések. A telefon saját frissítőjét használjuk hozzá, ami egyáltalán nem figyelmeztet erre. -
martinkeet
aktív tag
-
blasi20
tag
válasz
#04441088 #1380 üzenetére
Ne vegyetek rá nillkin tokot! csak ha nem öleli körbe teljesen a készüléket mert amit linkeltél annak a széle ripityára törik... 4C-re vásároltam 1 ilyen stílusu nillkin tokot és nem ér 1 forintot se... ha normális tok kell vegyetek rá Ipakyt... http://www.ebay.com/itm/Ipaky-Hard-Bumper-Soft-Rubber-Back-Cover-Case-Shell-For-Huawei-Honor-7-/201456351523?var=&hash=item2ee7bbf923:m:mkuxrAUAv8jfn0GYN1YS9hQ
-
njnl
aktív tag
válasz
Azért kell az ujjad bütykével, mert a telefon akkor készít képernyőmentést, ha egyszerre érzékeli a kijelző dupla nyomását, illetve annak hangját ami a koppanással jár.
De az értesítési sáv parancsikonjai között is szerepel mentési lehetőség, azt is tudod használniNekem van hozzá egy ráhajtható bőrtokom, ez tényleg biztosan védi, viszont vastagítja és megszokást igényel így a használat. A másik fajta amit szeretek az a körbe alutok, üvegfoliával. Ennél a hátulja védtelen, de körbe teljesen jó.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Szia. Az nem dupla vaku hanem ket tonusu vaku. A fenykepezesnel szamit ha vakuzni kell a szinhomersekletnek megfelelot hasznalja.
Nincs mod hivasrogzitesre, az okosgombbal sem.
Az ujjad butykevel kopogtasd ketszer ne az ujjbegyeddel.
A hozzaszolasnal ha 5percen belul vagy akkor hasznald a szerkesztes gombot, ne irj uj hozzaszolast. Ez a forum szabalyzataban van.#csajszi29: en most probaltam ki, nekem tolti a telefont rendesen. Otg kabelnel szokta nalam kiirni ha rakotom egy masik telora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged